עבור לתוכן

קראתי פה איזה שורה לגבי 4850X2 שיחליף את ה4850 העכשוי ??

Featured Replies

פורסם

למה לבוא מראש ולקנות CF של 4850 ?? אני באמת לא מבין את הגישה הזו. אני קורא פה ושם חבר'ה שרצים לקנות מערך CF של כרטיס כלשהו .. למה !?

מערך CF אף פעם לא יהיה משתלם יותר מכרטיס בודד שחזק ממנו. וכשאני אומר משתלם אני מתכוון גם למחיר, אך גם ל: רעש , חום וצריכת חשמל..(=ספק חזק).

CF נועד לאלו אשר:

1) הכרטיס מסך הכי חזק שיש כיום בשוק לא מספיק להם. הסיבות יכולות להיות רזולוציות גבוהות שהם משחקים או שיש להם כסף עודף וזה התחביב שלהם..

2) קנו כרטיס מסך כלשהו לפני תקופה מסויימת וכיום הוא כבר לא מספק תסחורה. אז במקום להחליף כרטיס לגמרי הם פשוט מוסיפים עוד אחד כדי להחזיר למחשב קצת חיים וכוח..

כל אלו אשר מראש קונים מערך כרטיסי ביניים ב CF פשוט טועים לפי דעתי. לא זה השימוש שלו .. ובטוח שזה גם לא משתלם.

למה לקנות שני 4850 ב CF כאשר אתה יכול לקנות 4870 אחד? (שיפעיל כל משחק שיש היום בשוק בכל מקרה על הגדרות גבוהות).

שני 4850 יעלו סביב ה 1900 ש"ח.. 4870 אחד עולה סביב ה 1450 ש"ח..

שחר

פורסם
  • מחבר
למה לבוא מראש ולקנות CF של 4850 ?? אני באמת לא מבין את הגישה הזו. אני קורא פה ושם חבר'ה שרצים לקנות מערך CF של כרטיס כלשהו .. למה !?

מערך CF אף פעם לא יהיה משתלם יותר מכרטיס בודד שחזק ממנו. וכשאני אומר משתלם אני מתכוון גם למחיר, אך גם ל: רעש , חום וצריכת חשמל..(=ספק חזק).

CF נועד לאלו אשר:

1) הכרטיס מסך הכי חזק שיש כיום בשוק לא מספיק להם. הסיבות יכולות להיות רזולוציות גבוהות שהם משחקים או שיש להם כסף עודף וזה התחביב שלהם..

2) קנו כרטיס מסך כלשהו לפני תקופה מסויימת וכיום הוא כבר לא מספק תסחורה. אז במקום להחליף כרטיס לגמרי הם פשוט מוסיפים עוד אחד כדי להחזיר למחשב קצת חיים וכוח..

כל אלו אשר מראש קונים מערך כרטיסי ביניים ב CF פשוט טועים לפי דעתי. לא זה השימוש שלו .. ובטוח שזה גם לא משתלם.

למה לקנות שני 4850 ב CF כאשר אתה יכול לקנות 4870 אחד? (שיפעיל כל משחק שיש היום בשוק בכל מקרה על הגדרות גבוהות).

שני 4850 יעלו סביב ה 1900 ש"ח.. 4870 אחד עולה סביב ה 1450 ש"ח..

שחר

תקרא את זה וזה השיקולים שלי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346529.0

ו..

אתה רואה עכשיו דרייברים מלאים לכרטיס 4870 או 4850 באתר של AMD?

וכמה זמן עבר מרגע ההשקה?

יש סיבה למה AMD-ATI לא מכניסה את הדרייברים לאתר הבית שלה.

כמובן שעם כרטיסי ה-X2 יבוא כחלק מהבאנדל גם דיסק עם דרייברים,אבל התמיכה לא תיהיה ממשית לזמן הקרוב מרגע ההשקה (הכוונה למערך שלהם).

MuTaTiOn.

גם מחזק לי למה לא לקנות 4580X2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים