עבור לתוכן

המלצות ללוח אם, מעבד וזכרון. תקציב סביב ה1500 , ייעוד משחקים בעיקר.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר..

בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון..

צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש..

המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין..

*מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%..

תודה למגיבים, שחר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לדעתי, ולפי התקציב שלך

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤789

¤451 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L

¤266 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800 Mhz CL 4-4-4-12 HP

סה"כ 1506

או בתוספת של 70 ש"ח זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper ¤332

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה.. נשמע טוב.. לא כל כך רחוק ממה שאני חשבתי..

מאיפה המחירים אגב ? אני קונה בעקרון ב KSP ושם זה מעט יקר יותר..

למה אגב לקחת DDR800 כאשר ההבדל במחיר בינו ל 1066 כל כך זניח ? זה משנה מבחינת ביצועים או OC ? מה עדיף ?

אהה ואם אפשרי רק לא לתת לי מחירי זאפ מחנויות שרחוקות לי מהבית (קריות).. אני קונה מזומן ולוקח במקום. לא אוהב הזמנות וכל זה..

לכן אני מעדיף מ KSP שזה מתחת לבית שלי ושם אני קונה כל רכיב כבר 4 שנים..

ניסיתי במקומות אחרים ולצערי התאכזבתי כאשר הייתי צריך שירות ואחריות - לכן אני מעדיף לשלם אפילו מעט יותר ולקחת מ KSP שהוכיחו לי לא פעם אחת שהם עומדים גם מאחורי מה שהם מוכרים גם כשיש בעיות.. (גפ אייבורי מקובל עליי.. אני מכיר שם מישהו..)

תודה רבה שוב, שחר..

פורסם

אני לא נוהג לעשות פירסום לחנויות אבל במקרה זה ההצעה שלי היא מ www.skypc.co.il/

ד"א אני לא רואה הבדל זניח בין 800MHZ ל 10XX MHZ

פורסם
  • מחבר

לא יודע בכמה הם מוכרים שם.. אבל הבדל של 40 ש"ח בערך (ב KSP) מבחינתי זה זניח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים