פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים המפלצות מתות כי יש להן מגבלת זמן, אמור להיות כתוב לך כמה זמן בדיוק.ולגבי המפתחות, הם זמינים בסינגל, אבל זה לא נותן כלום. אפשר להשתמש בהם רק בבאטל-נט.למה הכוונה ?אני מתכוון שאני משתמש בסקיל אז נגיד המפלצת עוברת לצד שלי ל30 שניות , אבל אחרי זה היא חוזרת .נגיד יש מפלצות שקשה לי להרוג שיש להם חסינות לפיזי ולוקח לי איזה דקה להרוג אחת , אז לפעמים כשאני משתמש בסקיל הזה עליהם אחרי שזה נגמר , ואני רואה שיש להם כוח מלא מכה אחת הורגת אותם , אבל זה לא קורה תמיד , זה קורה לי תמיד כשאני משתמש בסקיל על MINIONS .
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אם זכור לי נכון המפלצות תחת ההשפעה של הסקיל הזה לא מתות כל עוד הוא פעיל. בגלל זה הן מתות במכה אחת אחרי שהוא פג. (המשחק משאיר להן נקודת חיים אחת)
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים היי,התרד הראשי של המשחק, אני לא אפתח חדש בנושא.לכן רציתי לדעת האם מישהו הצליח להעלות את הרזולוציה של המשחק מעל 800*600 ללא בעיות?ראיתי כמה כאלו באינטרנט מן קונפיגים אבל לא הבנתי איך לעזאזל אני מסדר את זה..הרזולוציה הזו על מסך 20' ממש דוחה!יש למישהו פיתרון ויכול לעזור?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים בבקשה: http://www.edgeofnowhere.cc/viewtopic.php?t=356897 אשמח לשמוע אם מישהו מכם יבין איך מפעילים את הטריק הזה. זה עבד למישהו בלי בעיות בסינגל ? יש איזו שיטה אחרת לסינגל ?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים עשיתי כבר חיפושהגעתי לאתר הנ"ל ועדיין לא הצלחתי.בכל מקרה אני משחק בסינגל בכלל לא במולטי (מי משחק בזה במולטי בכלל??)ועדיין לא הבנתי איך מכניסים את הקומבינה הזאת כדי לעשות רזולוציה מעל 800*600.. :-\
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים כאשר שיחקתי באירופה היו לי המון לאגים.בארה"ב אני לא זוכר אפילו לאג אחד עד היום.
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים היי,אני צריך תוכנית לבניית hammerdin\zealer אני מתככון לאיזה stats/skills לבחור כל lvl ובאיזה ציוד להשתמש
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים זה לא הולך ביחד.hammerdin דורש ציוד שונה לחלוטין וכמובן חלוקה שונה של הנקודות.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים פעם הייתי הרבה במשחק, אבל עזבתי אותו לשנתיים בערך,אחרי שקראתי את הנושא פה עשיתם לי חשק והתקנתי את המשחק מחדש!אני משחק בEAST אז אם מישהו רוצה ליצור קשר איתי הוא יכול לשלוח הודעה לשם חשבון שלי "vipershs"בקיצור, השאלה שלי היא, בזמנו היו ערוצים בIRC שהיו עוקבים אחרי DC והיום משום מה לא הצלחתי להתחבר אליהם (irc.dclone.org),איך היום אפשר למצא אותו??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.