פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר איפה רשום כמה FHR יש לי ?ומה זה FAST CAST RATE ?והיסתדרתי עם הקווסט, תודה.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים לא רשום, אתה פשוט מחשב.FCR(Faster Cast Rate) זה המהירות שבה אתה מטיל לחשים (גם פה, פריימים)ככל שיש לך יותר FCR ככה יקח לך פחות פריימים להטיל לחש, משמע, תטיל לחשים מהר יותר (וסורס עם 200 FCR [הכי גבוה שהיא יכולה] זה פשוט מטורף)
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר אז אני מניח ש- FHR ו FCR לא חשובים לנקרומייסר נכון ?וד"א אני חייב לפרסם פה משהו :http://www.download.com/Diablo-2-Character-Editor/3000-2121_4-10047890.htmlתוכנה שניתן לערוך איתה את הדמות, פשוט מעולה למי שעשה טעות ולא רוצה ליפתוח דמות חדשה !ואל תיקראו לי צ'יטר שהורס לעצמו את חוויית המשחק, כמו טמבל שמתי 3 נקודות ב AMPLIFY DAMAGE, מה אתםרוצים שאני אעשה, אפתח דמות חדשה ? אז אני פשוט מוחק משם ושם 3 נקודות במשהו אחר.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים ציטר? ממש לא, ציטר זה רק שאתה משיג לעצמך יתרון כלשהו שלא אמור להיות שם במולטיפליירבסינגל תעשה מה שבזין שלך, כל עוד אתה לא פוגע בשחקנים אחרים אף אחד לא שם קצוץ.תהנה
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים שאלהאני משחק עם הקוסמתאם יש נשק שיש לו LIFE STOLEN PER A HIT זה עובד גם במקרה שאני עושה maagic damage בלי physical damage?כנ"ל לגבי +# to mana/life after each kill
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים לא... לא יעבוד. אם יש לך כלי שנותן נקודת מנה על כל הריגה, זה משהו אחר זה כן יעבוד... מה שאתה מתאר לא יעבוד
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אין בכללי Rune Word ל- Orbs .למה שלא תשיג לעצמך איזה - The Oculus ?ממה שאני זוכר, הכלי הזה לא יקר.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מישהו מהמבינים במשחק מכיר אתר טוב שאפשר למצוא בו את שווי החפצים בעלי הערך במשחק? פשוט כבר נערמה לי כמות של חפצים שחלקם אולי שווים משהו, ואני רוצה לנסות להרוויח מהם כמה runes. וחוץ מזה אני רוצה לדעת את ערך החפצים שאני מחפש כדי שלא ירמו אותי. ואם כבר, גם אתר מכירות פומביות של חפצים יהיה לי לעזר (מכירות במשחק עצמו, לא בכסף אמיתי) .
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים http://forums.d2jsp.org/index.php?showforum=51תבחר את השרת המתאים. לרוב יש שם סטיקי של Price Guide שיתנו לך לפחות כיוון.והforum gold שלהם שימושי הרבה יותר מחפצים שאולי תקבל במשחק עצמו.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים שאלה על הפאלאדין , לפעמים כשאני משתמש בסקיל conversion אחרי שזה נגמר המפלצת שהשתמשתי בזה עליה נהרגת במכה , אפילו הכי קטנה למרות שיש לה כוח מלא , אבל זה לא תמיד קורה , יש דרך לדעת מתי זה קורה ?שאלה שניה , אני ברמת גהנום ובדיוק הרגתי את הבוס של המקדש הזה בכוכבים , והוא נתן לי מפתח , עכשיו אני משחק בסינגל פלייר וקראתי שהמפתחות זמינים רק בבטאלנט , מישהו נתקל בהם בסינגל פלייר ? (פאטץ 1.12)
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים המפלצות מתות כי יש להן מגבלת זמן, אמור להיות כתוב לך כמה זמן בדיוק.ולגבי המפתחות, הם זמינים בסינגל, אבל זה לא נותן כלום. אפשר להשתמש בהם רק בבאטל-נט.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אני יודע שעבר הרבה זמן, אבל לא רציתי לפתוח דיון חדש בגלל זה ,אז ככה:יש לי את הדיסק של הWANDERER- בכמה אני יכול למכור את הדיסק? והאם משהו פה רוצה לקנות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.