פורסם 2008 ביולי 317 שנים שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן...רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה)תודה יום טוב
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר הכוונה היא שזה ממשיך לצרוך חשמל, אולי בהפסקת חשמל המחשב מת או משהו...אין לי מושג,אמרו לי שזה מסכן את המחשב וזה לא מומלץ
פורסם 2008 ביולי 317 שנים תקשיב משהו מצב המתנה STANDBY , המחשב מכבה את רוב הרכיבים ומשאיר לך את הזיכרון פועל , והוא מרענן אותו כדי שהמידע שהיה , למשל קובץ WORD שכתבת ולא שמרת , אחרי מצב ההמתנה , תמצא אותו פתוח ותמשיך לכתוב..מצב שינה , הוא מצלם את מה שעובד עכשיו בזיכרון ושומר כקובץ IMAGE ושומר בהארד דיסק , ומכבה את המחשב לגמריעכשיו שניהם לא מצב מסוכן למחשב .. כי גם אם המחשב פועל רגיל והייתה הפסקת חשמל , זה גם יכול לפגוע במחשב...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר אם אני מריץ סרט במחשב ואז מעביר למצב STANDBY, הוא עוצר את הסרט או ממשיך להקרין אותו?אני רוצה מצב שהוא ימשיך...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים בטח שיפסיק ... הוא מכבה את ההארד דיסקוכל ההורדות מפסיקות כי זה מכבה את כרטיס הרשתאמרתי הוא מכבה את רוב הרכיבים
פורסם 2008 ביולי 317 שנים בטח ... וזה ברור אם אתה רוצה להשאיר את המחשב דלוק אחרי הפסקת חשמל , תקנה אל-פסק
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר הרעיון היה להשאיר אותו "דולק" שיריץ את התוכנות והמשחקים בחיסכון הרב ביותר של חשמלאל פסק רק ישבור את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.