עבור לתוכן

צריך המלצה למארז במקום הCM690 תקציב:350-600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחר אני הולך להזמין מחשב חדש ואין לי כוח לחכות לCM690 שאותו תכננתי להזמין מכיון שאני גם ככה מחכה כבר איזה חודש כדי להזמין את המחשב.

האם אתם יכולים להמליץ לי על מארז שייתן את אותם ביצועים באותו טווח מחירים?(350-600)

תתנו בבקשה רק מSKYPC כי משמה אני קונה את המחשב.

פורסם

אם חיכית חודש תחכה עוד שבוע, מה קרה?

סתם תקח עכשיו מארז שלא ברור מי ימליץ לך עליו ומחר תילך לקנות,

לך על ה- CM 690, המארז הכי משתלם כיום.

או ה- TEMPEST :silly:, בכל מקרה אני הזמנתי CM 690 שיגיע אלי בעוד שבוע וחצי.

פורסם
  • מחבר

אחי היום דיברתי בטלפון עם SKY. הם אמרו שהוא מגיע רק בסוף החודש ואין לי כוח לחכות עוד חודש.

פורסם

אחי היום דיברתי בטלפון עם SKY. הם אמרו שהוא מגיע רק בסוף החודש ואין לי כוח לחכות עוד חודש.

שלי כבר בIQPC בהרכבה.... לא מזיק להרים טלפון לשאול אם יש עוד 1...

פורסם

יש ל KSP בכמויות לך תקנה אחד בודד תשים אותו על שולחן הניתוחים של סקאי וינה יש לך CM690

תתחדש

פורסם

דרך אגב ה 590 הוא בדיוק כמו ה 690 רק שינוי בחלק העליון שלו אבל במבנה שלו הוא אותו דבר תוכל לשקול אותו אחלה של מארז

צריך להיות אותו במלאי

פורסם
  • מחבר

לא חשוב כבר הזמנתי את המחשב ולקחתי GIGABYTE 3D AURORA

פורסם

הHUSH הוא ממש לא תחליף ל CM690, שני דברים שונים לגמרי (כששניהם טובים לתחומם).

אני רואה שכבר הזמנת אז אין מה לדבר על זה אבל למען הקוראים המגיעים לכאן בחיפוש - אגיד שאם מישהו כבר מסכים להכניס לחדר שלו מארז גדול ועמוק וסגור על הCM690 (כלומר מודע לחסרונות) אז אין תחליף למארז הזה מבחינת ביצועים ביחס למחיר (אני רואה שיש אותו כבר בכמעט 400 ש"ח). גם מי שמחפש להשיג ביצועים אך עדיין לנסות לשמור על זקט - זה מארז פשוט מעולה לכך, זה אמנם יצריך כמובן השקעת כסף באיורור חרישי ויעיל, אבל אין שום מארז אחר שיעשה את שתי הפעולות האלו טוב יותר במחיר כזה, אפילו הP182 עושה חים קשים למי שרוצה זרימת אוויר מעולה בשקט מוחלט (מספיק להיכנס לפורומים של SPCR בשביל לראות את זה).

פורסם

לא חשוב כבר הזמנתי את המחשב ולקחתי GIGABYTE 3D AURORA

לפי מה שאני יודע המאווררים שלו על הפנים

אז עדיף לך להוסיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים