עבור לתוכן

בעיה|סלוטים של PCI

Featured Replies

פורסם

שלום רב ,

אני לא יודע איזה כותרת עניינית ונכונה אני צריך לכתוב שיתאים לנושא שלי ,

אז ככה נרשמתי לפורום הזה כי אני מאמין שיעזרו לי פה.

אני עוסק במחשבים הרבה מאד זמן ונטקעתי היום בבעיה מוזרה שאני מאד מפחד שהיא קשורה לנזק במחשב שלי.

אז ככה יש לי במחשב כרטיס רשת מסוג PCI 10\100 שאני מחובר עליו עם כבל.

היום רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש גם PCI פתחתי את המחשב וחברתי אותו לסלוט 4 שהיה פנוי חיברתי אותו כמובן שכבל הספק היה בחוץ.

אחרי שחברתי הדלקתי תמחשב כאשר נכנסתי לוינדוס המחשב לא זיהה את הכרטיס רשת הרגיל שהיה לי במחשב עד היום הוא עבד הוא לא זיהה אותו ואז הוא כתב שנמצא חומרה חדשה משהוא Ethenet adapter באתי להתקין זה כתב בסוף שמשהוא לא הושלם ולא נעשה כמו שצריך וזה כתב שההתקן לא יעבוד בצורה טובה וכולה ..

התקנתי תדרייבר שלו עשיתי ריסטארט ולא עזר הוא לא קלט אותו והתוכנה שמתלווה עם הדרייבר בכלל לא עובדת אני מדליק אותה ולא קורה כלום אבל אני רואה ב פרוססורים בתהליכים שהיא רצה אבל אין כלום .

ניסיתי להעביר אותה לסלוט אחר אולי יעזור גם , לא עבד.

הכרטיס רשת שלי הרגיל שהפסיק לעבוד בגלל שחברתי את הכרטיס רשת האלחוטי ניסיתי כם אותו להעביר סלוט וגם זה לא עזר עכשיו שני כרטיסי הרשת שלי לא עובדים.. אבל אני רואה שהכרטיס רשת שלי מקבל חשמל כי אני רואה תנורות שלו דלוקות.

אז זה אומר שהוא מקבל חשמל אז כנראה משהוא בדרייברים לא טוב התקנתי תדרייבר שלו מחדש ולא עזר ..

עזיתי שיחזור מערכת גם לא עזר ..

העברתי אותם לכול מיני סלוטים , לא עזר.

התקשרתי לחברה ממנה קניתי תכרטיס הם אמרו ששחקתי בדרייברים וזה שעשיתי משהוא

התקשרתי לדוד שלי שהוא טכנאי מחשבים הוא אמר לי בטלא שקנראה משהוא במערכת הפעלה ניזוק.

הבאתי לו את המחשב הוא בדק ואמר שהוא לא יודע למה זה לא עובד הוא יותר התמקד על זה שהכרטיס הרגיל שלי של ברשת עבד אז הוא אומר שכנראה עשיתי קצר והלך הלוח אם :S

אבל היו לי פגם בעיות בכרטיס רשת שלי שיחקתי איתו איך שהוא וזה עב הוא אומר שהוא יוריד עידכון לבסיו ויבדוק מה הבעיה עם הוא לא יצליח זה אומר שהלוח אם שלי הלך ? , אבל איך זה יכול להיות איך הוא יתקלקל בגלל שהכנסתי כרטיס רשת חדש בתוכו שהוא היה מכובה ??

אני חושש שזה משהוא במערכת הפעלה אני ממש מפחד אין לי כרגע כסף ללוח אם מה אתם חושבים הבעיה יכולה להיות ואיך לפתור אותה ?

סליחה על החפירה , מקווה שלא סיבכתי אותכםן ושהבנתם אותי.

בתודה רבה מראש ושבת שלום

דוד.

פורסם

בדקת את הכרטיס במחשב אחר? ניסית להתקין מחדש וינדוס?

פורסם

מנסיון רע אני תמיד שם בביוס DISABLE ל PLUG AND PLAY OS (או שם דומה) ונותן

ללוח לשים IRQ ולא לחלונות.

נסה ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים