פורסם 2008 ביולי 1217 שנים עם יעילות טובה של 78% ומחירים סבירים , סה"כ ספקים לא רעיםhttp://www.3dgameman.com/content/view/12921/103/
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים סלח לי אבל אני אפילו לא פותח את הקישור.האתר הזה,והאדון שאחראי עליו משמשים בעיקר כדי לראות את המארז ותו לא. הוא לא מקצועי בעליל
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים כמה התגובה שלך היתה צפויהתלמד לפרגן לפעמים אני יודע שזה קשה לך אבל זה משחרר לפעמים
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים קראתי עליהם לא מעט ויש עליהם המון ביקורת רעה והרבה אנשים שנשרפו להם ספקים או הגיעו מקולקלים.יעילות זה לא הדבר היחיד שחשוב בספק
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים הבחור הזה די מאכזב.. כל מוצר אצלו רק היתרונות הוא מספר ולא מדבר בכלל על החסרונותלמשל כל מארז של TT הכי מעפן מקבל אצלו ציון בשמיים
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים כמה התגובה שלך היתה צפויהתלמד לפרגן לפעמים אני יודע שזה קשה לך אבל זה משחרר לפעמיםאני שמח שאתה מכיר אותי מספיק טוב בישביל לצפות מראש תגובה שלי.למי אני בדיוק צריך לפרגן רק?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים בנוסף להכל נראה לי וזה גם מלא מעט שמועות( שצריך באמת לבדוק) שהיבואן שלהם בעייתי מעט..אשמח אם מישהו יבדוק כי כבר קראתי בכמה מקומות על יבואן בעייתי.מי היבואן של NZXT?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר סלח לי אבל אני אפילו לא פותח את הקישור.האתר הזה,והאדון שאחראי עליו משמשים בעיקר כדי לראות את המארז ותו לא. הוא לא מקצועי בעלילכל אחד והדעה שלו , אני דווקא מבסוט מהאתר שלו ...
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים שמע,זה באמת לא עניין של דעה זה יותר עניין של עובדות.כל המוצרים שהוא סוקר הם Kick Ass או משהו כזה והוא לא מתייחס להרבה דברים ואין בכלל מקום להשוואה בינו לבין אתרים מקצועיים (ע"ע ג'וני גורו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.