עבור לתוכן

הודעה חשובה בנוגע למארזי TT M5 כנסו!

Featured Replies

פורסם

שלא תיפלו בפח כמוני

במארז THERMALTAKE M5 WINDOW גרסא VJ2000BWS

למרות! שבאתר היצרן הוא מופיע כדגם בעל מאוורר קידמי+אחורי עם אופציה לעוד נוספים

http://www.thermaltake.com/product/c.../VJ2000bws.asp

הוא בעצם בדיוק כמו הדגם הזה ללא חלון שמגיע רק עם מאוורר אחורי

http://www.thermaltake.com/product/c.../VJ2000bns.asp

התקשרתי ל TMS התווכחתי איתם שזה לא הגיוני כי באתר רשום דבר אחד והם אומריחם דבר אחר לגמרי אבל המצב נשאר כמו שהוא

קניתי מארז עם חלון(הם הביאו לי בלי^^^) אבלשניהם באים עם מאוורר אחורי בלבד!

אז...

שלא יעבדו עליכם....!

פורסם

חח רשום לך שם שהוא מגיע עם מאוורר אחד (באתר של TMS)

אגב, בא לך לדעת ביקורת קטנה על המארז ? כי גם אני רוצה לקנות אחד כזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא הסתמכתי על TMS ולא קראתי שם.. קניתי ונידפקתי^^

מנייקים TT באתר היצרן שלהם כתוב שזה עם 2 מאווררים........

מה הביקורת?

פורסם

אני גם הבנתי אתה בא בטענות ל-TMS וגם אני נכנסתי וראיתי שהם "דוברי אמת" לגבי המאורר.

TT לא אינדיקציה באופן מוחלט מאחר ויש שינויים ביננו לבין ארה"ב למשל או שאר מדינות העולם הגדול (לצערי)

פורסם

הבעיה היא לא האתר של TT, או ש TMS טועים או שהגיע אליהם מארז שחסר בו מאוורר כי הגירסה עם החלון מגיע עם 2 מאווררים, לדוגמה SKYPC כותבים שהוא מגיע עם 2 מאווררים:

http://www.skypc.co.il/pl_product~VJ2000BWS~6~0.htm

פורסם

מצטער שאני בא מהצד ככה כשאתה עצבני ומזיין בשכל אבל אתה יכול לתת חוו"ד על המארז? מה הכנסת פנימה? יש מקום?

פורסם

* הלקוח קיבל את המוצר סגור כפי שמגיע מחברת THERMALTAKE באתר היצרן רשום שמגיע עם מאוורר בודד והוא אכן מגיע עם מאוורר בודד.

* הלקוח גם פנה טלפונית וטען שקיבל דגם לא נכון (ללא חלון) וקיבל תשובה שהיום יחכה לו מארז עם חלון בחנות - שאכן מחכה לו.

* הלקוח גם ציין שיש לו בעיה להגיע לחנות ואם אפשר לסייע לו, נאמר לו שיצרו איתו קשר במידה ויהיה עובד של החנות באיזור שלו ויחליף לו את המארז בבית - אכן יצא עובד חנות לאיזור המגורים, ניסינו ליצור קשר מול הלקוח אך ללא הצלחה, הושארה הודעה במענה הקולי שמציינת שמארז ממתין בחנות, לא יכלו ליצור קשר טלפוני ולתאם ושיצור קשר שהוא יכול ע"מ שננסה לסייע ולמצוא מועד החלפה אחר בביתו של הלקוח ע"י עובד החנות במידה ויהיה באיזור.

ללקוח -יבגני - נאמר לך שהמארז ללא חלון מגיע עם מאוורר 1 כמו שרשום באתר ושהדגם ללא חלון אמור להגיע עם מאוורר אחד אך לא נמצא במלאי אז אי אפשר לבדוק, עכשיו שיש יחידה אחת במלאי אפשר לבדוק לך אם תבחר ליצור קשר טלפוני ולא על גבי הפורום, שכן בלי בקשתך, לא יפתחו את המארז כי הוא צריך להגיע ללקוח סגור בדיוק כמו שהיצרן מוציא אותו.

פורסם

^^^^

צודק, הניסוח שלי לא היה משהו, ערכתי את ההודעה ואני מבקש סליחה :xyxthumbs: ניראה לי שכבת משהו לא נכון, ניראה לי בשחלק השני של המשפט דיברת על הדגם עם החלון.

ללקוח -יבגני - נאמר לך שהמארז ללא חלון מגיע עם מאוורר 1 כמו שרשום באתר ושהדגם ללא חלון אמור להגיע עם מאוורר אחד אך לא נמצא במלאי אז אי אפשר לבדוק

ובחזרה לנושא, הדגם עם החלון אמור להגיע עם 2 מאווררים, הדגם בלי החלון מגיע עם מאוורר אחד.

פורסם

אין בעיה, הורדתי את הציטוט והתגובה שלי לגביך

לגבי המקרה, נכון למחירון היבואן M5 מגיע עם מאוורר בודד של 120ממ ואפשר להוסיף עוד, לפי האתר יצרן הדגם של החלון אמור להגיע עם 2 מאווררים, 1 קדימה ואחד אחורה.

כיוון שהמארז לא נפוץ מידי, לא יצא לי אישית לראות אותו לכן תשובה חותכת אינני יכול לתת אלא אם יבגני יבחר שנפתח את המארז שלו פה, אותו אחד שממתין לו פה בחנות מהבוקר.

אז או שהוא יתן לנו אישור או שהוא יענה לבד שיקבל אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים