עבור לתוכן

האם שווה עכשו שקונה מחשב חדש, להשיג (מנוי) משחק ONLLINE כמו WOW ??

Featured Replies

פורסם

תודה.

• תגובות 60
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הכסף הוא הבעיה, המשחק הזה הוא משאבה של זמן.

אם אתה רוצה להיות semi-טוב בו אתה חייב להשקיע כמה שעות ביום וזה פשוט מגוחך.

פורסם

מסכים עם מה שאמרו

אם חייך חשובים לך אל תשחק

מי שלא ישקיע פשוט לא יהיה טוב ולא יהנה מהמשחק

אי אפשר לשחק "רק" כמה שעות בשבוע

מצד שני אם גם ככה יש לך הרבה זמן פנוי ומשעמם לך זה מצויין

לי זה העביר חודשיים של רגל שבורה בקלות

פורסם

תקשיב לhuman paladin lvl 64 לשעבר תתרחק מהמשחק והכסף כאן זה ביכלל לא הבעיה

כל שחקן שמשחק WOW מכור למשחק עם הוא לא היה הוא לא היה משחק

למה לך לעשות את אותו הדבר עוד הפעם ועוד הפעם במשך שעות? למה?

אני אגיד לך למה בישביל הEPICS ולמה EPICS? בישביל כלום שום דבר רק מספרים תוריד את ההתמכרות לLVLING ולהשיג GEAR יותר טוב

וכל מה שיש לך זה שעמום אחד גדול ששואב לך כמויות מצחיקות של זמן

לך לשחק משחקים שלBIOWARE ואל תיגע בWOW

:xyxthumbs:

פורסם

תקשיב לhuman paladin lvl 64 לשעבר תתרחק מהמשחק והכסף כאן זה ביכלל לא הבעיה

אתה מבין מה כתבת כאן ?? זה שווה ערך ל "הייתי מש"ק ממטרות בצבא, עכשיו אני אסביר לך בדיוק איך עובדות יחידות הקומנדו וכל נהלי החירום של חיל האויר". יותר מדי אנשים ש"עברו ליד המשחק" עונים כאן.

אין שום צורך לחרוש את המשחק אלא אם אתה רוצה לשחק כל כך הרבה שעות.

לרשום שהמשחק ממכר אז כמו לרשום שאלכוהול ממכר, נכון שקיים הפוטנציאל להתמכר אבל זאת לא סיבה לא לשתות.

פורסם

לא אל תקנה WOW

בקרוב יוצאים משחקים חדשים שאני בטוח שיהיו הרבה יותר טובים כמו GW2 וWHO

פורסם

^

Guild Wars 2 יוצא בקרוב ?? ממש לא.

פורסם

Warhammer Online !!! 8)

פורסם
  • מחבר

מה זה Warhammer Online ומה יהיה טוב בו?

פורסם

הסיבות ש MMORPG ממכרים:

-בנויים על התקדמות איטית

- בשביל להשיג חלק מהחפצים אתה צריך קבוצות של 6-20 אנשים או יותר כדי להשיג ו/או לעשות quests שלוקחים שעות וימים ואפילו שבועות וחודשים לסיים.

- אפשר לשחק casual אבל אז לא ממצאים את התשלום החודשים וזאת עוד סיבה להתמכרות -אני משלם אז כדאי שאני אנצל את זה .

- אובססיה לגבי חפצים וbuilds - הרבה אפשרויות. יש איזה 7 או 8 class , שני צדדים וגם יש איזה 3 מסלולים שאפשר לעשות וחוץ מזה יש גם איזה 26+ שרתים ואין הרבה הגבלה לכמות הדמויות שאתה יכול ליצור.

פורסם
  • מחבר

בקיצור די הפחדתם אותי ;D

נראה לי שאותר, פחות בעייתי ה 15-20 דולר לשלם, אבל מפריע לי ההתמכרות :)

פורסם

צודק.

כדאי להתרחק מ-WoW. פוטנציאל התמכרות גדול מדי. :nono:

אני נקי כבר 4 חודשים, אבל עדיין - כשאני קורא את הדיון הזה עכשיו, אני מרגיש מן דגדוג נעים באחורי הראש שקורא לי לחזור :P

המממ.....

(...must be strong. must be strong)

פורסם

אתה מבין מה כתבת כאן ?? זה שווה ערך ל "הייתי מש"ק ממטרות בצבא, עכשיו אני אסביר לך בדיוק איך עובדות יחידות הקומנדו וכל נהלי החירום של חיל האויר". יותר מדי אנשים ש"עברו ליד המשחק" עונים כאן.

אין שום צורך לחרוש את המשחק אלא אם אתה רוצה לשחק כל כך הרבה שעות.

לרשום שהמשחק ממכר אז כמו לרשום שאלכוהול ממכר, נכון שקיים הפוטנציאל להתמכר אבל זאת לא סיבה לא לשתות.

עברו ליד המשחק? שיחקתי במשחק שלוש שנים שבהם הייתי R13 עם האנטר preTBC ובS1 עם feral druid הגעתי ל2300 בארנה ובעונה שהשנייה שפרשתי הייתי ב2100 ממש על ההתחלה.

גם עשיתי ריידים לפני TBC אבל זה שיעמם אותי.

בכל מקרה אם אתה רוצה להרגיש טוב או חזק אתה חייב להשקיע כמה שעות ביום ופחות מזה אתה סתם תתאכזב שתיכנס.

בכל מקרה השמחק לא שווה את השעות שצריך להשקיע בו כדי להיות טוב.

פורסם

צודק.

כדאי להתרחק מ-WoW. פוטנציאל התמכרות גדול מדי. :nono:

אני נקי כבר 4 חודשים, אבל עדיין - כשאני קורא את הדיון הזה עכשיו, אני מרגיש מן דגדוג נעים באחורי הראש שקורא לי לחזור :P

המממ.....

(...must be strong. must be strong)

מצד אחד לדעתי WOW הוא המשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי בו. מצד שני אני יכול להעיד על עצמי שהייתי מכור קשה וזה הרס לי את החיים לאותה תקופה (איבדתי סמסטר וחצי וויתרתי על הרבה דברים באותו זמן) - אתה נהנה ממנו בצורה כזאת רק אם אתה נהיה HARD CORE מה שאומר שאתה מוותר על החיים הרגילים שלך.

בכדי למצות את הכיף הכי גדול מהמשחק אתה צריך להיות בגלדה איכותית - כלומר כ30 שחקנים טובים (קשה למצוא גלדות טובות באמת, הרוב שחקנים ממוצעים) והשקעה של כ6 שעות מינימום ביום. זה פשוט אוכל לך את החיים. אפשר לשחק כמובן פחות ורוב השחקנים אכן משחקים פחות. אבל גם נהנים פחות.

עבר כבר הרבה זמן מאז שהפסקתי לשחק בזה אבל כמו שאמר הבחור, כשאני קורא את הדיון אני מרגיש דגדוג ;D אבל אני בחיים לא יחזור לשחק במשחק הזה, בוא פשוט בנוי לבלוע לך את החיים.

פורסם

בדיוק ראיתי פוסט דומה ב GS...

יש פן שלא הזכירו - אתה תתחיל מ 0 מוחלט, כשרוב האנשים כבר ב lvl 70 עם חפצים בשמיים, אנשים שמובילים עליך במאות אם לא אלפי שעות משחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים