פורסם 2008 ביולי 317 שנים בקיצורמתי כבר תקום החברה שתרים את הכפפה ותציא את הכרטיסים האלו יחד עם קירור מפלצתי ומשחה טרמית כמו שצריך וכו'?לא אתפלא אם נראה כרטיסים כאלו שעם הקירור המתאים לא יעברו את ה45 מעלות גם במאמץ!!
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר בקיצור מתי כבר תקום החברה שתרים את הכפפה ותציא את הכרטיסים האלו יחד עם קירור מפלצתי ומשחה טרמית כמו שצריך וכו'? לא אתפלא אם נראה כרטיסים כאלו שעם הקירור המתאים לא יעברו את ה45 מעלות גם במאמץ!! זה כבר קרה עם הקירור TR-HR03
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ^^אממ כן אבל הוא די גדול, לא יודע כמה מתאים לCF.ודבר שניזה לא בא יחד עם הכרטיס, רוב המשתמשים עלולים להסתבך עם ההתקנה קצת.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים כן ממש לא זול!אבלתחשוב כמה קריר הוא!!פלוס כמה OC אתה יכול להוציא מן הכרטיס הזה, בהשקעה של 250 שקל שהוא עולה בערך (פלוס 40 שקל בערך למאורר 92 ממ נורמלי ושקט) אתה מקבל אפשרות לOC של גם 30 אחוז!!(כן ראיתי כאלו שהעבירו את המפלצת הזאתי לOC כזה בלי בעיה)והכל ישאר קריר, ושקט!לדעתי זאתי אופציה לא רעה בכלל למי שקונה את הכרטיס.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר אם אני לא טועה הקירור הזה מקרר רק את המעבד ואת הזכרונות הוא לא מקרר...על איזה קירור אתה מדבר ?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים יש גם כנפי אלומיניום לזכרונות שבאים כללולים בחבילה... הבעיה האמיתית היא מייצבי המתח שנכון לעכשיו אין להם קירור מתאים וצריך לאלתר.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר טוב כל מי שרצה שאני יתקין את ה HOT FIX, אז התקנתי..תוצאות:1. הדרייבר לא חתום ע"י ATI. (זה ברור)2. ב 3DMark V הייתה ירידה של כ - 100 נקודות (משהו שמשתנה מבדיקה לבדיקה, מה שאומר שלא היה שינוי)3. בדקתי בכמה מצבים ב Crysis והיה שינוי של חצי FPS לפה או לשם4. אחרי שהתקנתי את הדרייבר לקח למחשב משהו כמו 5 דקות להתכבות (זה פשוט הראה לי Shut down חמש דקות שלמות)5. מי שאמר שהדבר הזה מוסיף לביצועים משקר, או שתביאו הוכחות !6. מי שמתכוון להתקין את החרא הזה, שיוותר .. סתם שטויות8. לא שמתם לב שאין 7 ? (חח, בלה בלה בלה. וזהו)יאללה לילה טוב חברה, מקווה שעזרתי.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים עשתי בדיקה ב 3Dmark במצביםEntry - 29147Performance - 7911KIRMA, אפשר לדעת איפה אפשר למצוא WALLPAPER כמו שלך?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר KIRMA, אפשר לדעת איפה אפשר למצוא WALLPAPER כמו שלך?התמונה שלי בשולחן עבודה?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים המיפלצת הזו תומכת בקרוספייר של 4 כרטיסי מסך ? אני חושב שכן ואם כן אז למה אף אחד לא בודק את זה באתרים אחרים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.