עבור לתוכן

למה עדיין יש אנשים שיעדיפו 280GTX מאשר CF של ATI ?

Featured Replies

פורסם

אין לי בעיה שתמשיכו עם הנושא,זה טופיק מאוד מעניין אך

אל תגררו לספאם.

תודה

• תגובות 41
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין

תראו

מבחינתי היום ללכת ולקנות 280GTX ועוד בגרסת OC לעומת כרטיסי ATI

אני תמיד מעדיף פתרון של כרטיס אחד, ובטח שמדובר בכרטיס מהיר וכו'.

אבל

אני פשוט לא רואה שום היתרון להוציא פי 2 על כרטיס שאולי נותן עוד 10 אחוז בביצועים מצד אחד, ומצד שני אם אני לוקח שני כרטיסי ATI בכל משחק כמעט (חוץ מCRYSIS ואולי עוד דבר או שנים), מערך CF נותן ביצועים הרבה יותר טובים (לפעמים גם מתקרב לפי שתיים - תסתכלו נניח COD4).

אז, מה הקטע פה?!

מה NVIDIA רואים שאני מפספס?

אני פשוט תמיד "חשדן" ומאמין שאם אתה משלם יותר מידי בזול או יותר מידי ביוקר, אז חייב להיות איזה שהוא "קאטצ' "

פורסם

נראה לי שהתבלבלת והתכוונת שהוא לא שקט וקריר לאסקימוסי אבל לא משנה...

התכוונתי שהוא חם ומרעיש גם לאפריקאי חרש החי במדבר סהרה...

פורסם

2X4850 שעולים 100 דולר פחות מ GTX280 בודד ונותנים אותם ביצועים. :lol:

ועכשיו ברצינות-

אין טעם לשאול מה כדאי, עד שלא נראה את ירידת המחירים בארץ, לא נדע מה כדאי.

ה GTX260 לא בדיוק משתלם, 4870 עולה בדיוק אותו דבר ועדיין חזק ממנו, אבל ה GTX280 בהחלט הופך ליותר מעניין אחרי הורדת המחיר הזו.

עכשיו הערה קטנה, לכל מי שתוקע את הקטע הדפוק של "במשחקים מופיע לוגו שכתוב Nvidia- The way it's meant to be played"-

אין בעיה גם לתקוע שם סוס מת או תמונה של אחמדינג'אד, זה לא משנה את העובדה שהמשחק יעבוד על 4850 לדוגמה מהר יותר מעל 9800GTX.

מצחיק שרוב הפורטים מ XBOX360, קונסולה שבכלל משתמשת במעבד גרפי של ATI, זוכים לקבל לוגו כזה בגלל חסות של Nvidia, אבל לכרטיסי ATI יש יתרון לא קטן בכלל בהרצתם.

בנוגע לבעיות דרייברים וכו', להגיד שלחברה אחת, לא משנה איזה, יש יותר בעיות ובאגים עם הדרייברים מהשניה- זה פשוט לא נכון, ולא משנה מאיזה צד טוענים את זה....

לכל חברה יש את הבאגים הקטנים שלה, ל ATI היו בעיות איפושהו בסדרה X1K הותיקה (3 דורות אחורה...) עם הדרייברים וחלק מהמשחקים, אבל מאז לא נשמעה עוד בעיה כזו.

ומצד שני, גם ל NV לדוגמה הייתה בעיה עם דרייברים בזמן שיצא המשחק FEAR, אם זכור למישהו.

אז בואו לא נלכלך פה סתם על אף אחד.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Way_It's_Meant_to_be_Played

גם ל-ATI יש תוכנית מתחרה בשם "get in the game" (אבל אני לא יכול להאשים אותך שלא שמת לב)

ד"א, אני כבר רואה בפורומים תלונות על ביצועים ירודים \ חום \ קריסות וכו', עם הכרטיסים החדשים של ATI.

סביר להניח שהרוב יסתדר בדריברים, אבל לא חכם להתעלם מהשלילי ולהתייחס רק לחיובי (כאשר תמונות benchmark הם החיובי)

פורסם

במידה והפנית את ההודעה אלי (למרות שאני בספק....)

אני מכיר בהחלט את התכנית הזו-

זה פשוט שממש לא איכפת לי S:

כמו שאמרתי, יכול להופיע שם פיל ורוד, שימפנזות מרקדות, או סטאלין בבגדי בלט, מה שמשנה בסופו של דבר זה איך זה עובד מעשית.

פורסם

אז מבחינתך Benchmark מוכיח איך זה עובד מעשית ? FPS זה לא הכל אתה יודע...

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Way_It's_Meant_to_be_Played

גם ל-ATI יש תוכנית מתחרה בשם "get in the game" (אבל אני לא יכול להאשים אותך שלא שמת לב)

ד"א, אני כבר רואה בפורומים תלונות על ביצועים ירודים \ חום \ קריסות וכו', עם הכרטיסים החדשים של ATI.

סביר להניח שהרוב יסתדר בדריברים, אבל לא חכם להתעלם מהשלילי ולהתייחס רק לחיובי (כאשר תמונות benchmark הם החיובי)

אני איתו כבר שבועיים (4870).

אין בעיות

אין קריסות

שום כלום, כרטיס מצויין.

החיסרון היחיד הוא חום, וגם לזה נמצא פתרון יחסית פשוט.

ממש, אבל ממש אין ביצועים ירודים ( אלא אם CRYSIS על VHIGH+4AA על 720P ב-30 FPSזה רע :P וכו' וכו')

האם הדרייברים מושלמים? לא, אבל זה תמיד ככה בהתחלה. לצערי, זה גם כנראה יהיה ככה בהמשך חח

בכל מקרה, החיובי זה לא רק BENCH, הכרטיסים ... אממ, "חיות" :P וזה מעבודה איתם, לא רק BENCH

פורסם

אז מבחינתך Benchmark מוכיח איך זה עובד מעשית ? FPS זה לא הכל אתה יודע...

לא, אבל נסיון עם הכרטיסים האלו כן ::)

יש לי 4850 אתה יודע.

קטליסט 8.5- בעיות, ולא מעט. אבל מצד שני לא מדובר על בעיות רק עם כרטיסי 48XX, כנראה הדרייבר דפוק. 8.4 עובד טוב יותר ממנו, די משעשע.

קטליסט 8.6- עוד לא קרה לי שמשחק התרסק/נתקע/עשה באג כלשהו אפילו פעם אחת, למרות ששמעתי על בעיות פה ושם.

אנשים שניסו את הבטא של 8.7 טוענים שהוא מחסל הרבה באגים ונותן שיפור יפה לביצועים בקרוספייר, אבל המדיניות שלי היא לא להוריד בטא בדברים כאלו....

פורסם

טעות...

פורסם

Micro stuttering may destroy the performance gains from current multi GPU technologies

http://www.pcgameshardware.de/?article_id=631668

כמה זה נכון אני לא יכול לאמת. אני רק יודע שבזמנו, שעשיתי SLI של 7800gt היתה לי בעייה דומה מאוד, עד שצרבתי לשניהם ביוס זהה מבחינת תדרים.

מצד שני הם כנראה מדברים שם על עניין אחר לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים