עבור לתוכן

איזה מיפרט יותר טוב? 2K-2.3K (משחקים)

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נתתי דוגמא לScrew_Master שאפשר לבנות מפרט לא רע בכלל לתקציב 3000-3500 ש"ח

בשביל מה עשית את זה? אני מסכים איתך ב-100% שאפשר לבנות בכזה כסף מפרט טוב. העניין הוא שבעוד קצת כסף, אפשר לבנות מפרטים טובים משמעותית.

ההבדל הוא של-DS4 יש מערכת קירור טובה יותר - יותר נחושת וצינורות חום. תכלס זה יותר טוב לאוברקלוק, אבל אני לא יודע כמה זה משמעותי.

פורסם

בשביל מה עשית את זה? אני מסכים איתך ב-100% שאפשר לבנות בכזה כסף מפרט טוב. העניין הוא שבעוד קצת כסף, אפשר לבנות מפרטים טובים משמעותית.

אז אני פשוט לא הבנתי אותך סליחה ;)

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא של-DS4 יש מערכת קירור טובה יותר - יותר נחושת וצינורות חום. תכלס זה יותר טוב לאוברקלוק, אבל אני לא יודע כמה זה משמעותי.

אז למה פה אין קירור כזה?

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2695

פורסם

זה בכלל לוח אם של AMD

על איזה דגמים בדיוק אתה מדבר? כי ממה שראית יש הרבה DS3 וDS4

פורסם
  • מחבר

זה בכלל לוח אם של AMD

על איזה דגמים בדיוק אתה מדבר? כי ממה שראית יש הרבה DS3 וDS4

על הדגם של AMD כי ניראה לי אני אקח AMD אז מה ההבדל בין DS3 לבין DS4?כי לפי מה שאמרו פה DS4 כולל קירור טוב(טוב באמת יש לוULTRA DURABLE 2)

אבל אין לו שום נחושת וצינורות חום...

פורסם

נראה לי שהוא התכוון ללוחות אם של אינטל

פורסם

לדעתי עדיף לך המפרט של אינטל בהרבה אם אתה מתכנן OC. כיוון שעם OC המפרט של אינטל לא סופר

את המפרט של AMD. אולי המוכר חודשב שהמפרט של Intel לא משהו, כי הוא חושב שזה בלי OC, למרות

שגם בלי הוא לא נופל כל כך משמעותית מה-AMD.

אם אתה קונה מ-TMS הם יכולים לעשות לך את ה-OC בכוחות עצמם.

פורסם

העובדים החדשים שלהם מאוד מוכשרים בזה - למעשה הם אפילו גולשים פה בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים