עבור לתוכן

המלצה למשחקים לחופש (הכל חוץ ממשחקי רשת המוניים בסגנון WOW)

Featured Replies

פורסם

נישאר עוד הרבה זמן לחופש ואני לא יודע איזה עוד משחקים כדאי לשחק אז הגיע הזמן להמלצות של אחרים.

לפני שתתנו לי פה את הרשימה הרגילה יהיה אפשר לדלג על המשחקים הבאים כי שיחקתי/משחק בהם:

COD4,CRYSIS,GEARS OF WAR,AC,GRID,NFS ו C&C.

אני משחק רוב הזמן במרוצים ומשחקי יריות אבל תמליצו על משחקים מכל הסוגים :xyxthumbs:

נ.ב.

אין לי כסף למשחקים אז או משחקים בחינם או שחקן יחיד.

• תגובות 37
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HITMAN

R6V הראשון והשני .

DMC4 למרות ששמעתי שהשלישי הוא גם משחק טוב (חוץ מזה שלא הצלחתי לשלוט בשחקן אצל חבר שלי) .

וכמובן חיפוש בפורום .

פורסם
  • מחבר

DMC משחק טוב אבל לא בשבילי (שליטה) :P

R6V=Rainbow Six Vegas? אכן ניראה משחק טוב (גירסאות המחשב לא משהו אבל אפשר לחיות עם זה), חשבתי לנסות אבל לא היה לי זמן במהלך השנה, ננסה בחופש :smile1:

HITMAN היה נחמד במשחקים הראשונים אבל אחרי זה זה חוזר על עצמו.

פורסם

עכשיו בחופש למען הנוסטלגיה ושאר ירקות חזרתי לשחק Warcraft III, כבר 5 שנים ועוד לא נמאס לי :cool2:

פורסם

חשבת אולי על משחק רשת ?. כי זה יכול להעסיק אותך להרבה זמן .

למשל BF2 או COD4 (כן אני יודע ששיחקת אבל ניסית ברשת?) .

או משחקים כמו SILKROAD או LINAGE .

פורסם
  • מחבר

יש לי CABAL ONLINE אבל אני לא אוהב כל כך משחקים בסגנון הזה. שיעורי נהיגה + חדר כושר, עולה הרבה כסף, לא נישאר כסף למשחקי רשת :-\ כרגע אני "קונה" משחקים :P שיחקתי ב COMBAT ARMS אבל אז חסמו אותנו >:(

פורסם

תוסיף בבקשה את סגנון המשחקים שאתה מעוניין בהם לכותרת הדיון

פורסם

ניסית את Bioshock? אם לא, מומלץ!

ואם אתה מוכן ל-RPG אז The Witcher זה אחלה משחק.

פורסם

משחק שאני משחק בו - Americas Army. משחק רשת, חינמי שפותח ע"י הצבא האמריקאי. המשחק מאד מאד ריאליסטי(בלי חייזרים או רובים בגודל אגודל עם רובים בליסטים ופצצות אטום אישיות). במשחק יש כ-45 מפות רשמיות(כמו כן, יש אפשרות ליצור לבד מפות ולשחק בהן).

המשחק מאד מומלץ ומאד לא דומה ל-CS או משחקי פיינטבול אחרים. התחלה המשחק לא יהיה פשוט, אבל אם הוא קל אז זה לא שווה, אה?

לאתר הרשמי.

Hooah!

פורסם

יש שרתים ישראלים ל Americas Army?

פורסם

כשאני שיחקתי היו מעט שרתים ישראלים, אבל אי אפשר "לעלות רמות" בהם למייטב ידיעתי.

(שיחקתי בתקופת ה 2.0)

פורסם
  • מחבר

BIOSHOCK סיימתי פעמיים.

THE WITCHER שיחקתי, משחק טוב.

AA לא משהו.

תביאו עוד משחקים :xyxthumbs: גם ישנים יותר (אין צורך להזכיר משחקים כמו דיאבלו ו FAR CRY כי כולם שיחקו בהם).

פורסם

יאר, מממ... בארץ המשחק לא כל כך פופולארי כי הוא לא פשוט כמו CS. הילדים בארץ רוצים ללכת על הפשוט והקל לכן רוב המדינה משחקת ב-CS אבל יש בודדים שמשחקים ב-AA, שרתים בארץ? אפשר לספור על יד אחת :D אבל בחו"ל המשחק הרבה יותר פופולארי ויש הרבה מאד שחקנים ושרתים(בערב זה יכול להגיע ל-1,600 שרתים בקלות).

כשאני שיחקתי היו מעט שרתים ישראלים, אבל אי אפשר "לעלות רמות" בהם למייטב ידיעתי.

(שיחקתי בתקופת ה 2.0)

אוקיי, ב-AA אפשר כמובן לעלות רמות. אני מנחש ששיחקת ב-Non-Honor-Server או משהו כזה.

AA לא משהו.

שיחקת בגיסראות החדשות? תן לי לננחש - לא.

בכל מקרה, אני אספר קצת על המשחק:

אתה משחק חייל צבא אמריקאי בכל מיני מפות ונלחם נגד שחקנים אחרים ואתה רואה אותם כערבים, אבל הם(השחקנים נגדך) רואים את עצמם כחיילים אמריקאים ואותך וחבריך לקבוצה כערבים. במילים אחרות נלחמים נגד ערבים.

עכשיו, לכל נשק יש גם את הנשק ה'כפיל' שלו, זה פועל בידיוק כמו עם החיילים. אתה מתחיל עם למשל m16 אז לך יש m16 רגיל וליריבים שלך m16 בעיצוב אחר והוא כביכול יותר חזק. אתה רואה אצלם את הנשק החזק והם רואים אצלך את הנשק החזק(אצלם הם רואים m-16 רגיל). עכשיו, אחריי שהרגת מישהו אתה יכול לקחת לו את הנשק בלי בעיה.

בנוגע לרמות שהוזכר פה, אתה מתחיל כהונור 10(הונור זה הרמות) והמקס' שאתה יכול להגיע אליו זה הונור 100. אבל, לדוגמא מרמה 10 עד רמה 20 בשביל לעלות כל פעם רמה אתה צריך להשיג מספר מסויים של exp שאתה מקבל על הריגה של שחקן, על היותך לידר(leader), על זה שריפאת שחקנים אחרים וכו'...

וכל 10 רמות המספר המסויים של exp עולה ועולה.

בנוגע לנשקים שוב, אתה לא יכול לקנות נשק או לבחור נשק בתחילת המשחק. לכל מפה יש את הנשקים שלה ואתה פשוט לבחור סלוט מתאים. למשל בברידג'(מפת גשר למי שלא נחש) רוב הנשקים הם R-שזה m16 עוד אחד G שזה m16 עם יורה רימונים, 2 סלוטים של S שזה שני סוגים שונים של sniper ועוד 2 סלוטים אם אני לא טועה של AR שזה מכונת ירייה. אבל, לפעמים אתה נכנס לשרת שהוא FC-Froce Classed(משהו כזה) ששם כל סיבוב האדמין של השרת בוחר את נשק שלכולם יש אותו(גם לאוייבים). זה מאד נחמד :)

עוד עניין חשוב, לפני שתוכלו לשחק יש לך 4 משימות חובה ולאחר מכן עוד כ-15 משימות שהן לא חובה אך מומלצות ורצויות במידה ואתם רוצים לשחק בכל המפות. למשל אם לא עברת את המשימות של ה-(SF(Special Forces לא תוכלו לשחק במפות SF.

זהו, תורידו ותהנו :)

לתמיכה באנגלית: כנסו לקהילה של AA באתר הרשמי או לחילופין http://aaotracker.com/index.php שזה טראקר(בהזדמנות אחרת אני אספר לכם).

לתמיכה בעברית: כאן או בקהילת Gamer גם שם יש פורום AA שאולי יעזרו לכם, האתר הקודם מומלץ יותר.

בהצלחה :)

פורסם

אוקיי, ב-AA אפשר כמובן לעלות רמות. אני מנחש ששיחקת ב-Non-Honor-Server או משהו כזה.

אמרתי שבשרתים הישראלים אי אפשר להעלות Honor למייטב ידיעתי.

בתקופתי (סביבות 2.0-2.4) השרתים היחידים שבהם היה אפשר להעלות Honor היו בארה"ב ובאירופה.

פורסם

אני זוכר על מה אני הייתי יושב שהייתי בחופש גדול (זה היה מזמן) : STAR CONTROL II

למען ההגינות , אני אגיד שזה לא רק היה החופש הגדול , אלא גם כל החגים ועד פסח :)

וכל זה בשמונה מגה (לא מסכנים בכלל)

אם לא שיחקת , ברצינות , מדובר באחד המשחקים הגדולים בכל הזמנים , אלא אם כן אתה אחד שהגרפיקה עושה לו את כל המשחק.

אם אתה כן , אז לך על CRYSIS :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים