פורסם 2008 ביולי 1117 שנים אני הבנתי אתזה גם בעברית Oםכנראה העברנגלית שלי יותר טובה משלכם (שעות של אימון מילדים בקאונטר)
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים פייי ה ASSSASSIN הדמות הכי קטלנית במשחק הבעיטה הזאת DRAGON משהו זה אחד הסקילים הכי קטלניים, חיסלתי את דוריאל ב5 בעיטות(רמה 11) מסובבות לפנים, צ'אק נוריס היה גאה בי.נ.ב. איכשהו הצלחתי לצרוב את הדיסקים וזה עבד לי!
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים אני לא מצליך להגיע לCity of the Damned באקט הרביעי.אני נימצא בPlains of Despair וחרשתי שם את כל המקום והרגתי גם את איזואל. איך לעזאזאל מגיעים לשם?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים הדמות החזקה ביותר על בוסים?, מהיא? אני עומד לסיים עם הברברי ומתלבט בין הנקרומנסר לassassin
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים אני לא מצליך להגיע לCity of the Damned באקט הרביעי.אני נימצא בPlains of Despair וחרשתי שם את כל המקום והרגתי גם את איזואל. איך לעזאזאל מגיעים לשם?צריך להיות מעבר, תחפש בקצוות של המקום, אשכרה תלך ובסוף תמצא...
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים הדמות החזקה ביותר על בוסים?, מהיא?smither אבל היא דורשת ציוד שבחיים לא תמצא אם אתה משחק לבד..
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים http://forums.diii.net/showthread.php?t=425449מדריך שמתאים גם לשחקנים "עניים" - כל השאר דורשים ציוד מטורף לחלוטין וחלוקת הסקילים שלהם שונה בגלל זה
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים ציוד זה חלק מדכא בכל בילד. הם רושמים שמות של יוניקים או רונות כאילו זה פשוט ללכת לאיזה חנות קרובה ולקחת מהמדף כשבפועל זה עשרות אם לא מאות שעות משחק להשיג
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים ציוד זה חלק מדכא בכל בילד. הם רושמים שמות של יוניקים או רונות כאילו זה פשוט ללכת לאיזה חנות קרובה ולקחת מהמדף כשבפועל זה עשרות אם לא מאות שעות משחק להשיגוואו, במשך כמה דקות ניסיתי להבין מה כתבת עד שהבנתי שה"בילד" זה לא ב-ילד אלא BUILD...
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים לאף אחד אין המלצות למה לשים ב horadric cube??(חפצים לקוסם)אחרי שאני מסיים את המשחק, אני מתחיל דמות חדשה ברמת קושי גבוהה יותר?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים ציוד זה חלק מדכא בכל בילד. הם רושמים שמות של יוניקים או רונות כאילו זה פשוט ללכת לאיזה חנות קרובה ולקחת מהמדף כשבפועל זה עשרות אם לא מאות שעות משחק להשיגומה בנוגע לזמן שלוקח לך למצוא את הציוד עצמו?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים אני שיחקתי שניים בדיאבלו עכשיו אני חוזר וכל הדמויות שלי נימחקו אני מחפש מישהו שרוצה לפתוח איתי חשבון משותף כדי להסיג חפצים כל מי שמעוניין שידבר איתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.