עבור לתוכן

T61P והצעת המחיר אליו - האם שווה וכמה ישקול?

Featured Replies

פורסם

Montevina, זאת הפלטפורמה האחרונה של אינטל. יש לך פרטים בסטיקי פה בפורום וכמו כל פלטפורמת סנטרינו חדשה חדשה היא אמורה לתמוך במעבדים מתקדמים יותר (Penryn 2), קישוריות וחיי סוללה עדיפים ועוד כל מיני פיצ'רים.

וכמו שנאמר פעמים רבות בעבר אם אתה לא עובד עם תוכנות גרפיות ייעודיות או אפילו רק 50% מנצל למשחקים, והמשחקים שציינת הם די כבדים, אז אני מציע לך להתרחק מכרטיסי מסך מקצועיים ולקחת מחשב טוב לגיימינג כמו אלה שtgolin הציעה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי זאת מונטבינה ומה היא עושה טוב? :)

מונטבינה היא מין שם ביניים/ שם פנימי לפלטפורמה הניידת החדשה של אינטל שיצאה החודש (פלטפורמה היא שילוב של מעבדים, צ'יפסט וכרטיסי wireless מסוג מסויים) והיא תחליף את הפלטפורמה הנוכחית. עקרונית משתמשים בשם הזה כשם נוסף לסנטרינו 2 אבל זה לא ממש מדוייק. על פי הבנתי, בעיות מסוימות שאינטל נתקלה בהן דחו את חלק מהמרכיבים שמהווים את סנטרינו 2 לתחילת אוגוסט וכרגע יש מין פלטפורמה שהיא "כמעט" סנטרינו 2 וכוללת את המעבדים של סנטרינו 2 עם צ'יפסט PM45 וכרטיסי Wireless שאינם מסדרת סנטרינו 2. היתרונות של מונטבינה ושל סנטרינו 2 על פני הפלטפורמה הקודמת היא בכרטיס מסך Integrated מוצלח יותר, שימוש יעיל יותר בחשמל (שמוריד את צריכת הבטריה) וביצועים טובים יותר באופן כללי.

משחקים אני משחק בכל הטווח אז יש גם דברים כבדים מספיק כמו halflife וחבריו, ולמען האמת אפילו משחק כמו C&C 3 דורש דיי הרבה משאבים, מסתבר, הרבה יותר ממה שהייתם מצפים ממשחק אסטרטגיה... לא שהוא נראה רע, ועדיין...

אם אתה משחק אז דרוש לך כרטיס מסך סביר אבל ה-2 Half-life ו C&C 3 ירוצו בלי בעיה גם על 8600m GS (וכמובן גם Half-life 1). כמובן שיתכן ולא תוכל לשחק ב- Settings הכי גבוהים כפי שתוכל לעשות עם כרטיס חזק. כמו כן, יש משחקים שלא ירוצו טוב על הכרטיס הזה (כמו Crysis התובעני) אז אתה צריך לשקול מה אתה רוצה לשחק ומה תרצה לשחק בעתיד. כרטיס חזק יתן לך קצת יותר זמן חיים מבחינת משחקים עתידיים. קח בחשבון שכמעט בלתי אפשרי לשדרג כרטיס מסך של נייד.

ראיתי מחשבים טובים עם כרטיס מסך x3100 ואפשר היה לבכות בגלל האיטיות שVISTA העניקה לכל הסיפור... ואני מניח שהרבה מזה קשור לממשק הגרפי ה"מפוצץ"...

כפי ש- qttp ציין, לא צריכה להיות שום בעיה להריץ ויסטה, כולל Aero, על X3100.

פורסם
  • מחבר

קול...

אז אני מבין שגם לזה שווה להמתין!

במילים אחרות - אנחנו נצטרך להפגש פה עוד שלושה חודשים לסקירה מחודשת... :)

תודה לכולכם על ההשקעה והסבלנות! יום יבוא, ואני ארשום את השטויות האלה מהלפטופ שלי!

10x!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים