פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר הם לא יקבלו ויזה מקומי.מה שכן , נתקלתי בכרטיסי ישרכארט שהם קיבלו (אני איתך בעגלה - מסטרכרד , לא פועל לא באמריקאית ולא באירופאית)עם ויזה - אין שום בעיה , מניסיון (רק חבל שאין לי אפילו כרטיס ויזה אחד)ליביובדקתי והם כן מקבלים ויזה מקומי.פשוט קטע. אני משתמש בכרטיס המקומי של חבר שלי.למרות שהשם על הויזה שלו רשום בעברית, הכנסתי אותו באנגלית והכרטיס התקבלשייכתי אותו לכתובת האמריקאית שהכנסתי בהרשמה וזה עובד.מה שכן הם גובים TAX על כל רכישה
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים לאשר אני לא ממש יכול.אני יכול להגיד שפתחתי יותר מPS3 אחד , בכולם השנאי היה זהה וגם זה מה שמדווח בכל הפורומים שראיתי.והשנאי הזה היה 100-240 ועבד בהתאם.ליביואותו כנ"ל, גם אצלי זה עובד ללא שנאי וגם אצל מספר רב של אנשים להן ייעצתי בפורומים אין צורך בשנאי.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מה שכן הם גובים TAX על כל רכישה זה כי נרשמת למדינה שלוקחת TAX על כל מדינה, אתה יכול להרשם למדינות שלא לוקחות TAX, ואז יהיה לך TAX FREE
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אז? באמריקה יש תתי מדינות (הפתעה הפתעה) שחלקן לוקחות מס וחלקן לא - לצערך אני כרגע לא זוכר מי מה
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אני די בטוח שצריך לפתוח מתמש חדש, אבל לא וודאי. עד עכשיו הזמנתי משם רק דברים די זולים ככה שהמס הזה לא שיחק תפקיד בטוטל.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר מדובר במיסים של איזה 8%לא היסטרי בכלל.הורדתי איזה משחק שעלה 10$ וחוייבתי בתוספת של 80 סנט בכל מקרה אני תמיד אוהב להזמין משחק ארוז עם העטיפה והדיסק - חוויה בפני עצמהלכן אני לא רואה את עצמי מזמין משם יותר מדי משחקים
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים סיימון, אפשר לשאול מאיפה קנית ב-1200 ש"ח?ועד עכשיו, אתה מרוצה?רכשת משחקים נוספים?
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר סיימון, אפשר לשאול מאיפה קנית ב-1200 ש"ח?ועד עכשיו, אתה מרוצה?רכשת משחקים נוספים?באיביי 359$הביאו לי את זה במזוודה כך שלא שילמתי מיסיםמרוצה מאוד וממתין למשחק Resistance: Fall of Manגם אני - אבל יש משחקים שאי אפשר לקנות כמו PAIN.אז לעיתים נדירות אין ברירה ומורידים ישירות לקונסולה
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר אני די בטוח שצריך לפתוח מתמש חדש, אבל לא וודאי. עד עכשיו הזמנתי משם רק דברים די זולים ככה שהמס הזה לא שיחק תפקיד בטוטל.אז בדקתי את הענין ושיניתי לכתובת אחרת תחת אותו שם משתמש וזהו.נכנסתי להורדות בתשלום ועכשיו כבר אין מיסים.פשוט וקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.