פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני מעוניין ללוח אם טוב לOC. איך הלוח הזה יחסית למחירו(600) ויחיסית ללוחות אם אחרים?MSI P35 PLATINUM איזה זיכרונות עדיף ללכת-800 או 1066תודה
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני חושב שבחנות שאתה קונה יש לוחות P45 בסביבות אותו המחיר שיאפשרו לך גמישות רבה יותר ואולי אפילו אפשרות יותר טובה לאוברקלוק.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר החנות זה קספ אם לכך התכוונתאשמח לשמוע על אופציות אחרות עם הציפסט החגשוגם התיחסות ללוח עצמותודה
פורסם 2008 ביולי 617 שנים הלוח עצמו בהחלט טוב, תוכל לקרוא עליו סקירה מקיפה כאן: http://hwzone.co.il/reviews/p35_ddr2/חשבתי שכדאי ללכת על לוחות P45 כי הם בעלי פוטנציאל (כן פוטנציאל כי אין מספיק סקירות עדיין ברשת) OC זהה או טוב יותר מלוחות P35 מקבילים. וגם כי הם נותנים לך אפשרות הגיונית למערך CrossFire וגם בעלי תכונות נוספות כגון פליטת חום נמוכה יותר.חשבתי שאתה קונה ב-Ivory אבל גם ב-k.s.p יש לוחות P45 אמנם קצת יותר יקרים עד 700 ש"ח של ASUS ו-Gigabyte.באופן כללי כדאי לדעת כי התחליף החדש מסדרה 4 לצ'יפסט P35 הוא ה-P43 שגם הוא לא מציע אפשרויות CrossFire והלוחות המבוססים עליו זולים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.