עבור לתוכן

שוב פעם:) מחשב נייד סולידי סביבות 4000

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני רוצה לעזור לחברה שלי לקנות נייד.

אני אפרט את הדרישות שלה מהמחשב:

1)משקל נמוך...

2)אין צורך שיריץ משחקים

3) צורך בסיסי לסחוב כמו שצריך תוכנות SOLIDWORKS MATLAB MAPLE וכו. בקיצור תוכנות של סטודנט

4)שיהיה אפשר לראות סרטים בסבבה

5)מחיר סביב 4000 ש"ח

6)מחשב שיהיה יציב (הכוונה באריזה שלו)

7) של חברה אמינה עם שירות טוב

יש המלצות?

חשבתי על:

‎Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004‎

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm

פורסם

ה-Vostro 1400 נראה אחלה מחשב, יתרון שיש לו מסך מט שלא סובל מהשתקפויות כמו הרבה מסכים אחרים בתקציב הזה..

עוד אופציה היא ה-Vostro 1310 שעולה רק 100 ש"ח יותר, ויותר נייד (הוא 13.3" במשקל 2.1 ק"ג), אבל הוא פחות מתאים למולטימדיה בלי יציאת SVIDEO ורמקול מונו.

שים לב שאלו ללא מערכת הפעלה.

ניתן גם לחסוך יותר וללכת על LG E405 ב-3650 ש"ח, עם מעבד 1.73GHZ ו-2GB ו-200GB כולל VISTA במשקל 2.3 ק"ג.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני עדיין רוצה שיהיה אפשר לראות סרטים בסבבה

וה 13" נראה לי קטן מדי בשביל זה

2 ג'גה זכרון נניח אם אני אתקים VISTA ולא XP זה מספיק? או שלמערכת יהיה קשה?

מערכת הפעלה לא קריטי בשבילי

יש גם 3 שנים אחריות שזה מצויין

מישהו יש המלצות אחרות? או הערות לגבי הדגם בקישור?

דר"א אמרו לי לא ללכת לקנות נגיד בחנות כמו BUG כי זה נורא יקר

אבל מפחיד אותי לעשות את הרכישות האלה ממקומות כמו IVORY או KSP.

יש צדק בפחד?

פורסם

אם האחריות היא מול היבואן (כמו שזה בד"כ) והיבואן הוא לא אייבורי (ע"ע MSI), אפשר לקנות ממי שרוצים, זה לא משנה.

מחשב 14" הוא פשרה טובה בין גודל מסך לניידות. ה-Vostro הוא דגם טוב. ה-LG גם נראה נחמד, ואולי קל יותר, אבל הנטייה שלי היא עם ה-Vostro בשל האחריות הארוכה יותר ובגלל השם הטוב שיצא למחשבים אלה מבחינת עמידות פיזית.

פורסם

באשר לאיפה קונים - כל עוד זה אחריות יבואן רישמי זה לא משנה, האחריות היא מול היבואן, החנות היא רק מתווך.

אגב BUG לא בהכרח יקרים יותר, עם ה-LG שהמלצתי הם עולים רק 30 ש"ח יותר מ-KSP שמציעים זאת כמחיר מזומן בלבד לעומת ה-9 תשלומים של BUG.

QttP איפשהו בפורום קראתי שנותני האחריות של דל לא רציניים במיוחד וצריך להלחם איתם - יש אמת בדברים?

כי עם LG זה ח.י. ואני יודע שהם רציניים כבר מהמסכים שלהם.

הם גם מציעים שדרוג לשלוש שנים אחריות בתוספת של 200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי 2 ג'יגה זכרון

מספיק בימינו?

לי יש 2 אבל אני עם XP, לויסטה זה גם בסדר?

פורסם

QttP איפשהו בפורום קראתי שנותני האחריות של דל לא רציניים במיוחד וצריך להלחם איתם - יש אמת בדברים?

לא יצא לי לשמוע תלונות, אבל גם לא תשבוחות. מניסיון בפורום מסכים, דווקא נוצר רושם טוב על האחריות של יבואני DELL, כך שאם זה סימן, הייתי אומר שהם יהיו בסדר גם בניידים. ניסיון אישי אין לי.

פורסם
  • מחבר

מוזר אבל חוץ מהאתר שנתתי קישור בהודעה הראשונה ו KSP לא ממש מצאתי מקומות שמוכרים DELL VESTRO

לא BUG לא נועה מחשבים פה בצפון

גם לא IVORY

קצת מוזר....

נ.ב יש אולי דגם אחר שאתם מכירים שעונה על הדרישות שיש לו מקשי מספרים במקלדת שהם בצד ולא למעלה? זה פשוט הרבה יותר נוח ולא נתקלתי בכלל בכאלה

פורסם
  • מחבר

::) נכון

תודה רבה!!!

עוד הטרדה... מכירים מחשבים ניידים שבמקלדת שלהם המספרים פרושים בצד (בריבוע) ולא למעלה בשורה?

פורסם

רק במחשבי 17" מסוימים ו-15.4" מעטים (כמו ה-MSI שמוכרים באייבורי).

די נוגד את הדרישות למשקל נמוך.

אגב אפשר לקנות keypad נפרד שמתחבר ב-USB.

פורסם
  • מחבר

ואיך ה MSI אם כבר עלה?

שמעתי דברים לא משהו...

פורסם

מוזר אבל חוץ מהאתר שנתתי קישור בהודעה הראשונה ו KSP לא ממש מצאתי מקומות שמוכרים DELL VESTRO

לא BUG לא נועה מחשבים פה בצפון

גם לא IVORY

קצת מוזר....

נ.ב יש אולי דגם אחר שאתם מכירים שעונה על הדרישות שיש לו מקשי מספרים במקלדת שהם בצד ולא למעלה? זה פשוט הרבה יותר נוח ולא נתקלתי בכלל בכאלה

BUG לא מוכרים Dell, אבל יש הרבה מחשבים איכותיים. בכל מקרה, אל תקנה מחשב נייד על עיוור. כנס לחנויות ותבקש לראות מחשבים. גם לקרוא ביקורות ברשת לא מזיק.

פורסם

באג בקרוב מאוד ימכרו דל כי הם מתחילים ליבא אותם בעצמם, הם כבר נמצאים במחירון שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים