עבור לתוכן

שגיאה בעת עלית הXP, צריך עזרה לפענוח קוד הבעי&

Featured Replies

פורסם

שלום.

התקנתי את הדרייור של הBT והוא רצה שאני אעשה ריסט, אז עשיתי, ומאז כאשר המחשב טוען את הווינדאוס הוא עושה ריסט, ביטלתי את הריסט האוטומטי בהגדרות והוא הציג לי את שני הקודים הללו:

C0000219

ו

0XC0000139

מחיפוש הבנתי שהקוד הראשון הוא כללי למסך כחול ואינו מאפיין את הבעיה, ושביצעתי חיפוש לקוד השני הגעתי רק ל2 תוצאות שקשורות לVMware, שלא מותקן לי על המחשב.

ניסיתי לעשות Repair דרך הדיסק של הווינדאוס אבל הוא לא מזהה את הHD שלי, ואין לי פלופי להעלות דרייורים (היה לי דיסק התקנה אחד שכן היה מזהה אבל אני לא מוצא אותו)

מה אפשר לעשות? אני לא יכול לפרמט משום שלא תהיה לי אפשרות להעלות את הדרייורים (אין לי כבר פלופי, ולא נראה לי שהוא יסכים לדיסק) וגם יש לי שם מידע חשוב.

תודה חבר'ה

עריכה: התעסקתי קצת עם תוכנות שחזור אבל זה היה לHD אחר, ובנוסף התקנתי תוכנה שאמורה לגבות את הHD לאחד אחר, אבל לא הפעלתי אותה כי היא רצתה ריסט, יכול להיות שאחת התוכנות דפקה משהו בכונן? איך אפשר להמיר את הכונן מחדש לNTFS?

פורסם

מה שאני יכול להגיד לך זה להכנס ל bios ולהגדיר שהמחשב יעבוד כמו ide ככה:(אני לא יודע מה סוג הביוס שלך ,אבל זה מה שיש לי)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=344361.msg2977048#msg2977048

כנס לקישור הזה ושם תראה איך להפוך את המחשב למצב ide

בהצלחה.

נ.ב בהתקנה של ה windows תעשה ריפר למחשב

פורסם
  • מחבר

אין לי דבר כזה, צירפתי 2 תמונות של הדברים הכי קשורים, אבל הכל מופעל שם במילא...

מצאתי אפשרות להשתמש בDOK כדי לטעון את הדרייורים, אבל אני לא יודע מאיפה להשיג אותם

יש לי Abit Kv8 pro, מאיפה אפשר להביא אותם? קוראים לזה RED BOX נדמה לי

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעלה את המחשב במצב בטוח, ומחק דרכו את הדריוור. לאחר מכן תתקין דריוור שמתאים להתקן הבלוטוס ולמערכת ההפעלה. אם מה שהתקנת אמור להתאים, נסה גירסה אחרת.

פורסם

שגיאות שאתה נותן - זה ממסך כחול ?

לא חושב.

אתה לגיד לנו כל מה שכתוב בשגיאה ומתי היא באה ולא רק קוד שלה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להעלות את המחשב בשום מצב, גם לא בSM

והתמונות שהבאתי הן מהביוס.

ניסיתי להוסיף את הדרייור עם NLITE אבל זה לא עבד.

מה שעשיתי בסוף זה התקנתי ויסטה על HD אחר, כרגע אני מגבה את הHD עם הXP באמצעות True Image.

קיבלתי ציון 2 בויסטה ;D אבל יש מצב שאני אשאר איתו (כל עוד הוא יריץ לי 720P כמו בXP)

את האימג' אני אשמור באיזה מקום, וכאשר אני ארצה להתקין XP, אני אתקין על הHD, ואז אני אחלץ את כל הווינדאוס הישן (HD חדש.. אז יש מלא מקום) לתיקיה אחרת, אני אחליף לו את תיקית הSYSTEM או את כל הווינדאוס ואקווה שזה יעבוד, אם כן, אני אמחוק ברוטאלית את הויסטה והXP שהתקנתי והכל... ונחזור למה שהיה.

או שאני אתקין XP ואני אשתמש בגיבוי רק כדי לקחת כל מיני תוכנות עם הגדרות שאין לי כוח להגדיר מחדש.

wish me luck :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים