עבור לתוכן

כמה מארזים שאני מתלבט ביניהם, אפשר להגיע עד 370 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אגיב על כל אחד ואחד, ואשמח אם תגיבו גם אתם ותגידו איזה לדעתכם הטוב ביותר. (:

thermantake m9 - כמו ה-thermantake m5 רק עיצוב טיפה שונה, מאוורר מאחורה קטן יותר, ללא חלון צד, והוא אפילו עולה יותר.

centurion 532 - מאוורר אחד בלי חלון צד אפילו. |:

ceturiun 590 - עולה יותר מדי בשביל מארז נחמד. P:

centuriun 5 - הספק הוא Standard ATX PS2 460W, אני לא מכיר את החברה והיא נראית לי חרא חברה, אני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק את העניין, וחוץ מזה המארז נראה מאוד סגור וזה לא נראה כאילו הוא יעשה את העבודה מבחינת קירור. P:

hec 6a19b - מאוורר אחד שנראה מאוד מאוד קטן.

זאת דעתי בלבד, אשמח לשמוע את דעתכם גם. (:

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האנטק 300 לא מגיע עם מאוררים קטנים - יש 14 למעלה ו 12 מאחורה ושניהם בעלי בקר מהירות.

המארז הזה במחיר טוב והוא בנוי להוספת מאוררים. אתה מוסיך לא עוד 2 מקדימה ואחד בצד - כולם 12, ומקבל את אחד המארזים הכי מאוררים למחיר שהוא לא כלכך גדול. קצת מעבר לזה יש את הTEMPEST של NZXT ואת CM690, עולים יותר וגדולים יותר (תלוי כמה מאוררים בחרת להוסיף כי זה גם חלק מהעלות).

פורסם
  • מחבר

האנטק 300 לא מגיע עם מאוררים קטנים - יש 14 למעלה ו 12 מאחורה ושניהם בעלי בקר מהירות.

המארז הזה במחיר טוב והוא בנוי להוספת מאוררים. אתה מוסיך לא עוד 2 מקדימה ואחד בצד - כולם 12, ומקבל את אחד המארזים הכי מאוררים למחיר שהוא לא כלכך גדול. קצת מעבר לזה יש את הTEMPEST של NZXT ואת CM690, עולים יותר וגדולים יותר (תלוי כמה מאוררים בחרת להוסיף כי זה גם חלק מהעלות).

השאלה היא כמה יעלה לי להוסיף 3 מאווררים? S:

פורסם

תלוי בך. מקצת פחות מ 45 ש"ח עד 250 ש"ח. תקציב מומלץ - בין 70 ל 120 ש"ח.

השאלה אם אתה רוצה שקט או ביצועים. מאורר טוב ומומלץ, אם רוצים משהו מאוד שקט, הוא של ARCTIC COOLING. גודל 12 עולה בערך 28-35 ש"ח למאורר. בלי שום קשר המארז הזה נותן יחס מצויין בין ביצועים לשקט. גם הוספה של מאורר אחד תתן לך תוצאה של ביצועים טובים מאוד, אבל המארז הזה הוא מראש זול בחנות שנתת מה שנותן הזדמנות לשפר אפילו יותר.

CM690 הוא מארז שבנוי על עיקרון דומה אך מספק ביצועים פוטנציאלים טובים יותר ואופציות לשיפור זרימת אוויר אפילו טובה יותר ובהרבה (המון מקום למאוררים שזה אומר כמובן עוד כסף). החיסרון במקרה שלך הוא מחיר גבוה ב 140-200 ש"ח עוד לפני הוספת מאוררים, ומארז גדול ועמוק יותר אם זה משהו שמפריע לך (הוא עדיין לא מארז גדול). לא היתי מכניס אותו בתור משהו מאוד תקציבי, אבל האנטק 300 הוא כן כזה.

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תתן לי קישור ל-CM690 הזה ולמאוורר שדיברת עליו.

וזה יוצא שהמארז+המאווררים יעלו לי איזה 380 שקל, לא עדיף לקחת מארז אחר במחיר הזה? :-X

פורסם
  • מחבר

המארז שהבאת יקר מדי, אז כנראה שהמארז הכי טוב שאני יכול לקחת בכסף שיש לי הוא זה:

http://skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED

רק עוד שאלה, איזה מאוורר עדיף לי?;

זה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1694

או זה:

http://skypc.co.il/product.asp?pid=9563

?

יש משהו שונה בהם? יש סיבה שהמאוורר של Zalman עולה 50 וההוא עולה 40?

ואשמח לדעת אם לדעתכם לקחתי את המארז הכי טוב שיכולתי לקחת בתקציב שלי, תודה רבה רבה רבה לכם, אין לכם מושג כמה עזרתם לי. :D

פורסם

הזלמן טיפה יותר חזק....מבחינת דחיפת אוויר..

ואחלה מארז...תתחדש סוף סוף.. ;):smile1:

פורסם
  • מחבר

אז שווה להוסיף עוד 10 שקל בשביל מאוורר יותר חזק?

פורסם

תהיה בריא...כן שווה...ושוב תתחדש... ;D

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה, באמת אחרונה, אבל חשובה מאוד.

שלושת המאווררים במארז יתנו קירור מספיק טוב בשביל שהמחשב לא יתחמם בכלל? (:

פורסם

אין כזה דבר לא יתחמם בכלל

הכל יחסי

פורסם
  • מחבר

3 מאווררים יספיקו לקרר מעבד E8400 של Intel וכרטיס גרפי ATI Radeon HD4850 ?

דרך אגב, איך אפשר לדעת אם מאוורר אחד יותר טוב מהשני? לפי מה?

פורסם

כמה אפשר לחפור?!

כן זה יספיק, כמה מאוררים אתה חושב שצריך? 20?

אפשר לדעת לפי ה-CFM (כמה אויר הוא דוחף) וה-DB (כמה רעש הוא מייצר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים