עבור לתוכן

Enermax MODU82+ 525W או Thermaltake Though Power 750W

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לומר לי איזה ספק אמין יותר?

Enermax MODU82+ 525W או Thermaltake Though Power 750W

שמתי לב שבטרמלטייק יש פחות אמפרים למסילות ה 12V.

האם ההבדל יהיה משמעותי בין שני הספקים בשל האמפרים ומי יתן לי תמורה טובה יותר לכסף?

וכמעט שכחתי.... לאנרמקס 5 שנות אחרייות ולטמלטייק 3. כמובן שאני צריך לשלם יותר בשביל הטרמלטייק...

פורסם

למפרט שלך אפילו ספק ב-150 ש"ח יהיה מעל ומעבר.

שני הספקים הנ"ל בכל אופן חזקים מאוד ושניהם נחשבים לאיכותיים ואמינים. כעיקרון האנרמקס אמור להיות יותר איכותי,עם נצילות גבוהה,עם 5 שנים אחריות ויותר שקט. אין באמת צורך בכוח של ה-TT לכן היתי הולך על האנרמקס (שעוד יתרון שלו היא המודלריות)

פורסם
  • מחבר

ההתיחסות היא לא למפרט הקיים שיש לי חחחחח....

הפרט שהזמנתי הוא:

q9300

4850

asus p5e

armor + mx

seagate 500 gb

4GB ocz REAPER 800mhz cl4

אני מתכנן CF בעתיד אז בבקשה תענו על השאלות:

איזה ספק אמין יותר?

שמתי לב שבטרמלטייק יש פחות אמפרים למסילות ה 12V.

האם ההבדל יהיה משמעותי בין שני הספקים בשל האמפרים ומי יתן לי תמורה טובה יותר לכסף?

הTT הוא מודולרי???

דרך אגב אמרו לי בפורום שהאנרמקס יחזיק CF של 4850....

פורסם

אתה לא מבין טוב את עניין האמפרים. יש כמות אמפרים משולבת כללית של הספק ויש מגבלת אמפרים לכל מסילה בספק, למעשה חלק גדול מהספקים הטובים היום מדברים על מסילות וירטואליות, והנושא דורש קריאה לפני שאלה בפורום:

בלינק הבא יש יותר מדי מידע בשבילך בכל הנוגע לספקים מומלצים וספקים בכלל בימינו. הוא מתאר הרבה דברים לגבי המסילות שצריך לדעת לפני שקונים. אחרי קריאה שלו יש מעט מאוד שאלות:

http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=PSU_Recommendations

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל תשובה לשאלות שלי ולא הפנייה לאתרים ברשת?

פורסם

הפנו אותך לאחד מהאתרים הרציניים והמקיפים בתחום. יש בדף ההוא את התשובה המדויקת לשאלה שלך וגם המלצות למגוון ספקים איכותיים.

רוצה תשובה פשטנית ובעברית? כרטיסי המשך שלך ימשכו לכל היותר 20 אמפר ממסילות ה-12V, גם עם נוסיף OC לקלחת ואת שאר הרכיבים חובבי ה-12V ונערבב טוב, נקבל פחות מ-35 אמפר צריכה משולבת.

המודו יספיק לך, הוא גם שקט ויעיל יותר. אן אתה דואג בנוגע לפיצול מסילות ה-12V, אתה יכול לרכוש את הקורסייר 550W שגם זול יותר וגם בעל מסילה אחת בלבד (אבל הוא אינו מודולרי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים