עבור לתוכן

איזה ספק מומלץ למפרט הזה עד 1100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מרכיב מפרט ואני מחפש עכשיו ספק בשבילו, ורציתי לדעת איזה ספק מומלץ לי בשבילו.

המחשב יהיה Q9450

לוח Asus P5E3 Premium Wifi

זכרונות DDR3 1600Mhz

2X2048

לפחות 4 דיסקים 2X1 TB

2X320 GB

כרטיסי מסך - CF של 4870X2 (עוד לא קונה אבל אני מתכוון לקנות אחד ובהמשך להוסיף בלי לקנות ספק שוב)

יהיו בו איזה 3 מאווררים,

המחשב מתוכנן לעבור OC לא קיצוני

מהו הספק המוצלץ בשבילי?

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת, אלו דרישות הפורום.

ספק שמתומחר עכשיו לא רע הוא ה-610W של PCP&C, הוא לא מודולרי, ללא אורות מרצדים, אבל בנוי היטב ומחברה טובה ומספק 49 אמפר במסילת 12 הוולט שלו, זה אמור להספיק לך. מעל ההספק הזה המחירים מתחילים לטפס באופן תלול.

מעבד - עד 12 אמפר עם OC קיצוני

כרטיס מסך - לא ברור לחלוטין, ככל הנראה לא יותר מ-25 אמפר, נגיד 30 אמפר בהפרזה פראית ועם OC.

פריפריה, לוח אם, זיכרון וכו' - 10 אמפר לכל היותר בעומס מירבי (כל הדיסקים ב-seek)

מעבר לחישובים התאורטיים, יש דיווחים אמינים ברשת שהספק הזה מחזיק Q6600 עם 9800GX2 או 3870X2

תיקון - באם אתה מתכוון להתקין CF-X של שני כרטיסי 4870X2 (ולא CF רגיל של שני כרטיסי 4870) יתכן ותזדקק לספק חזק יותר, עם תקציב בהתאם (>700 ש"ח) כגון גרסת ה-750W של PCP&C או של קורסייר. יש גם את ה-toughpower 750W של TT בתקציב נמוך יותר.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקחת ספק שהוא מעל לצורך שלי כדי שאני לא אתקל בבעיות בעתיד,

נכון לכרגע יש לי ספק 600W ג'נרי,

ואני לא רוצה לקחת סיכונים

(לא רוצה להחליף ספק כשאני אוסיף כרטיס

פורסם

לא ענית על השאלה שהעלתי, האם אתה מתכוון לשני כרטיסי 4870 או לשני כרטיסי 4870X2 העתידים לבוא?

פורסם
  • מחבר

שני כרטיסי X2

אחד ברגע שיצא, ואחד בהמשך..

פורסם

על פי הערכות נראה שה-4870X2 עשוי לצרוך 250 ואט ואולי יותר. מה שאומר שמערך CF-X עשוי לדרוש זרם של יותר מ-40 אמפר מה-12V. ספקי 600-650 ואט עשויים להיות מאוד גבוליים במקרה כזה, ואולי אפילו לא להספיק במקרים מסוימים (OC של המעבד וכו').

ספק 750W של PCP&C (שנסקר כאן לאחרונה) נותן 60 אמפר על מסילת ה-12V שלו, מה שאמור להספיק. אבל מחזיק את הספק על 80-90 אחוז עומס במסילה זאת במאמץ מירבי של המערכת, ספק כזה לא יתקשה להתמודד עם עומס כזה, השאלה אם אתה תמודד עם זה... ראיתי אותו ב-700 ש"ח מאוד סבירים בנועה. נועה גם מוכרים ספקי silverstone ו-OCZ חזקים במחירים דומים או קצת יותר (800 ש"ח ל-800 ואט) הם נחשבים ללא רעים, אבל אני לא מכיר אותם.

ה-toughpower 750W זול יותר ומודולרי ומספק ארבע מסילות של 12V של 18 אמפר כל אחד, אני לא בטוח לחלוטין איך זה יעבוד עם שני כרטיסים זללני אנרגיה נפרדים ומעבד שגם הוא לא קוטל קנים.

בנוסף - אתה תהיה חייב להשקיע במארז ראוי, גדול ומאוורר היטב (שני הכרטיסים האלו יהיו חמים כמו תנור קטן) וגם לשאול את עצמך טוב טוב למה אתה צריך כל כך הרבה כוח עיבוד גרפי (שלא לדבר על צריכת החשמל הרצחנית - מחשב כזה עולה בערך שקל לכל שעת פעולה בעלות חשמל ישירה ובמיזוג הנוסף שידרש לחדר).

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח העיקר שברגע שאני אחליט לעשות את התוספת אני לא אצתרך לקנות עוד ספק,

לגבי קירור - אני מודע, זה בטיפול.

לגבי השני כרטיסים - הראשון יהיה כרגע לשימוש סטנדרטי,

והשני יתווסף לכשאזמין את הLCD 30\32 אינץ

פורסם

המומלץ הוא שתוסיף את התקציב שלך לכותרת בהתאם לחוקים אם אינך רוצה שהדיון ינעל

פורסם
  • מחבר

שיניתי,

אבל

1. אתה לא חייב להיות כזה עוקצני - זה לא מועיל לכלום.

2. אני לא מעוניין להוציא 1100 ש"ח, אני מעוניין להוציא כמה שצריך כדי שאני לא אתקל בבעיות ויהיה לי תווך בטחון שהספק יעמוד בו, אין לזה מחיר.

פורסם

1.אני ממש לא עוקצני - היית צריך לקרוא את החוקים לפני שפתחת דיון. אחרי קריאת החוקים מן הסתם הדיון שלך היה צריך להיות בהתאם להם אבל הוא לא.

2.ברור שאף אחד לא ימליץ לך פה סתם - אבל אנחנו צריכים לדעת מה המקס' שיש לך להוציא על העניין

בכל אופן,מאחר ולא כל הפרטים ידועים לנו (כמה צורך כל כרטיס למשל) היתי ממליץ על משהו איכותי,סופר חזק אבל עדיין יחסית משתלם כמו ה-TT TP750W עם 60A ב-12V

http://tms.co.il/product/2509

מאחר והוא זול ביחס לספקים בסדר הכוח שלו אפשר גם להשתגע/ללכת על בטוח קצת יותר עם ה-850W

http://tms.co.il/product/3304

כמו שאתה רואה הקפיצה במחיר גדולה יחסית אבל זה עדיין משתלם ביחס לספקים אחרים ברמתו.

יותר מזה אתה בוודאי לא צריך

פורסם

נראה לי קצת מיותר CF של X2, אלא אם כן אתה מתכנן על מסך "LCD 30...

אבל בכל מקרה למטרה כזאת אתה צריך ספק של לפחות 750W.

מתוצאות ראשוניות שראיתי ב[H] הם אמרו שבPEAKים הם ראו את המערכת שלהם עם שני X2 צורכת יותר מ700W, מהקיר.

לכן כדי לוודא שלא תיהיה לספק בעיה לספק את הזרם הגבוה ויהיה לך מרווח ביטחון, תצטרך ספק של 750W.

זאת דעתי, והנה כמה אופציות:

http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=298

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2212

http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0116/w0116.asp#

פורסם

זהו,שבמחיר של ה-TT 850W קונים TX750 ולכן עדיף במקרה הזה ללכת על ה-TTים לדעתי

פורסם
  • מחבר

בדיוק על ה TT 850W הסתכלתי, אני קונה את המערכת מSKYPC כנראה, ושם הוא עולה 912 אני חושב...

שזה גם נראה לי סכום מופרע להוציא על ספק, אבל צריך לקחת שתי רמות מעל - שלא יהיו בעיות בעתיד - זה נראה לי שווה את זה

פורסם

לדעתי עם מחיר כזה אתה כבר יכול לשכור לך טורבינה פרטית קטנה ברידינג ;D

פורסם

לגבי השני כרטיסים - הראשון יהיה כרגע לשימוש סטנדרטי,

והשני יתווסף לכשאזמין את הLCD 30\32 אינץ

אני לא בטוח שבגלל הLCD אתה מתכוון לרכוש CF, אבל אם זה המצב ואתה מדבר על טלווזיה רגילה מהארץ - אני מקווה שברור לך שדווקא השימוש במסך הזה יקל על העיבוד הגרפי, - יש לו פחות רזולוצייה משל מסך 17 או 19 אינטש. ואם סתם אתה מדביק את הקנייה של הכרטיס הנוסף למסך, או שאתה מדבר על מסך מחשב 30 אינטש, אז תשכח ממה שאמרתי ;).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים