עבור לתוכן

Alone in the Dark החדש מקבל ציון 3.5 ב-IGN, למה כזה ציון נמוך?

Featured Replies

פורסם

משחק גרוע!

צריך כל הזמן לעבור בן 2 המצבים של המצלמה,זה מרגיז והורס את הכייף שבמשחק.

• תגובות 43
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך בוזבז לו פוטנציאל אדיר... יש להם את כל הכלים לייצר יצירת מופט, and they blew it >:( (לפחות מבחינת השליטה)

פורסם

פתאום,יום אחרי שיצא קראק שפועל לרשת..כל HWZONE הצדיקים פותחים נושא הא?חחח

ואני לא רומז כלום.

פורסם

הנושא נפתח לפני יותר מחודש (11.07.2008)

ואתה לא רומז כלום אתה סתם נודניק שמעדכן אותנו על קראקים ;D

פורסם

אומנם לא שיחקתי עדיין במשחק, אבל הבנתי שהמשחק לא רע בקונסולות.

אז למה הוא מקבל ב-IGN ציון כזה משפיל?

http://pc.ign.com/articles/887/887197p1.html

כנראה לא הסכימו לשלם כסף בשביל ציון טוב יותר.

פורסם

מה ההבדל בין "מתח מיסתורין" ל"אימה" כאשר קופצים עליך זומבים מהחשכה אחרי שנגמרו לך הבטריות לפנס ? :badhairday:

אימה זה משחק שמנסה להשאיר אותך במצב תמידי של פחד, גם בלי שיש דברים מפגרים שקופצים במסך. הקטעים שהכי פחדתי מהם ב-SILENT HILL לא היו האוייבים, אלא לפני שאני נכנס למקום חדש, כי פשוט לא ידעתי מה יהיה שם. יש הבדל גדול בין להבהיל ולהפחיד. להבהיל זה לא בעייה, פשוט תזרוק משהו על המסך, לא ממש משנה מה, העיקר שיהיה מהיר וילווה באפקט קולי מהיר וחזק. אימה זה כמעט בדיוק ההפך, תגרום לשחקן להרגיש כאילו הוא זה שקופץ בפתאומיות לתוך מצבים מפחידים.

זאת דעתי בכל אופן.

פורסם
  • מחבר

זה ממש עצוב שז'אנר של משחקי אימה נטוש בצד, חבל... עם כל הטכנולוגיה היום היה אפשר להוציא לאור משחקים מדהימים. :-[

פורסם

יש לי גיימפאד של Xbox 360 , עדיין כדאי לי לנסות להתקין אותו ? כי אם מדובר השליטה זוועתית במקלדת (כמו בDMC4) אז אולי יש שיפור בגיימפאד?

פורסם

השליטה ב DMC4 עם המקלדת הרבה אבל הרבה יותר טובה מהשליטה במשחק הזה, הבעיה היא שהשליטה במשחק הזה היא גרועה גם עם שלט של XBOX וגם בלי... ממש מסורבל לזוז שם ולפעמים (במיוחד ב 3rd person view) החץ קדימה הופך לאחורה :kopfpatsch:, ובאמת כמו שכבר כתבו פה... מה הקשר ל PRINT SCREEN?! כאילו אין מספיק מקשים במקלדת שצריך להשתמש ב PRINT SCREEN בשביל לקפוץ מהחבל?

אבל רואים שהשקיעו במשחק הזה... גם מבחינה גרפית וגם מבחינת העלילה

פורסם

הנושא נפתח לפני יותר מחודש (11.07.2008)

ואתה לא רומז כלום אתה סתם נודניקשמעדכן אותנו על קראקים ;D

מה הקשר נודניק דחילאק?

פורסם

^ זה הקשר :P

פורסם

אומרים שבגרסא שהולכת לבוא לPS3 תיקנו את בעיית השליטה, ואמור לצאת גם טלאי לXBOX360 כדי שישתווה לו.

פורסם

אם באמת השליטה תהפוך להיות יותר טובה, זה בהחלט ירים את המשחק הזה למעלה.

פורסם

הגרפיקה שם יפה, אבל גם בהגדרות ב HIGH וגם ב LOW זה נראה וזז אותו דבר, ממש מוזר...

השליטה בהחלט לא נוחה, בעיקר בגוף שלישי.

פורסם

נתקעתי רצח....כוסעמק הגעתי לקטע שאני חייב מצית במוזיאון בEPISDOE 5 בקטע 2 שם עם החרק שהולך וחוזר מהשלולית דם..

אני צריך להדביק עליו מוליטוב (לשלב בקבוק וודקה + טישו + מסקנטייפ) ולהדליק עם מצית ולזרוק עליו.

אין לי מצית!חיפשתי שם בכל המקום ואין שם מצית פשוטט!

אין לי מצית ממקומות קודמים שהייתי בהם..אני חייב מצית כדי לעבור שם אני לא יודע מה לעשות..

אם אני מדלג פרק אני נשאר בלי שום דבר מה INVENTORY שלי..

עזרה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים