עבור לתוכן

ירידת מחיר ל- GTX280, מערך של 4870 כבר לא שווה.

Featured Replies

פורסם

לאחר ירידת מחירים כנראה, ה- GTX280 משתלם יותר מתמיד (יחסית), למי שתכנן לקנות מערך של 4870 ולוח תואם, יכול לקנות GTX 280 במחיר של כ 2570 שקל בלבד! מערך של 4870 בכל מקרה יהיה יקר יותר.

היתרון בכך שלא צריך להתאים לוח אם עם X16 בכל אחד וכו' דבר אשר מייקר את הלוח אם משמעותית, כמו כן צריך ספק כוח חזק משמעותית וכו'.

המחיר הוא כאמור 2570 למזומן כמובן מחנות IQPC:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4101

לא בטוח שהם הכי זולים, אבל בכל מקרה, אולי בחנות אחרת, המחיר יהיה נמוך טיפה יותר, שזה אומר בכל מקרה, לפי דעתי, במחיר כזה, עדיף לי לקנות כרטיס בודד ולא להשתגע עם ספק הכוח ועם לוח אם.

• תגובות 45
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאחר ירידת מחירים כנראה, ה- GTX280 משתלם יותר מתמיד (יחסית), למי שתכנן לקנות מערך של 4870 ולוח תואם, יכול לקנות GTX 280 במחיר של כ 2570 שקל בלבד! מערך של 4870 בכל מקרה יהיה יקר יותר.

היתרון בכך שלא צריך להתאים לוח אם עם X16 בכל אחד וכו' דבר אשר מייקר את הלוח אם משמעותית, כמו כן צריך ספק כוח חזק משמעותית וכו'.

המחיר הוא כאמור 2570 למזומן כמובן מחנות IQPC:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4101

לא בטוח שהם הכי זולים, אבל בכל מקרה, אולי בחנות אחרת, המחיר יהיה נמוך טיפה יותר, שזה אומר בכל מקרה, לפי דעתי, במחיר כזה, עדיף לי לקנות כרטיס בודד ולא להשתגע עם ספק הכוח ועם לוח אם.

שמעת על 4870X2 ?

אמור להיות בערך באותו מחיר, וביצועים יותר טובים אני מאמין

פורסם
  • מחבר

כן כרגע הוא איננו בחנויות, לכן בזמן הקרוב, ה- GTX 280 דווקא בחירה לא רעה.

כמובן שלפי דעתי, כאשר יגיע ה- 4870X2 מבחינת המחרי הוא יהיה משתלם, נקווה.

פורסם

כבר יש כמה ביקורות מוקדמות עליו.

PcPer

Ananstech

Hexus

Techreport

למרות שכואב לי להסתמך עליהם...

MuTaTiOn.

פורסם

לא חושב שאפשר לסמוך עליהם יותר מדי.

מה שכן, אם CF של 4870 עוקף בביצועים 280GTX, וה4870X2 אמור להיות חזק יותר [לפחות בחלק מהמקרים] ולעלות 100$ פחות, אז הוא משתלם יותר.

פורסם

לא הבנתי איך זה משתלם

אחד של 280 עולה 2600

שניים של 4870 עולים 2700, בערך אותו המחיר, רק ששניים של 4870 לרוב יתנו יותר ביצועים, לא?

פורסם

ברזולוציות גבוהות, עושות עבודה מפלצתית :]

אל תשכחו, שבסדרה הישנה, גרסאת הX2, הייתה חזקה יותר ממערך של 2 כרטיסי מסך של אותה ליבה.

אז כנראה שגם במקרה הזה, הם יעשו את אותו דבר שעשו מקודם, אז לא מספיק שכרגע 2 של 4870 כ"כ חזקים, ושווים את המחיר, יוציאו כרטיס בודד ! שהוא חזק יותר מ2, וזול יותר ... אז זה השיא .. =]

פורסם

למה לקנות GTX280 ?

ב1900 אני מביא כבר 4850CF שחזק יותר ...

פורסם

זה מה שאני אומר !

אין טעם לשלם כ"כ הרבה כסף =\ לדבר שלא שווה אותו ..

פורסם

^

כל בעיה עם כל דבר שווה התייחסות, וידוע שמערכים עוד לא עובדים באופן מושלם

אבל אם זו הפעם הראשונה שאני שומע על זה מכל הפורומים שאני גולש בהם, כנראה שזו לא בעיה רצינית.

נ.ב, בקשר לכותרת הת'רד-

צמד של 4870 בקרוספייר עולים 2600 שקל, והביצועים שהם מציגים גבוהים בהרבה מ GTX280 אחד. זה לא שהם משתווים אליו.

2X4850 זה שילוב טיפה חזק יותר מ GTX280 בודד, וצמד שלהם עולה 1600 שקל.

.....ככה שהכותרת לא רלוונטית ודי מוזרה, אם צמד 4870 היו שווים בביצועים ל GTX280 ולא עוקפים אותו בכ"כ הרבה, זה היה נכון.

פורסם

מה שאולי יתן לנו את 4870X2 ב 450$ ?

יש סיכוי? :P

פורסם

4870X2 ו280GTX יעלו מחירים מאוד זהים.

לא בטוח שכולם יעדיפו את הפתרון של ATI.

מעניין מאוד מה יקרה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים