פורסם 2002 בפברואר 623 שנים לא הגיוני שבפורום משחקים לא יתנו כבוד לדוס.במטוטה ממכם:שכל אחד יחשוב ובכנות יגיד "מה המשחק הראשון שהוא שיחק אי פעם?".
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים הראשון בכל החיים?זה מדהים שאני זוכר את זה, כי זה היה ב-XT הראשון שלי לפני הרבה מאוד זמן, אבל... Test Drive 1..עד היום יש לי אותו, משחק מעולה..
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים ממש לא זוכר מי היה הראשון שלי אבל אחד מהם היה CALIFORNIA GAMES, עד היום יש לי צלקות מהנפילות עם הBMX... ;D
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים ממש לא זוכר מי היה הראשון שלי אבל אחד מהם היה CALIFORNIA GAMES, עד היום יש לי צלקות מהנפילות עם הBMX... ;D
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים יו, עכשיו נזכרתי שאת דום שיחקתי אצלי על המחשב הראשון שלי, אבל המשחק הראשון ששיחקתי אי פעם היה SCORCH(למי שמכיר...) ואני עדיין משחק בו מדי פעם עם חברים.
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים המממממהמשחק הרציני הראשון שאני זוכר את עצמי משחק זה היה ציליויזציה 1 על המק שגרתי בארצות הברית ב 1990 ככה.
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מחבר ציביליזציה - קלאסיקה גאונית (משחק מאד מתוחכם אפילו במושגים של היום.)אני משחק בו עד היום במחשב דוס שלי. ;DALLEY CAT - אחד הארקיידים היותר טובים.SCORCH - משחק מעולה אבל רק עם חברים.אף אחד פה לא שיחק משחקי TEXT?
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים dave!פשוט משחק טוב....אבל המשחק שהייתי הכי מכור לו זה זיאלארד (מישהו מכיר?)
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים על ה-DOS... לדעתי civ הראשון... אחריו בא גם colonize - משחק מדהים !המשחק הראשון היה על הקומדור 64, זה היה כח המחץ או אולימפיידת קייץ נדמה לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.