עבור לתוכן

בעיות עם ההארד דיסק של Seagate 500 gb 32 mb?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הזמנתי לא מזמן מחשב חדש עם ההארד דיסק הבא:

Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32 MB SATA2 NCQ ST3500320AS.

היום בזמן שעברתי על פורום מפרטי מחשב, מישהו אמר לי שבביקורות די כתשו את הכונן הזה.

האם זה נכון? האם באמת יש בעיות עם הכוננים האלה?

• תגובות 30
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בגלל שמוכרים כל כך הרבה כוננים כאלה, יש מידי פעם לקוחות שמקבלים דיסק תקול.

פורסם
  • מחבר

בגלל שמוכרים כל כך הרבה כוננים כאלה, יש מידי פעם לקוחות שמקבלים דיסק תקול.

תודה על התגובה!

אבל אין שום דבר בעייתי מיסודו בכונן? כלומר אני יכול ליפול על דיסק תקול באותה מידה שאני יכול ליפול על מעבד תקול או כרטיס מסך תקול?

פורסם

יש לי כונן כזה כבר 3 חודשים והוא לא עושה בעיות.

בכל מכשיר חשמלי יש אחוז קטן של תקלות.

כנראה שהסיכוי לדיסק תקול הוא גבוה יותר ממעבד תקול, אבל תזכור שיש 5 שנות אחריות על הכונן.

פורסם
  • מחבר

יש לי כונן כזה כבר 3 חודשים והוא לא עושה בעיות.

בכל מכשיר חשמלי יש אחוז קטן של תקלות.

כנראה שהסיכוי לדיסק תקול הוא גבוה יותר ממעבד תקול, אבל תזכור שיש 5 שנות אחריות על הכונן.

אני לוקח בחשבון שיש סיכוי שהוא תקול, כמו כל מוצר אחר, פשוט פחדתי שהכוננים מהסוג הזה מיסודם לא טובים.

הרבה תודה על התגובות, עכשיו אני שוב שקט (:

פורסם

כעיקרון אין שום דבר רע בכונן הזה, להפך.

אם קורה משהו תמיד תוכל לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

כעיקרון אין שום דבר רע בכונן הזה, להפך.

אם קורה משהו תמיד תוכל לממש אחריות.

אחלה, טוב לדעת (:

פורסם

אני לא מבין אותכם, "לממש אחריות". ומה עם המידע שעל הדיסק? הולך לעזאזל.

פעם שדיסק היה 20 ג'יגה, זה לא סיפור רציני

היום שדיסק ממוצע הוא 250 ג'יגה ומעלה, זה כבר סיפור רציני מאוד.

אני מציע לכם ליצור קשר עם חנויות שונות ולשאול לגבי אחוזי החזרות ותקלות

תגלו שהדיסקים האלו חוזרים יותר ממקביליהם של WD, סאמסונג, ואפילו היטאצ'י.

-וזה לפי אחוזים, ככה שלא מדברים פה על שטות של "מוכרים יותר דיסקים כאלו אז ברור שיחזרו יותר".

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין אותכם, "לממש אחריות". ומה עם המידע שעל הדיסק? הולך לעזאזל.

פעם שדיסק היה 20 ג'יגה, זה לא סיפור רציני

היום שדיסק ממוצע הוא 250 ג'יגה ומעלה, זה כבר סיפור רציני מאוד.

אני מציע לכם ליצור קשר עם חנויות שונות ולשאול לגבי אחוזי החזרות ותקלות

תגלו שהדיסקים האלו חוזרים יותר ממקביליהם של WD, סאמסונג, ואפילו היטאצ'י.

-וזה לפי אחוזים, ככה שלא מדברים פה על שטות של "מוכרים יותר דיסקים כאלו אז ברור שיחזרו יותר".

אז לחזור לדאוג?

פורסם

לא, לכל דבר מכאני יש סיכוי להכשל, זה החיים.

פורסם

שסדרה ספציפית נכשלת הרבה יותר מהאחרות (עם דגש על -הרבה-), אז שווה לשמור קצת מרחק ולקחת מוצר אחר.

אם כבר קנית, אין טעם שלא תשתמש בהארדיסק הזה.

לי יש נוהל ביטחון לגבל כל הארדיסק חדש שאני קונה-

להשתמש בו כחודש לפני שאני מכניס אליו מידע חשוב, רוב הדיסקים שנופלים עושים את זה או אחרי שבועיים שלושה, או אחרי הרבה יותר זמן.

פורסם
  • מחבר

שסדרה ספציפית נכשלת הרבה יותר מהאחרות (עם דגש על -הרבה-), אז שווה לשמור קצת מרחק ולקחת מוצר אחר.

אם כבר קנית, אין טעם שלא תשתמש בהארדיסק הזה.

לי יש נוהל ביטחון לגבל כל הארדיסק חדש שאני קונה-

להשתמש בו כחודש לפני שאני מכניס אליו מידע חשוב, רוב הדיסקים שנופלים עושים את זה או אחרי שבועיים שלושה, או אחרי הרבה יותר זמן.

תודה על העצה, אני אשתמש בה.

פורסם

לKSP יש סדרה בעייתית של סיגייט 500GB.

זה מה שהם אמרו לי. וכן, הייתי המום מזה, אפילו שאלתי אותם - מה זאת אומרת - זה דיסק שיש עליו 5 שנות אחריות.

הם לא ניסו להגיד, נפלת על יחידות פגומות, קורה, בלהבלהבלה, המילים המדוייקות היו "כנראה שזאת סדרה קצת בעייתית". יש לציין שאצלי כל הבעיות היו בהתחלה.

אז לחזור לדאוג?

אם קנית מKSP, אז כן.

פורסם
  • מחבר

לKSP יש סדרה בעייתית של סיגייט 500GB.

זה מה שהם אמרו לי. וכן, הייתי המום מזה, אפילו שאלתי אותם - מה זאת אומרת - זה דיסק שיש עליו 5 שנות אחריות.

הם לא ניסו להגיד, נפלת על יחידות פגומות, קורה, בלהבלהבלה, המילים המדוייקות היו "כנראה שזאת סדרה קצת בעייתית". יש לציין שאצלי כל הבעיות היו בהתחלה.

אם קנית מKSP, אז כן.

אני קונה מ-IQPC. ועכשיו כבר התבלבלתי. יש בעיה עם הדיסק קשיח מיסודו? או שיש בעיה עם הדיסקים קשיחים האלה כשקונים אותם מ-KSP?

פורסם

אני קונה מ-IQPC. ועכשיו כבר התבלבלתי. יש בעיה עם הדיסק קשיח מיסודו? או שיש בעיה עם הדיסקים קשיחים האלה כשקונים אותם מ-KSP?

קוסם אני לא. גם לא נביא. למרות שהייתי רוצה לעבוד כחזאי מזג אוויר...

אין לי שום מושג, אני סה"כ בן אדם שבא לקנות מחשב חדש, עשה את זה בKSP, ואכל אותה עם מחשב בעייתי, שלא תוקן גם בתיקון ראשון.

המחשב התפגר אחרי יומיים הפעלה, לאחר שהעברתי מסה של נתונים ממחשב ישן ומחקתי אותם ממנו...

הם אמרו שנשרף הספק והדיסק. המחשב חזר כשהוא לא תקין בעליל, עם תקלה שנראית כמו חיבור לא תקין של הHEAT-SINK ללוח אם, כי המעבד המריא ל90מעלות תוך 3 שניות וכיבה את המחשב כצעד הגנה.

לא ביטלתי את העסקה, משיקול שיש גבול כמה אפשר לטרטר את האבא המסכן שלי בשביל המחשב המחורבן הזה. שאלתי אותם איך הם מסבירים את זה, אמרו קצת בלה בלה, אחרי זה שאלו אם אפשר להחליף לי HD על חשבונם, הם הציעו להחליף לי לWD 500. (ספגו 20 שח עליהם, ממש עשו לי טובה), אז שאלתי אותם איך דיסק שכולם אומרים שהוא מעולה ועם 5 שנים אחריות ככה מתקלקל, פעמיים. אמרו שיש כנראה בעייה עם הסדרה. אז באותה הזדמנות כבר שידרגתי לוח אם (הם דחפו לי לוח אם עם שני חיבורי SATA, ושניהם היו כבר תפוסים).

זה העובדות. מפה והלאה שכל אחד יחליט בעצמו.

לי אישית נשמע קצת מוזר שיש בעיה עם כל הסדרה של הסיגייט500 ב KSP, כי היינו שומעים על זה כבר. מצד שני, זה מה שהם אמרו לי בטלפון כשהתקשרתי לבטל את העסקה, כי לא הייתי מוכן שחנות שמכרה לי מוצר פגום ולא תיקנה אותו תרוויח עלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים