עבור לתוכן

האם שווה עכשו שקונה מחשב חדש, להשיג (מנוי) משחק ONLLINE כמו WOW ??

Featured Replies

פורסם

אל תגידו שאין בזה תמורות ממשיות אחי הקטן מכר את הדמות שלו בEQ1 בכ400$ וקנה PS2 בערך בזמן שהוא יצא :lol:

• תגובות 60
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זהו, הסינים אשכרה עוברים בזה, מפתחים דמויות בשיא המהירות ומוכרים בebay ושמעתי אפילו שיש חברה עם עוברים ומשכורת חוקית והכל חח :smile1:

פורסם

באמת לענות על זה ?

באמת לענות על זה

ומה אתה מקבל מCOD4? כיף והנאה

מה אתה מקבל מWOW? שעמום ושום כיף ושום הנאה

פורסם

napox אתה נהנה? יופי טופי.

אתה ממליץ על זה? מצוין.

אני לא ממליץ על WoW, אבל לא בגלל הסיבות שלך שניתן להגיד על כל משחק או תחביב.

מכיוון שאני מכיר את WoW באופן מצויין אני יכול להצביע על הבעיתיות ברמת המשחקיות.

ואלו שני דברים שונים.

באמת לענות על זה

ומה אתה מקבל מCOD4? כיף והנאה

מה אתה מקבל מWOW? שעמום ושום כיף ושום הנאה

טענה מאוד סובייקטיבית, אתה גם משווה FPS ל MMORPG שזאת באמת השוואה מוזרה.

ל WoW יש יותר מ 10 מליון משתמשים שמשלמים תשלום חודשי.

האם כולם משועממים, לא נהנים מהמשחק ורק הציוד משאיר אותם ? כנראה שיש יותר.

פורסם

אז בו פשוט תגיד עם זה נכון כלפיך

וכן אני חושב שכמעט כולם מ10מיליון הם ככה

פורסם

^

אין לי מלחמה איתך, אני מרים ידים.

פורסם

^

אין לי מלחמה איתך, אני מרים ידים.

:silly:

אני באמת רוצה לשמוע מה יש לך להגיד על זה אני לא רק רוצה לשכנע אותך שתגיד כן כן אתה צודק אני באמת רוצה לשמוע מה אתה אומר על זה :)

פורסם

אני רואה פה את כל החבר'ה של WOW וכנראה שלא רק ל Lineage מתמכרים =]

EAD לפי מה שנאמר בדיון אני יכול להבין כי השתכנעת שלא להתחיל, וטוב שכך.

תחסוך לעצמך את התקופות של להבריז מהעבודה, להחסיר שעות שינה, להגיד לחברים ש"אתה עסוק במשהו" במקום לשחק כדורגל וכו'.

אני עברתי שנה וחצי של Lineage II (למבינים זה היה בתקופת C4) וכל מה שנאמר מעל.

נגיד ככה... בימים האלה, אם יש כדורגל באיזור ואני לא שם, כנראה אני בחו"ל :smile1:

פורסם

אבל אתה לוחץ על אותם כפתורים עוד הפעם ועוד הפעם אז אך אתה לא משתעמם מזה?

פעם הייתי מכור ל MAPLE STORY שזה התחתית של הבור :(

פורסם

אני לא מבין איך פתאום משחק מחשב נהפך לשטן?

1. WOW ממכר, אבל כמו שנאמר גם אלכוהול. אבל באו נקח דוגמא אחרת, אדרנלין ממכר גם, תרימו תיד כל אלה שחולים על לונה פרק ורכבות הרים, או כל דבר אחר, אני לא רואה אף אחד פה יוצע בזעקה לאנשים שלא יעלו על האנקונדה.

2. WOW עלול לדרוש המון שעות, הכל שאלה של איך אתה נהנה לשחק אותו. אני משחק WOW כבר מעל 5 שנים. לא יודע מה אתכם עשיתי את כל ה- END GAME RAIDING, עברתי מספיק PVP וכל זה בלא יותר משעתיים ביום ועוד יומיים של ערבים שלמים ז"א יש לי שני ימים קבועים שבהם אני משחק כ4-5 שעות וכל השאר לא יותר משעתיים. אתם באמת רוצים להגיד שרוב האנשים שמשחקים משחקי מחשב אף פעם לא משחקים 4-5 שעות רצוף במשחק טוב?

3. גוזל את החיים, כן WOW עלול לגזול לך את כל הזמן, אבל זאת שאלה של גישה. אני חושב שזה די טיפשי שאנשים מתמכרים לWOW אבל זאת דעתי וכולכם צחקתם על היפנים שקפצו מגורד שחקים כשהטמגוצי שלהם מת אז ככה אני חושב על אנשים שמכורים לWOW.

בסך הכל אני לא חושב שWOW זה משחק מהגהנום כמו שהציגו אותו פה, אני לא מאמין שאי אפשר לשחק בלי להשקיע 6 שעות משחק ביום וכו' אבל תעשה מה שאתה רוצה.

יום טוב לכם עשיתם לי חשק לקצת PVE אז נתראה במחשק.

פורסם

אני לא מבין איך פתאום משחק מחשב נהפך לשטן?

1. WOW ממכר, אבל כמו שנאמר גם אלכוהול. אבל באו נקח דוגמא אחרת, אדרנלין ממכר גם, תרימו תיד כל אלה שחולים על לונה פרק ורכבות הרים, או כל דבר אחר, אני לא רואה אף אחד פה יוצע בזעקה לאנשים שלא יעלו על האנקונדה.

2. WOW עלול לדרוש המון שעות, הכל שאלה של איך אתה נהנה לשחק אותו. אני משחק WOW כבר מעל 5 שנים. לא יודע מה אתכם עשיתי את כל ה- END GAME RAIDING, עברתי מספיק PVP וכל זה בלא יותר משעתיים ביום ועוד יומיים של ערבים שלמים ז"א יש לי שני ימים קבועים שבהם אני משחק כ4-5 שעות וכל השאר לא יותר משעתיים. אתם באמת רוצים להגיד שרוב האנשים שמשחקים משחקי מחשב אף פעם לא משחקים 4-5 שעות רצוף במשחק טוב?

3. גוזל את החיים, כן WOW עלול לגזול לך את כל הזמן, אבל זאת שאלה של גישה. אני חושב שזה די טיפשי שאנשים מתמכרים לWOW אבל זאת דעתי וכולכם צחקתם על היפנים שקפצו מגורד שחקים כשהטמגוצי שלהם מת אז ככה אני חושב על אנשים שמכורים לWOW.

בסך הכל אני לא חושב שWOW זה משחק מהגהנום כמו שהציגו אותו פה, אני לא מאמין שאי אפשר לשחק בלי להשקיע 6 שעות משחק ביום וכו' אבל תעשה מה שאתה רוצה.

יום טוב לכם עשיתם לי חשק לקצת PVE אז נתראה במחשק.

1. התמכרות כל התמכרות כל שהיא היא מחלה- לאחורנה אפילו הוסיפו את ההתמכרות למחשב לרשימת ההתמכרויות המצריכות הסתכלות פסיכיאטרית.

2. כל משחק באשר יכול להיות מהנה, אבל כל משחקי ה MMO הפכו לדבר מוגזם לחלוטין, החברות יודעות שהז'אנר הזה ממכר לכן הם יעשו אותו ארוך כאורך הגלות למשל יאריכו את כמות הזמן שצריך להשקיע בשביל לעלות רמה,לעלות רמה משמעה להשיג חפץ מפתה או סקילים נוצצים-אין במשחקים האלה שום תוכן ממשי.

צריך להוציא חוק נגד הדברים האלה ,אני לא צוחק זה כמו סמים והיו המון מקרים של מכורים כבדים שחלו במחלות כמו אפילפסיה,התמוטטו ומתו, אני לא מכיר בנאדם אחד חובב משחקים שלא הייתה לו את התקופה הזאת, קצרה כארוכה, שלא התמכר לאיזשהו משחק- בגלל שגוף האדם שונה מאדם לאדם, כמו סמים וסיגריות אפשר למות מהם או לחטוף סרטן(מסיגריות) גם משימושים אחדים מאד.

3. אני גם איתך בקטע הזה, אבל יש אנשים שפשוט נולדים לעולם המחשבים הזה,במקרים שלנו בארץ זה יכול להגרם מאופי חלש או מפינוק יתר או בריחה ממיצאות במקום להתמודד איתה.

היפנים האלה קיצוניים, הם פשוט תופעה שאי אפשר להסביר אין לי מה להגיד על זה.

4. גם אני חושב שWOW לא גיהנום, להפך וזה מה שהופך אותו לכלי לבריחה מהמציאות-הוא יותר מדי טוב, אין בנאדם שיתחיל לשחק WOW ולא ימשיך עד שהוא ירגיש שהוא מימש את הכל, וזה מה שיכול לקחת זמן.

5. לשלם כ600 שקל בשנה על דבר וירטואלי שלא תורם לך חוץ מהנאה נבובה?, לא תודה, אני מעדיף חברים וחברה ולהנות יותר בעולם אמיתי.

הבזבוז הזה זה נכון גם לגבי מי ש"לא מנצל" את 12$ בחודש כלומר משחק מעט.

6. אם לא היו גובים מהמשחק סכומים כסף כאלו אולי אנשים היו פחות מרגישים צורך לנצל כל שניה במשחק כדי לנצל את המנוי עד תום, אולי עקב כך היו יושבים על המשחק פחות.

7. משחקי MMO צריכים להיות נסובים סביב עלילה ולא רמה, תיקחו למשל את GUILD WARS, משחק מרתק למדי שהיה יכול להיות ממכר עד כדי ישיבה למשך שעות ארוכות, אבל יש בו איזושהי תכונה או "מעצור" שמונע ממך לכאורה לשבת שעות על גבי שעות, אני מדבר על משימו העלילה, לא מכיר הרבה אנשים שהיה להם יותר מדי חשק לעשות עוד משימה. כל פעם שסיימתי משימה עם קבוצה,ב- 90% מהמקרים הקבוצה הייתה מתפרקת, פעם עקבתי אחרי חברי הקבוצה וראיתי שאכן הם לא אקטיבים מדי, פה ושם קונים ומדברים עם NPC, אבל אחר כך עושים איזושהי הפסקה.

שיחקתי בWOW וב GW ואני חייב להודות שנהניתי יותר לשחק ב GW, המשחק הזה בתור MMO, נדיר באיכותו-ככה צריך לעשות משחקים המוניים, שהחלק המרכזי יהיה עלילה ולא איסוף כסף,עליית רמה ואיתור חפצים.

פורסם

בדיוק מה שאני אומר, בתקופה של pre-tbc היו חייבים להשקיע המון שעות כל היום.

אבל היום זה לא כך, אז במקום לראות 2-3 שעות של טלוויזיה ועוד שעה של שיטוט ללא תכלית באתרים (ובפורומים ::)) יש אנשים שיעדיפו להעביר את הזמן עם משחק מחשב.

פורסם

בדיוק מה שאני אומר, בתקופה של pre-tbc היו חייבים להשקיע המון שעות כל היום.

אבל היום זה לא כך, אז במקום לראות 2-3 שעות של טלוויזיה ועוד שעה של שיטוט ללא תכלית באתרים (ובפורומים ::)) יש אנשים שיעדיפו להעביר את הזמן עם משחק מחשב.

משחק מחשב אן בעיה-עם זה כיף אז סבבה

אבל אמר פה shino שהוא משחק רק 2 שעות ביום, 2 שעות ביום זה לא מטורף או משהוא אן לי בעיה עם זה אבל אפילו עם משחקים 2 שעות ביום בWOW אז המשחק פשוט מאוד עדיין משעמם ולא מהנה

יש דבר אחד שWOW עושה טוב וזה הeinviroments אבל אפילו zangramarsh אחרי איזה 13 שעות הופך ליהיות משעמם

וexplorition זה חלק קטן מאוד מהמשחק הכל זה להרוג דברים עוד הפעם ועוד הפעם באותה הדרך בלי סוף ובלי הנאה מכל העניין

פורסם

גם לפני TBC שיחקתי האותה תדירות כמו עכשיו ולא הייתה לי ממש בעייה, אז כן לקח לי יותר זמן להגיע ל60 אבל אחרי 5 שנים של משחק אני נהנה וכיף לי ולא אכפת לי כמה זמן זה לוקח.

צריך לבדוק למה אדם משחק WOW אם זה בריחה מהמציאות אז אני חושב שכאן מתחילה הבעייה, מבחינתי WOW זה לא משחק בריחה מהמציאות ובכלל MMO זה לא משחקי בריחה אלה משחק חברתי, אתה מכיר אנשים אתם נעשים חברים (וכבר יצא לי פעמיים במהלך טיול או עבודה באירופה לנסוע לפגוש חברי WOW ואין דבר שכיף מזה לפגוש את האנשים פנים אל פנים) ומשחקים ביחד. נכון להיום אין שום תוכן חדש בשבילי בWOW עשיתי הכל ומה שלא עשיתי זה בגלל שלא כיף לי לעשות אותו כמו PVP אבל הקשרים שנוצרו אחרי 5 שנים של קשר אם אנשים זה משהו שאני לא יכול לוותר עליו ואני רואה באנשים האלה חברים לכל דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים