עבור לתוכן

התנתקות פתאומית של הרשת האלחוטית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי

לאחר שהתקנתי את הדרייבר אז אני רואה שהכרטיס עובד על מהירות לא קבועה של 54Mbps אלה הוא נע בין 11 ל- 36 פשוט מוזר

ודבר שני לאחר זמן שבו גלשתי הרשת התנתקה לי והוא רשם לי משהו על זמן חיבור והוא מתמתק בכלל גם מהרשת המקומית מול הנתב וגם מול האינטרנט

[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 12:54:02

טוב

מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש לא התנתקה לי הרשת (ונקווה שגם לא תתנתק) אבל עדין כמו שאמרתי אני רואה שהכרטיס רשת עובד בקצב נורא נמוך משהו בין 11Mbps ל- 36Mbps לא מבין למה?

לרוב הוא מתייצב על מהירות של 11Mbps

יכול להיות שבגלל זה גם האינטרנט שלי יחסית איטי (יש לי חבילה של 5 מגה)

עכשיו עשיתי בדיקה של ping בין המחשב לראוטר (חבילה של 100 ) אז מתוך ה- 100 רק 97 הגיעו ו3 לא (וזאת למרות שעשיתי את הבדיקה הזו לפני שהתקנתי את הדרייבר וכל ה- 100 הגיעו )

מה יכולה להיות הבעיה הזו?

פורסם

tyoker, כדאי שתתרענן קצת על חוקי הפורום.

הקפצה מותרת לאחר 24 שעות בלבד!

פעם הבאה זאת לא תהיה רק הערה.

מה שקורה אצלך נשמע כמו קליטה לא טובה. אני ממליץ לך לנסות שוב לשנות את המיקום של הנתב, אנטנה של הכרטיס רשת.

מה המרחק בין המחשב לנתב?

ד"א, המהירות של הרשת האלחוטית לא קשורה למהירות של האינטרנט... מה גם ש 5 מגה זה לא בדיוק איטי.

לגבי הפינג, גם 97 מתוך 100 זה סביר... בדקת שאין משהו בדרך שמפריע לאות (טלפון אלחוטי, מיקרוגל וכו')?

פורסם
  • מחבר

קודם כל סליחה לא חשבתי לרגע שזאת הקפצה מצטער

עכשיו המרחק בין המחשב לנתב הוא משהו כמו 3 מטר שקיר מפריד בינהם (ואף אחד מהמחשבים לא נמצא בממ"ד)

אין שום דבר שנראה לי שמפריע בדרך אין שום טלפון אלחוטי או מיקרוגל (אם יש משהו אחר שאתה יכול להגיד לי שיכול להפריע?)

למרות שעכשיו המערכת התייצבה ואין ניתוקים וגם עשיתי שוב בדיקה של ping וכל החבילה של ה- 100 הגיעו

עכשיו עדין אני לא מבין את זה שהכרטיס תומך ב- 54Mbps והוא עובד על קצבים יותר נמוכים למה זה קורה ?

פורסם

אני מדבר על ההודעה הזאת (אוחדה)

...

פשוט מוזר

[br]פורסם בתאריך: 2.07.2008 בשעה 23:46:32

מישהו בבקשה

אני מתחרפן :bash: :bash:

54Mbps זאת המהירות המקסימלית האפשרית (בפועל המהירות היא יותר כמו 20Mbps, אבל זה בלי קשר). כאשר הכרטיס מזהה שהחיבור לא מספיק יציב במהירות הגבוהה הוא יוריד אותה ע"מ לקבל קישור יותר טוב. זה כמו שאתה מדבר עם מישהו בטלפון ויש הפרעות אתה תדבר יותר לאט כדי שיבינו אותךך בצד השני.

בעקרון כל עוד הקישור הוא סביר אתה תמיד תקבל מהירות יותר גבוהה ממה שהחיבור אינטרנט מספק אז מבחינת גלישה לא אמורה להיות בעיה.

ב3 מטר וקיר אחד לא אמורה להיות בעה, לכן יש משהו שמפריע או שמשהו לא עובד כמו שצריך. ע"מ לבדוק מאיפה הבעיה להביא מחשב נוסף (למשל נייד) שינסה להתחבר מאותו מקום, אם אין קליטה טובה אז או שיש הפרעה או שהנתב לא תקין ואז מנסים להתחבר ממקום אחר בבית. אם בנסיון השני גם אין קליטה טובה אז כנראה שהבעיה היא בנתב.

בכל אופן, כל מה שאמרתי לגבי הפרעות (טלפונים, מיקרוגלים...) גם בתוקף לנתב, אז אם הוא נמצא למשל בתוך ארון מתכת, מאחורי מסך מחשב, ליד בסיס של טלפון אלחוטי ודברים כאלו זה ישפיע על הקליטה.

פורסם
  • מחבר

אחלה

אני אנסה את זה ויגיד מה התשובות

המון תודות על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים