עבור לתוכן

האם שווה עכשו שקונה מחשב חדש, להשיג (מנוי) משחק ONLLINE כמו WOW ??

Featured Replies

פורסם

מה זה Warhammer Online ומה יהיה טוב בו?

הדבר הבא במשחקי ה MMORPG, משחק ש grinding בניגוד למשחקים אחרים לא יהיה חלק מרכזי.

הסיבות ש MMORPG ממכרים:

-בנויים על התקדמות איטית

להגיע מ 1-70 זה סיפור של 4-5 ימי משחק נטו אם אתה יודע מה לעשות (הברוטו תלוי בך).

לשחק שעה arena פעם בכמה ימים זה לא כזה נורא.

רק end game raiding דורש זמן, ואני לא מדבר על hyjal ו bt שהם היו קלים, כאשר כל יום מורדים בוס אחר. אני יותר מדבר בכיוון של sw.

- בשביל להשיג חלק מהחפצים אתה צריך קבוצות של 6-20 אנשים או יותר כדי להשיג ו/או לעשות quests שלוקחים שעות וימים ואפילו שבועות וחודשים לסיים.

מה זה 6-20 ? יש 5,10,25 אין אפשריות אחרות.

"5men instance" זה עדיין של חצי שעה עד שעה תלוי בקבוצה שלך.

10men instance" זה עדיין של שעתיים שלוש אבל לא תוכל לחזור לשם אחרי אחרי כמה ימים.

25men instance" זה כבר ה "end game" זה לא מתאים לכולם, והציוד שמסיגים ב arena לא נופל ממנו.

- אפשר לשחק casual אבל אז לא ממצאים את התשלום החודשים וזאת עוד סיבה להתמכרות -אני משלם אז כדאי שאני אנצל את זה .

כשעושים מנוי לחדר כושר לא הולכים כל יום למשך 8 שעות למרות שלפי החוזה אתה יכול.

מה שונה המקרה הזה ?

- אובססיה לגבי חפצים וbuilds - הרבה אפשרויות. יש איזה 7 או 8 class , שני צדדים וגם יש איזה 3 מסלולים שאפשר לעשות וחוץ מזה יש גם איזה 26+ שרתים ואין הרבה הגבלה לכמות הדמויות שאתה יכול ליצור.

אז מה ? אפשר לשחק שעה שעתיים ביום ועדיין להיות עם ציוד ב top (לפחות מבחינת pvp) ומה הקשר למספר השרתים ?

בקיצור די הפחדתם אותי ;D

נראה לי שאותר, פחות בעייתי ה 15-20 דולר לשלם, אבל מפריע לי ההתמכרות :)

אם יש לך נטיה להתמכרות אז היא לא קשורה למשחק.

בכל מקרה השמחק לא שווה את השעות שצריך להשקיע בו כדי להיות טוב.

זה שייך להשקפת עולם, אנשים שונים יכולים להגיד אותו דבר על דברים שונים.

כל עוד אתה נהנה ,זוכר שזה משחק והמשחק לא פוגע ישירות בחיים שלך אז אין כאן בעיה.

שיחקתי במשחק שלוש שנים שבהם הייתי R13 עם האנטר preTBC

been there, done that

זאת היתה השיטה המטומטמת ביותר שראיתי במשחק.

הצורך לשחק לפחות 12 שעות כל יום היה מטורף, טוב שהם ביטלו אותה.

יש פן שלא הזכירו - אתה תתחיל מ 0 מוחלט, כשרוב האנשים כבר ב lvl 70 עם חפצים בשמיים, אנשים שמובילים עליך במאות אם לא אלפי שעות משחק...

אין ממש בעיה, צבירה הרמות שונתה ולכן דיי קל ומהר להגיע מ 1->70.

אחרי זה פשוט נכנסים ל BG להשיג S2 gear וגם זה דיי מהיר.

ומשם ל arena ולעלות לאט לאט.

בקשר ל PVE זה יותר בעיתי ,אפילו אם איכשהוא תשיג ציוד סביר לא יהיה לך את הנסיון שהם דורשים.

• תגובות 60
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי לא הייתי אף פעם בraid ובend game

אבל זה לא משנה למה שאמרתי

הסיבה היחידה שאתה משחק במשחק היא כי אתה מכור אליו,עם לא הייתה מכור למשחק כל מה שהיה מולך הוא סתם משחק פשוט ומפגר

(חוץ מהאזורים והיופי שלהסביבה שמתחלפת כל 8000 שעות)

עם הSKILL ים של כל קלאס זה כל כך פשוט ומשעמם וחוזר על עצמו אתה רוצה להגיד לי שאתה אוהב-במשך מאות שעות ללחוץ על אותו רצף כפתורים עוד הפעם ועוד הפעם?

באותה המידה אתה יכול להחליף את זה לירוק-כתום-כחול-אדום ומדי פעם האדום והירוק יתחלפו

אתה רוצה להגיד לי שהמשחק מורכב? המשחק לא מהנה ורק מרגיש כמו עבודה ושאתה בעצם אומר לעצמך משעמם לי עכשיו והייתי מעדיף לעשות משהוא אחר אבל אני אקבלGEAR/LVL בסוף, אז זה שווה את זה. וLVL וGEAR לא שווים כלום סתם מספרים

עם לא הייתה מכור למשחק אתה לא הייתה משחק בו

פורסם

הסיבה היחידה שאתה משחק במשחק היא כי אתה מכור אליו,עם לא הייתה מכור למשחק כל מה שהיה מולך הוא סתם משחק פשוט ומפגר

אתה רוצה להגיד לי שהמשחק מורכב? המשחק לא מהנה ורק מרגיש כמו עבודה ושאתה בעצם אומר לעצמך משעמם לי עכשיו והייתי מעדיף לעשות משהוא אחר אבל

כשרשמת "אתה" למי הכוונה ?

אליך ואז זאת דעתך או על למשהוא אחר ?

לסיכום תראה את הסרטון הבא :

http://video.google.com/videoplay?docid=-5327497459334792260

פורסם

apox התכוונתי אליך אל עצמי לשעבר ולכל מי שמשחק WOW

ולהגיד שזה לא ממכר זה לא נכון

פשוט תחשוב על זה עם לא הייתה מקבל ציוד מRAIDS הייתה הולך לRAIDS? כי זה כיף ? לא.

מסקנה אתה משחק בישביל ציוד. ציוד=כלום

מסקנה את משחק למרות שאתה לא אוהב את זה

אז למה לשחק בישביל ציוד? כי ציוד זה דבר "טוב" למה לעלות רמות כי ליהיות יותר חזק זה יותר "טוב"

זה למה עם לא הייתה מכור פשוט מאוד הייתה הולך לעשות משהוא אחר

פורסם

^

אני יכול להמשיך להתווכח, אבל בשורה התחתונה אם השחקן נהנה והמשחק לא פגע בחיים האישים אז הכל היה שווה.

יש אנשים שאוהב לראות טלוויזה, יש אנשים שאוהבים לאסוף בולים, לשחק כדורסל, לבנות טיסנים, להרכיב פזאלים, לצייר, לפסל, לטייל, לטפס על הרים, לאכול כמו חזירים, וכו'.

מה שונה משחק במחשב ? בגלל שהוא לא נגמר ? מי קבע שלראות טלוויזיה יותר טוב או יותר רע מדברים אחרים ?

אם אין שליטה על החיים היא לא קשורה ל WoW והמשחק הוא רק תירוץ, קל מאוד להחליף תירוץ אחד באחר.

פורסם

^

אני יכול להמשיך להתווכח, אבל בשורה התחתונה אם השחקן נהנה והמשחק לא פגע בחיים האישים אז הכל היה שווה.

יש אנשים שאוהב לראות טלוויזה, יש אנשים שאוהבים לאסוף בולים, לשחק כדורסל, לבנות טיסנים, להרכיב פזאלים, לצייר, לפסל, לטייל, לטפס על הרים, לאכול כמו חזירים, וכו'.

מה שונה משחק במחשב ? בגלל שהוא לא נגמר ? מי קבע שלראות טלוויזיה יותר טוב או יותר רע מדברים אחרים ?

אם אין שליטה על החיים היא לא קשורה ל WoW והמשחק הוא רק תירוץ, קל מאוד להחליף תירוץ אחד באחר.

ראיתי עכשיו את כל הווידאו שהבאת

ואני חייב להגיד אני מאוד אוהב לשחק במחשב זה תחביב שאני מאוד אוהב ואני מאוד נהנה ממנו וזה פשוט מאוד כיף לי

למשל יש משחקים טובים במיוחד ששום סרט/ספר לא באותה הרמה שלהם ופשוט מאוד כיף לשחק בהם

אבל WOW הוא משחק שלא כף לי לשחק בו אני לא נהנה לשחק בו וכל מה שאני מרגיש שאני משחק WOW זה שעמום קיצוני מהפשטות המשעממת של המשחק

אבל הינה הגעתי לרמה 64 זה לוקח זמן אז איך?

כי יש לך את ההרגשה שלקבל ציוד יותר טוב או לעלות רמות זה איכשהוא משהוא "טוב" אבל זה כלום.

ואני יודע שכל שחקן שמשחק WOW יגיד שזה כיף אבל תחשוב על זה זה באמת כיף או שזה סתם צורך בלהפוך את הדמות שלך ליותר חזקה?

כי אם הייתה שואל אותי לפני כמה זמן הייתי אומר גם לך שאני נהנה מזה אבל זה היה פשוט לא נכון

וזה פשוט לא ככה עם משחקים אחרים

:xyxthumbs:

פורסם

המלצה ממישהו ששיחק במשחק הזה שנה -

אם אתה יודע שאתה לא הולך להתמכר למשחק הזה ותשים גבולות כמה זמן לשחק ביום, תקנה אותו.

בסך הכל מדובר באחד מהמשחקים הטובים ביותר שיצאו אבל אני יותר ממאושר מזה שאני לא משחק בזה יותר. זה פשוט אוכל את כל הזמן הפנוי והלא פנוי שלך ברדיפה אחר עוד ועוד ועוד. זה אף פעם לא נגמר, תמיד מוציאים אייטמים חדשים טובים יותר שמחליפים בן רגע את האייטמים שחרשת בשביל להשיג אותם.

בקיצור, עדיף לשחק במשחק עם סוף אמיתי.

פורסם

המלצה ממישהו ששיחק במשחק הזה שנה -

אם אתה יודע שאתה לא הולך להתמכר למשחק הזה ותשים גבולות כמה זמן לשחק ביום, תקנה אותו.

בסך הכל מדובר באחד מהמשחקים הטובים ביותר שיצאו אבל אני יותר ממאושר מזה שאני לא משחק בזה יותר. זה פשוט אוכל את כל הזמן הפנוי והלא פנוי שלך ברדיפה אחר עוד ועוד ועוד. זה אף פעם לא נגמר, תמיד מוציאים אייטמים חדשים טובים יותר שמחליפים בן רגע את האייטמים שחרשת בשביל להשיג אותם.

בקיצור, עדיף לשחק במשחק עם סוף אמיתי.

מזה הדברים הלא קשורים האלה?

רצף של BS

אני אומר את זה כי אן סיבה לשחק קצת זמן ביום בשעמום טוטאלי וגם לא הרבה זמן ביום בשעמום טוטאלי

אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו? לך לשחק KOTOR או RAYMAN 2 או BG&E או PSYCHONUTS או משהוא כזה

פורסם

אני אומר את זה כי אן סיבה לשחק קצת זמן ביום בשעמום טוטאלי וגם לא הרבה זמן ביום בשעמום טוטאלי

אישית אני יכול לכתוב דיי הרבה דברים לא טובים על WoW, אבל שהוא משעמם זה לא יהיה אחד מהם.

פורסם

אישית אני יכול לכתוב דיי הרבה דברים לא טובים על WoW, אבל שהוא משעמם זה לא יהיה אחד מהם.

אבל אתה לוחץ על אותם כפתורים עוד הפעם ועוד הפעם אז אך אתה לא משתעמם מזה?

פורסם

קודם כל לך תקרא את

http://en.wikipedia.org/wiki/Make_Love,_Not_Warcraft

אח"כ תלך תראה את קרטמן קורא לאמא שלו שתביא לו סיר כי הוא לא יכול לעזוב את המסך מול WOW

allsp.com

Season 10 - Episode 8.

פורסם

חחח כן ואת האבא של קייל עם החרב :lol:

פרק גדול ;D

אפרופו זה - סאות' פארק חוזרת עוד 86 ימים 8)

פורסם

אבל אתה לוחץ על אותם כפתורים עוד הפעם ועוד הפעם אז אך אתה לא משתעמם מזה?

באמת לענות על זה ?

פורסם

napox אתה נהנה? יופי טופי.

אתה ממליץ על זה? מצוין.

בסופו של דבר רוב האנשים פה צודקים שהם אומרים שזה תחביב מאד time consuming ובלי rewards ממשיים.

פורסם
  • מחבר

^^

בלי קשר אפילו לדיון (טוב עם קצת), אבל יש איזה שהוא משחק אתה כן מתוגמל?

ובכלל הויכוח פה נהיה משהו בסגנון של אם בכלל משחקי רשת שווים את זה, כי ברור שגם שתשחק בCOD4 לא ממש תתקדם לאיפה שהוא (חוץ מעוד פעם להרוג את היריבים שלך בפעם המליון).

אם כבר לפחות בWOW אתה משיג ציוד חדש, עוד כסף, עוד דרגות, עוד נשקים וכו'.

ויש משימות שונות ומגוונות.

אם כי ברור שאני יכול להבין את מה שאתה אומר, וברור שבדיוק כמו נניח בDIABLO, בשלב מסויים אתה עלול להמשיך ולשחק רק בשביל הציוד, ולא בשביל שום דבר אחר.

אולי אתן לזה נסיון, נראה.

או שאחכה למשחקים אחרים בסגנון, אם יהיה משהו ממש יפה, עם הרבה פעולה, נשקים, ציוד, סוגי גיבורים וכו' ;D (וגם גרפיקה חדישה ומדהימה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים