עבור לתוכן

איך אני יכול לדעת עם יש בעיה בכרטיס קול בלוח אם ?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בסאונד ,כל מיני קולות כאלה של קריצה ,כאילו או שהכרטיס קול נדפק או הרמקולים ,הקטע שחיברתי מערכת סטריאו וגם שם היה אותו דבר ,

יש מצב שיש בעיה בכרטיס שעל הלוח אם ?הלוח אם בין חצי שנה משהו כזה DS3L .

פורסם

הדרך הכי טובה שאני מכיר היא לחבר אוזניות שאתה יודע שהן טובות ישירות לכרטיס קול ולבדוק את השמע (שלא תיהיה תלות במגבר ודברים נוספים)

ותנתק מהכרטיס מיקרופון וכד.

אם יש קריצות כמו שאמרת , תזיז קצת את החיבור של האוזניות , אולי היציאה של הכרטיס רגישה

אם בכרטיס יש אפשרות לשנות את החור שמתפקד כיציאה ראשית לרמקולים, תשנה לחור אחר ותבדוק בו.

כמו כן תבדוק באפשרויות של הכרטיס קול , האם הכל מאופס לפי הנתונים הראשוניים , שאין תוספת אפקטים סביבתיים מסוימים, השמעה של מקור אחר כגון מיקרופון וכיוצא בזה

פורסם

יכול להיות שזה הפרעות חשמליות.

בכל מחשב ללא יוצא מן הכלל, הכרטיס קול מושפע ע"י הפרעות חשמליות.

להאזין באוזניות מחוברות ישירות למחשב לא יפתור מצב כזה אלה רק ידגיש את המצב.

להיפך, לרוב אפשר להעלים את הבעיה (לפחות ברמת השמיעה שלך) בזה שתתחבר דרך מגבר.

תשאל את עצמך, מה השתנה שיכול להיות קשור להפרעות חשמליות ? מיקום, שקע, מכשירים חדשים על רשת החשמל או המפצל וכו...

יש אפילו הגדרות בביוס שיכולות לצמצם הפרעות חשמליות מהלוח עצמו, שמי שעושה OC מבטל בדרך כלל.

נסה להשתיק ב VOLUME CONTROL את כל הכניסות סאונד כמו INLINE ו MIC.

יש גם מצב לבטל את ה SPEAKER על הלוח שגם ידוע כתורם להפרעות. http://www.computerhope.com/issues/ch000725.htm

הבאתי לך את כל האינפורמציה שכרגע אני מסוגל לחשוב עליה, מקווה שזה יעזור.

במידה ואני יחשוב על עוד משהו ובהמשך לעוד פידבק מצידך אולי יהיה לי עוד רעיונות.

פורסם

RGod

הקריצות האלו הופיעו פתאם לפני זמן קצר או הן היו חלשות ולא שמת לב לפני כן והתחזקו עם הזמן?

בהקשר למה שאמר Art Tatum , מה השתנה בסביבה של המחשב והמחשב עצמו כאשר הופיעו הקריצות?

פורסם
  • מחבר

לא השתנה שופ דבר מיוחד ....פשוט יום אחד זה הופיעה ...ועם באוזניות למשל אין הפרעה אז מה זה יכול להיות ?

פורסם

לפי תיאור שלך יש אולי הרבה עבודה על CPU

לבדוק ב TASK MANAGER כמה קשה עובד מעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

יש את זה כאשר אני שומע מוזיקה ,בחלק מהשירים שומעים את זה יותר בבירור בחלק יותר חלש ,תלוי גם בבאסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים