עבור לתוכן

The Dark Knight הדיון הראשי(יום חמישי בקולנוע)

Featured Replies

פורסם

Riddler ... אין לך מה לבדוק כי בסרט היה לו דבר כזה שהוא ודו פייס דחפו בראש ושאבו מוחות נראה לי...

• תגובות 170
  • צפיות 18.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חוץ ממספר מצומצם של אויבים (קרוק או קלייפייס למשל) לרוב האויבים של באטמן אין כוחות על

פורסם

לא יודע מה עם הסדרה אני מדבר על הסרט עם גי'ם קארי...היה לו שם מוט כזה שאיתו הוא שאב מוחות או מחשבות או לא יודע מה....

פורסם

הסרט הזה היה באטמן ורובין

אחד מהסרטים המטומטמים ביותר שהוליווד יצרה

איש הקרח היה ארנולד שוורצנגר

ששכח שאיש הקרח כמו השם גם האופי כמו קרח

בפועל הוא שיחק אותו שחצן וליצני

איש המשאלות היה גם מגוחך

באטמן ורובין נראו כמו שתי "מעצבי שער"

היה שם כל מיני אנשים בתחפושות כמו בדיסנילנד

בקיצור משהו שמתאים לערוץ הילדים

לא קשור לסדרה וסתם מסחרה לגזור קופון

פורסם

אתה טועה הסרט שבו יש את איש השאלות הוא לא באטמן ורובין אלא באטמן לנצח...בקיצור אני לא זוכר ממש מה הם עשו עם המוט הזה אבל זה היה מטומטם ביותר ודמיוני אני מקווה שאיש השאלות של ג'וני דפ יהיה סתם מטורף ופסיכופת...

וחס וחלילה שלא יעשו את הפינגויין -זוועה , לא משנה איך יעשו אותו זה עדיין יהיה מטומטמם ויהרוס את הקו של 2 הסרטים האחרונים...

פורסם

אם יש משהו שלמדתי מהשני סרטים האחרונים, הוא שאין לך מה לדאוג, לא משנה איזה דמות כולל הפינגווין יבחרו להוסיף לעלילה- כריסטופר נולן יידע לעשות את העבודה בצורה שתגרום לך להגיד וואו.

פורסם

אני מבין שראית בסוף את begins ואהבת ;)

פורסם

אם יש משהו שלמדתי מהשני סרטים האחרונים, הוא שאין לך מה לדאוג, לא משנה איזה דמות כולל הפינגווין יבחרו להוסיף לעלילה- כריסטופר נולן יידע לעשות את העבודה בצורה שתגרום לך להגיד וואו.

סביר להניח שאתה צודק וגם בסרט הבא אני אגיד וואו אבל התחילו קו מסוים של סרטים ריאלסטיים ורציינים ואני לא רוצה לחזור לסרטים הילדותיים מן העבר ואיש הפינגווין זה מחזיר לסרטים ההם...אלא אם כן יחליטו שזה סתם איש שמתחפש לפינגווין אבל הדמות של דני דה- ויטו הייתה מזעזעת ומבחילה בו זמנית...

פורסם

דווקא מסרטי באטמן הישנים הכי טובים היו:(מהטובים לפחות טובים)

1) הסרט עם הג'וקר

2) הפינגווין

3)עם איש החידה (פה זה הפך למטומטם)

4) איש הקרח, סרט לילדים בני 4.

פורסם

אני ממש לא אהבתי את הפינגויון.

לדעתי זה די מפגר וכל הקטע של פינוגונים, לא חבל על החייה החמודה הזאתי ?!

פורסם

דווקא מסרטי באטמן הישנים הכי טובים היו:(מהטובים לפחות טובים)

1) הסרט עם הג'וקר

2) הפינגווין

3)עם איש החידה (פה זה הפך למטומטם)

4) איש הקרח, סרט לילדים בני 4.

במילים אחרות, לפי סדר היציאה.

פורסם

דווקא את 3 אהבתי יותר מאת 2. ג'ים קארי עושה רידלר ענק, וגם טומי לי ג'ונס מצויין כטו פייס

פורסם

בגדול איש הפינגויין הוא דמות מצויינת אם מוסיפים לה יותר עומק.

אם אני לא טועה, איש הפינגויין רצה לפגוע באנשים כי הם זיהמו את הסביבה/לא יודע מה, בגדול הוא היה הדמות הטובה,

ואז בא באטמן עם התחתונים שלו וכל הפוזה ותוקף אותו. אף פעם לא הבנתי את הסרט ההוא.

פורסם

אני מבין שראית בסוף את begins ואהבת ;)

אמנם תגובה מאוחרת- אבל כן אריק- ראיתי ואהבתי.

"באטמן מתחיל" עשוי היטב, אמנם פחות אינטנסיבי מ"האביר האפל" שלא איפשר לצופה לנשום לרגע אחד.

הציון שלי ל"באטמן מתחיל" הוא 8.

ליצירת המופת "האביר האפל" הוא 10.

אין הרבה סרטים שסחפו אותי לתוכם בצורה כזאת, כפי ש"האביר האפל" עשה.

קצת מצחיק, כשאני חושב על זה עכשיו איך שדוד שלי היה צריך לשכנע אותי לבוא להקרנה עם כרטיסים חינם שהוא השיג,

ואני הייתי משוכנע שלסרטי באטמן אין קשר אליי.

מאז ראיתי את הסרט 4 פעמים בקולנוע- כל פעם עם אנשים אחרים.

בכל פעם נהניתי מהסרט, אך יותר נהניתי מההסתכלות במבט שלהם בסוף הסרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים