פורסם 2008 ביולי 417 שנים המפרט בפרופיל.לפי המחשבון של TTהצריכה שלי היא 449W , ולא כללתי את כרטיס הTV שלי.ויכול להיות שפיספסתי פה ושם דברים.ואני עומד להחליף מארז ואיתו המאווררים יתווספו ובעתיד עוד מספר כוננים קשיחים.האם הספק חלש בשבילי?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אתה מדבר על ה-P35+E2180?כי מה שצורך הכי הרבה, זה הכרטיס מסך,שדווקא אין במפרט שלך, וגם המעבד לא צורך כ"כ הרבה.ככה שהמחשבון של TT קצת מזייף.וכן, הוא אמור להספיק לך.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחשבון? של TT? חח עזוב שטויות...כל זה זיוף אחד גדול :]הספק יספיק לך למערך SLI של 2 9600GT...אל תשים לב למחשבונים שגם כן מזייפים.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אתה מדבר על ה-P35+E2180?כי מה שצורך הכי הרבה, זה הכרטיס מסך,שדווקא אין במפרט שלך, וגם המעבד לא צורך כ"כ הרבה.ככה שהמחשבון של TT קצת מזייף.וכן, הוא אמור להספיק לך.לא יודע איך לא רשמתי במפרט את הכרטיס מסך.HD2900PRO של ATI.מתוכנן אוברקלוק לכרטיס מסך ולמעבד.והוספת מאווררים וכוננים קשיחים.הספק יחזיק הכל?מחשבון? של TT? חח עזוב שטויות...כל זה זיוף אחד גדול :]הספק יספיק לך למערך SLI של 2 9600GT...אל תשים לב למחשבונים שגם כן מזייפים.אז איך אפשר לדעת אם הספק יחזיק? יש דרך לחשב את זה ?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים יחזיק אין לך מה לדאוג גם עם OC הוא יחזיק.אין דרך לחשב בצורה מדויקת אבל אתה יכו ללקרוא ביקורות על הספק ולראות שהוא מחזיק מערכות כבדות יותר עם OC וגם להבין שהוא מוציא זרם גבוה יחסית לספקים במחיר שלו ככה שאתה לא צריך להיות מודאג בכלל.אם לא עובד לך אני משלם לך על מחשב חדש. מה אתה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.