פורסם 2008 ביולי 417 שנים הכפתור FN כאילו תמיד לחוץ גם בלי שאני ילחץ עליו לדוגמאהמשפט: בעיה ע6 הכ*ת4ר FN בנייד - ב2י שהFN 214.(בלי שהFN לחוץ) בעיה עם הכפתור FN בנייד - כאשר ה FN לחוץ.מה ניתן לעשות?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים תלחץ כמה פעמים על SHIFT ותלחץ בהודעה על CANCEL אולי זה יעזוראו אולי יש בעיה בכפתור פיזית , או יש תוכנה ששולטת בו צד שלישי
פורסם 2008 ביולי 417 שנים שפכת על המחשב קולה או משהו בזמן האחרון?בכל מקרה, לא יזיק טיפה לחץ אוויר מסביב לכפתור הבעייתי.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחשב שלך במצב NUM LOCK ו FN לא צריך ליות לחוץ לזה !וגם בטח יש אור שאומר NUM LOCK על נייד שלך. תקרה בספר שלו.ללחוץ על FN וביחד גם NUM LOCK ואז יוצא ממצב הזה או נכנס אליו.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים בנייד שאין אצלו NUMERIC KEYPAD (כמו במקלדת הרגיל שמצד ימין יש כפתורים למספרים)אף פעם לא יהיה כזה בביוס ולא צריך לחפש שמה.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לי יש DELL 1520 בלי מקלדת נומרית, ואם אני לא טועה יש בביוס משהו שקשור לFN ולNUMאז תאמין לי שאני יודע מה אני אומר...
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות,אני מצטער שלא יכולתי לענות מוקדם יותר( סגרתי שבת :'( )ניסיתי את האפשרויות שהצעתם לי ופתרתי את הבעיה עם הפתרון שIvan הציע.מחשב שלך במצב NUM LOCK ו FN לא צריך ליות לחוץ לזה !וגם בטח יש אור שאומר NUM LOCK על נייד שלך. תקרה בספר שלו.ללחוץ על FN וביחד גם NUM LOCK ואז יוצא ממצב הזה או נכנס אליו.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.