עבור לתוכן

דרוש מסך מחשב למשחקים כבדים - 3,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני צריך מסך 24"

פה אפשר לראות בברור את הINPUT LAG של DELL 2408WFP..

:'(

פורסם

אני צריך מסך 24"

פה אפשר לראות בברור את הINPUT LAG של DELL 2408WFP..

:'(

WOW 50 מאיות השניה !!! כמה פעולות אתה כבר מספיק לעשות ב 50 מאיות השניה !!!

אתה כניראה ספידרמן!!!

חדל עם הבולשיט.

אתה לא תרגיש שום input lag .

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=aIUxkElQD_E&feature=related

הינה סירטון של חבר מהקהילה, אני אישית רואה דיליי אבל חשבתי שהוא יהיה יותר גרוע.

ד"א מה עם הגירסא החדשה של המסך? REV 1.0 אם איני טועה? היה כתוב שיתקנו בה את הבעיה עם הלאג.

פורסם
  • מחבר

WOW 50 מאיות השניה !!! כמה פעולות אתה כבר מספיק לעשות ב 50 מאיות השניה !!!

אתה כניראה ספידרמן!!!

חדל עם הבולשיט.

אתה לא תרגיש שום input lag .

גם אני חושב שאתה צודק ושניפחו את עניין הלאג יותר מדי, אני חושב שזה מסך מעולה לכל דבר והחיסרון הקטן הזה לא מורגש כמו שאתם חושבים...

חוץ מזה יצא(בעתיד) התיקון REV 1.0 שאמור לפתור את הבעיה.

http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/12.htm#dell_a01

אבל בוא נעזוב רגע את התיקון בצד,בנתיים מקורות רבים מתלוננים עם הבעיה בעיקר בסרטים שהקול מגיע לפני התמונה, זה נשמע ממש חמור!!

צריך לבדוק את עניין התיקון עד כמה הוא אמין.

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

חצי שניה זה המון. במיוחד אם היריב משחק על TN ואז זה גם יכול להיות יותר.

פורסם

ה-2408 בגירסתו הנוכחית לא מתאים למשחקי רשת. בזה אין ספק ואני לא חושב שיש על מה להתווכח כאן. למשחקים שלא משוחקים דרך הרשת השהיית התמונה פחות מורגשת, כך שאם מוותרים על משחקי הרשת, המסך בסדר גמור לשאר השימושים כולל לסרטים - לא היה בעלים של 2408WFP שהתלונן בפורום על צליל לא מסונכרן עם הפריימים של הסרט. אם קיים רצון לרכוש 2408WFP עבור משחקי רשת, אני מציע לחכות לממצאים, שיפורסמו ברחבי הרשת לגבי השפעת החלפת הקושחה ב-2408WFP על השהיית התמונה. יכול להיות מצב שהשיפורים הם יותר מרק סתם מתן שליטה טובה יותר של מכוון החדות בלבד. הנציג של Dell סירב לספק פרטים עד כמה השיפור גדול מבחינת השהיית תמונה, אבל הוא טוען בפורום התמיכה שלהם שלפי דברי מהנדסי החברה היא הוקטנה.

אם אין לך סבלנות ואתה מוכן להשקיע יותר תקציב, נראה לי שה-NEC 2470WNX ייתן מענה עדיף - אם תמיד משחקי הרשת ישוחקו ברזולוציה הטבעית שלו, בה פיגורי התמונה 2 פריימים לשנייה זניחים. רק כאשר יורדים לרזולוציות נמוכות יותר השהיית התמונה גדלה ל-3 פריימים לשנייה בגלל המעבד שלו שמבצע אינטרפולציה. (לא בכל מסך איכותי האינטרפולציה משפיעה באופן דומה) ל-NEC אין כיול מיטבי של ה-OverDrive, כמו ב-2407WFP-HC, אבל אנשים הוטרדו מצלליות בסיטואציות לא שכיחות הרבה פחות מכפי שהוטרדו מביצועיו של 2408WFP במשחקי הרשת, ולדעתי אפשר לחיות עם צלליות - אם לשפוט לנוכח העובדה שבפורום לא עשו עניין יותר מדי צעקני על הצלליות ב-2407WFP-HC.

אם אתה לא רוצה להתפשר באיכות תמונה וגם בכיס ה-S2231W נשאר האופציה רחבה מבוססת פאנל VA היחידה בהיצע המקומי עליה קונה חיווה את דעתו כי אינה בעייתית במשחקי רשת ועם זאת למרות הוויתור על 2" ושטח עבודה עדיין מהנה מאוד בסרטי HD. אם תתפשר על איכות תמונה לטובת משחקי רשת יש לך את ה- Benq G2400W. לדעתי יותר משתלם להשקיע במסך 22" איכותי מאשר ב-24" גרוע באיכות תצוגה.

פורסם

קודם כל - 50 אלפיות השניה, לא מאיות. קצת התבלבלתם פה.

שנית - לא ברור לי הקטע של "משחקי רשת". אני לא מצליח להבין איך יכול להיות שדווקא במשחקים רשת יש input lag מורגש ובמשחקים שאינם משחקי רשת אין. זה פשוט לא הגיוני - מה הקשר? המסך סה"כ מציג תמונה שמגיעה אליו מכרטיס המסך, וממש לא מעניין אותו מאיפה היא הגיעה לכרטיס - מההארד דיסק, מ-CD או מרשת.

מישהו מוכן להסביר לי?

פורסם

קודם כל - 50 אלפיות השניה, לא מאיות. קצת התבלבלתם פה.

שנית - לא ברור לי הקטע של "משחקי רשת". אני לא מצליח להבין איך יכול להיות שדווקא במשחקים רשת יש input lag מורגש ובמשחקים שאינם משחקי רשת אין. זה פשוט לא הגיוני - מה הקשר? המסך סה"כ מציג תמונה שמגיעה אליו מכרטיס המסך, וממש לא מעניין אותו מאיפה היא הגיעה לכרטיס - מההארד דיסק, מ-CD או מרשת.

מישהו מוכן להסביר לי?

אני חושב ש orleans פשוט טועה!

או שהמסך מתאים למשחקים או שלא ..מה הקשר הLAG מהרשת :bash:

http://uk.youtube.com/watch?v=7eQU7u1geKA

http://uk.youtube.com/watch?v=AtzPjqK4_aU&NR=1

אני לא מצליח לראות את ההבדל

פורסם

input lag לא קשור לרשת. כלומר מסך שסובל מזה יסבול מזה גם במשחקים לא ברשת.

אני משער שמזכירים כל הזמן משחקי רשת, כי שם התזמונים יותר קריטיים במיוחד שאתה גם ככה סובל מLAG של הרשת מה שמחמיר את הבעיה.

פורסם

כל המשחקים שנבחנו עם המסכים לפי הביקורות של הפורום הם משחקי רשת CS ו-UT שם לתיזמון של ירייה ביריב יש חשיבות עצומה. הסבר הגיוני ניתן לתלות בהוספת השהייה, שמקורה בשרת ובטיב חיבור האינטרנט. יש השהייה גם במשחקים לא מקוונים אבל היא פחותה בהשוואה. לא לכל אחד יש חיבור רשת באיכות זהה וגם פה יהיה שוני בין גיימר לגיימר. לפי מה שקראתי ב-BeHardware בביקורת של ה-2408WFP יש גם קשר לטיב המפרט של המחשב.

This can be compounded by the fact that the mouse can add another 1 to 8 ms (except very poor ones), and the graphic card adds a half image delay (at best and actually this can be 5 to 50 ms). More specifically in our research, we found that this can be a cumulative delay of 110 ms or 6.5 images. In this case, it is indeed noticeable and even bothersome for some gamers.

http://www.behardware.com/articles/712-4/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html

כל גיימר מרגיש אחרת משתמש מסויים לא מרגיש השפעה מיוחדת ואילו אחר ירגיש את זה. בכדי למנוע אכזבה לשואלים לאחר השקעה כה גדולה מבחינת כספית בחומרה של המחשב אני לא נמהר מלהמליץ על המסך למשחקי FPS מהירים און-ליין. אבל ממילא זה לא משנה אם באמת יהיה שיפור משמעותי בגירסה עם הקושחה השונה שתופיע בהמשך.

Bilbo אתה יכול להביע את דעתך כמה שתרצה, אבל לטעמי יש יותר מדי עדויות בביקורות כולל ב-BeHardware ו-TFT Central כולל בדיון הראשי ב-HardForum . אני לא קובר את הראש שלי בחול.

פורסם

השאלה הנישאלת האים תבחין בהבדל ששני המוניטורים לפניך ?

להקפיא תמונה ולהראות שבמסך אחד התמונה מופיעה 5 פרימים לפני ה CRT לפי דעתי לא משקפת את העולם האמיתי.

כמה גימרים עברו למסכים שטוחים כבר לפני שנתיים שכל המסכים הציגו עיכוב של 16MS .

לאף אחד לא היה טענות ,כולם רק נפנפו במסכים השטוחים שלהם שהיה ברור שהטכנולוגיה לא בשלה.

אני עדיין לא ניתקלתי בבעיות.

אחרי שאני אשדרג ל hd4870 ואתקין את crysis על המחשב.

אוכל לתת תשובה נחרצת יותר.

אני לא מנסה לשחק עכשיו עם ה 9500pro שלי ..

מה שכן אני אומר את זה על סמך הטענות על "תזוזת העכבר" שלחלק מהמשתמשים היו טענות.

וזה קישקוש.

והיה מעניין לראות את המפרט שכל מי שטוען לגבי בעיות סרטים...אולי הם מריצים HD על מחשבים חלשים ?

פורסם

השאלה הנישאלת האים תבחין בהבדל ששני המוניטורים לפניך ?

להקפיא תמונה ולהראות שבמסך אחד התמונה מופיעה 5 פרימים לפני ה CRT לפי דעתי לא משקפת את העולם האמיתי.

יש סרטונים בYOUTUBE שמראים אנשים משחקים עם שני מסכים, ויש הבדל (קל מאוד) בין שני המסכים. אני משער שמי שמשחק במשחק מהיר ומנסה לעשות הד שוט ולא פוגע בגלל ההבדל של הכמה MS האלה יתבאס.

לי אישית לא היה מפריע בכלל (אני לא מצליח לשחק בכאלה מהירויות :P ) אבל אני יכול להבין אנשים שיתלוננו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים