עבור לתוכן

הערה על מבחנים לספקים ומארזים

Featured Replies

פורסם

עיינתי פה לאחרונה במבחן שנעשה לספק 750W של PCP&C.

יפה שיש אתרים בארץ שבוחנים ספקים ומארזים ורואים השקעה במבחן, אולם במבחן זה, כמו במבחנים לספקים ומארזים אחרים חסר לי מאוד נתון של מדידת רעש (מד SPL) וטבלאות השוואה בעניין זה, כמו כן הייתה חסרה מאוד עקומת יעילות מול הספק (דורש ציוד מורכב יותר). אני חושב שעקומת רעש-הספק אוביקטיבית חשובה במיוחד בבחינת ספק המתהדר בשם silencer (בייחוד שיש מספר ביקורות ברשת שאומרות שהספקים מסדרה זאת לא מבריקים בתחום זה). כיום האתר היחיד שעשוה בחינות מדוקדקות בעניין זה הוא SPCR שאני נעזר בו רבות, אבל מציק לי הקשר שלו עם ANTEC ויהיה נחמד למצוא מקור מידע לא קשור נוסף.

אני חושב שהיום עניין הרעש חשוב ליותר ויותר אנשים שמבינים שמחשב לא חייב להשמע כמו טרקטור.

פורסם

אני לא יודע מי אמר לך שהספקים האלו לא מבריקים בתחום של מה...?

רעש? הספק הזה שקט בהתחשב בעוצמה שהוא מספק, יעילות בין 82-84% גם במאמץ לא יורד מ-80%.

בקיצור חבר ה-750WQ של PCP&C זה המלך בתחום.

"Efficiency was one of the highlights of this product during our tests. If you pull up to 80% of its labeled capacity (i.e. up to 600 W) you will have at least 85% efficiency, peaking almost 90% when you pull 40% of its capacity (300 W). We could see an efficiency of 82.8% when it was delivering 750 W, which isnt bad at all! Even when we overloaded it efficiency was still above 80%.

It is a very quiet power supply if you run it below its maximum capacity."

אתר לבדיקת ספקים מעולה!

http://www.hardwaresecrets.com/article/553/10

פורסם

fungiman,

בסדר גמור שפתחת דיון פה,אבל כדי שזה יגיע לאנשים שיכולים לשנות משהו בנושא עדיף שתלח ה"פ לאחראי הביקורות

פורסם
  • מחבר

xtract, אין לי בעיה עם הביקורת הספציפית. נהפוך הוא, כל ביקורת באתר ישראלי היא מבורכת והביקורות באתר זה לא רעות בכלל. אני גם אישית לא מת על הודעות פרטיות ואוהב לפתוח נושאים לדיון. חוצמזה, בדיון פתוח מישהו פתאום יכול לומר שיש לו מד SPL שזרוק אצלו והוא מוכן להשאיל אותו.

התייחסתי לסדרה בכלל, לאחרונה עשיתי סקירה מקיפה לקראת רכישת ספק, הספקים מהסדרה הזאת בעלי ההספקים הנמוכים הופכים למאוד רועשים תחת עומס, במיוחד בטמפ' גבוהות (ישראליות).

אננד מראה את אותה התופעה גם עם הדגם הספציפי הזה http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3040&p=16, מתברר שמאוורר 80 מ"מ יחיד לא מספיק כשהעניינים מתחממים. כמובן שהרעש מופיע רק בעומס גבוה יחסית, אבל בקטגורית המחיר הזאת, גם זה מציק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים