עבור לתוכן

HP משיקה מחדש את מותג קומפאק בישראל

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על הצעד של HP? מבורך? טעות?

אתם מוזמנים להביע דעתכם כאן.

פורסם

יש לא מעט טעויות בכתבה.

מחשבי טאבלט מהדור השלישי של HP-Compaq הם אינם מסדרת TZ2500 כפי שרשום, אלא מסדרת TX2500. הם כבר הגיעו אלינו, במחיר נוכחי של כ6500 ש"ח, ולא צריך לחכות עד אוגוסט.

הם מבוססים על פלטפורמת הPUMA של AMD כלומר מעבד AMD Turion Ultra כפי שאכן רשום, אבל (וזו טעות חמורה) עם כרטיס מסך מובנה מבית ATI. הלא הוא HD3200 שהוא המובנה הטוב ביותר שיש כרגע בשוק הניידים, רצוי לציין. מי אי פעם חלם על טאבלט קטן שיודע להריץ תכני HD בלי להזיע בכלל גם אחרי שמחברים אותו למסך LCD 40 אינטש???

לNvidia אין שום דבר שיכול להתחרות עם הסוס הזה בשוק הניידים האולטרא ניידים / טאבלטים (מאיפה קיבלתם את הרושם הזה בכלל??)

פורסם

אני אישית מאוד אוהב את סדרת פביליון הנוכחית מבחינת עיצוב ואבזור,מעניין יהיה לראות איך הסדרה החדשה תשתלט על השוק.

פורסם
  • מחבר

יש לא מעט טעויות בכתבה.

מחשבי טאבלט מהדור השלישי של HP-Compaq הם אינם מסדרת TZ2500 כפי שרשום, אלא מסדרת TX2500. הם כבר הגיעו אלינו, במחיר נוכחי של כ6500 ש"ח, ולא צריך לחכות עד אוגוסט.

הם מבוססים על פלטפורמת הPUMA של AMD כלומר מעבד AMD Turion Ultra כפי שאכן רשום, אבל (וזו טעות חמורה) עם כרטיס מסך מובנה מבית ATI. הלא הוא HD3200 שהוא המובנה הטוב ביותר שיש כרגע בשוק הניידים, רצוי לציין. מי אי פעם חלם על טאבלט קטן שיודע להריץ תכני HD בלי להזיע בכלל גם אחרי שמחברים אותו למסך LCD 40 אינטש???

לNvidia אין שום דבר שיכול להתחרות עם הסוס הזה בשוק הניידים האולטרא ניידים / טאבלטים (מאיפה קיבלתם את הרושם הזה בכלל??)

קודם כל, אין שום טעויות בכתבה, כי היא מתבססת על אינפורמציה שהתקבלה ישירות מ-HP. אם אתה רוצה להאשים מישהו, אתה מוזמן לפנות ל-HP כמובן.

1) ה-TZ זו טעות, האצבע נפלה על Z במקום X.

2) אני חיפשתי את ה-TX2500 באינטרנט ובזאפ ולא מצאתי. איפה בדיוק ראית אותו?

3) המחשב שאנחנו ראינו מגיע עם כרטיס מסך של NVIDIA ויש גם את הלוגו על גבי המחשב כדי להוכיח זאת.

פורסם

זה לא יבוא רשמי.

פורסם

היוזמה להכניס מוצרים חדשים יותר לשוק הישראלי תמיד מבורכת, אבל ת'כלס? מה זה לא אכפת לי.

אז חוץ מה-Pavilionים יהיה גם Presario. נו אז מה? עוד מחשבים פלסטיקיים זולים. ממה שהצלחתי להבין, ה-Compaqים החדשים יפנו לנישת שוק נמוכה עוד יותר מה-Pavilion. אז במי הם יתחרו? ב-Gigabyte/MSI? האיכות כנראה תהיה בהתאם. וכשמביאים בחשבון שעל הסדרות האלה HP נותנת רק שנה אחריות, והשירות שלהם ידוע לשמצה, לא ברור מה היתרון שהם על מה שכבר יש בשוק שלנו.

סדרת העסקיים של HP Compaq היא עולם אחר לגמרי, אבל היא גם ככה פה.

פורסם

סדרת ה-TC של HP, שלדעתי היא המוצלחת ביותר שלהם, אפילו טובה יותר מסדרת ה-T של IBM לעדתי - גם מבוססת על Compaq למעשה.

פורסם

במקום להשיק דגמים חדשים שיתחילו לתת שירות כמו שצריך למחשבים שהם כבר מכרו.

השירות של HP פשוט זוועתי אם יש סיבה אחת לא לקנות את המחשבים של החברה הזו זה בגלל השירות

גם אני נפלתי בפח שלהם קניתי מחשב שאחרי 8 חודשים הלך לו הלוח אם ולקח להם חודש!!!!!! לתקן אותו כי הם לא מחזיקים

במלאי חלקים לאחד המחשבים הנמכרים בארץ מסדרה DV 6500

פשוט בושה....

פורסם

קודם כל, אין שום טעויות בכתבה, כי היא מתבססת על אינפורמציה שהתקבלה ישירות מ-HP. אם אתה רוצה להאשים מישהו, אתה מוזמן לפנות ל-HP כמובן.

1) ה-TZ זו טעות, האצבע נפלה על Z במקום X.

אז תתקנו...

2) אני חיפשתי את ה-TX2500 באינטרנט ובזאפ ולא מצאתי. איפה בדיוק ראית אותו?

Buy4Less מוכרים אותו כבר כחודש. הנייד הזה הושק רשמית ע"י HP לפני כחודש וחצי בקומפיוטקס.

3) המחשב שאנחנו ראינו מגיע עם כרטיס מסך של NVIDIA ויש גם את הלוגו על גבי המחשב כדי להוכיח זאת.

2 אפשרויות: 1. זו טעות/אי הבנה שלכם. 2. לא ראיתם מחשב טאבלט מסוג TX2500.

הTX2500 בנוי בבסיסו על פלטפורמט הPUMA - וזו עובדה, תבדקו את זה. לכן יש לו כ.מסך מובנה מסוג HD3200 של ATI, וגם אם ממש היו מתעקשים לשים עליו כ.מסך של Nvidia אז אין מקום פיזי לדחוס לשם משהו שיכול להביס את הHD3200... אז מה הטעם בכלל לשים כ.מסך של Nvidia? לא ברור לי...

פורסם

אבל מה בשורה התחתונה??

ראיתי שהביאו לאופיס דיפו מותגים של קומפק ב3000 ו3600 אבל אין בהם שום דבר מיוחד...

למה לא לקנות כבר לדוגמה לנובו ב3000 שקל??

הם מוכרים אחד עם סלרון ואחד ליבה כפולה מסדרה t2000 אבל יש מחשיבים הרבה יותר עדיפים באותו סדר מחיר..

אז מה מייחד אותם כל כך?

אני לא ראיתי בשום מקום שהזכירו מאיץ גרפי של ati וזה יודע להריץ תכני hd מאיפה לקחת את כל המידע הזה?

פורסם
  • מחבר

כמה שאני שונא שמגיבים לי בתוך תגובה שלי. אי אפשר לצטט, כמו שאתה רואה. :)

2. המחשב לא השוק רשמית בקומפיוטקס, אחרת היינו כותבים על זה. למיטב הבנתי הוא הושק לראשונה ב-15 ליוני באירוע של HP בברלין.

Buy4Less הם יבואן פרללי וכבר כתבו את זה פה כשמישהו אחר שם לינק למוצר שהם מוכרים. הם גם מביאים דגמים של ניידים אחרים שלא משווקים בארץ. זה לא אומר כלום ואני מתכוון להתייחס לזה בתור השקה רשמית בארץ, כי זה לא.

3. שתי האפשרויות שהצעת לא נכונות. גם אנחנו נדהמנו מכך ושאלנו אם המחשב ישווק עם כרטיס המסך של NVIDIA ונאמר לנו שכן. אם יחליטו בסופו של דבר ב-HP להציע גם (או רק) גרסה עם כרטיס מסך משולב, הרי שזה אומר שהם הטעו אותנו במסע"ת שלהם ואין לנו שליטה על זה.

עושה רושם שאתה קשור לתחום המכירות (ואם אני טועה, סליחה). אם יש לך בעיה עם זה שהם שמו כרטיס מסך של חברה אחרת, למה שלא תפנה אליהם ותשאל?

אני לא ראיתי בשום מקום שהזכירו מאיץ גרפי של ati וזה יודע להריץ תכני hd מאיפה לקחת את כל המידע הזה?

איפה בדיוק כתבנו שמחשבי קומפאק יגיעו עם מאיץ גרפי של ATI? נכתב מפורשות שהם מגיעים עם מאיץ גרפי משולב של אינטל מדגם X3100.

לא ידעתי שיש מחשבים דומים במחיר ובמפרט של לנובו, אחרת הייתי מציין. אודה אם תשים לינקים למחשבים אלו, שנמכרים בארץ. ובכל מקרה, זה רק מראה שב-HP מבינים שיש שוק והם לא רוצים שרק לנובו תהנה ממנו.

פורסם

כמה שאני שונא שמגיבים לי בתוך תגובה שלי. אי אפשר לצטט, כמו שאתה רואה. :)

2. המחשב לא השוק רשמית בקומפיוטקס, אחרת היינו כותבים על זה. למיטב הבנתי הוא הושק לראשונה ב-15 ליוני באירוע של HP בברלין.

Buy4Less הם יבואן פרללי וכבר כתבו את זה פה כשמישהו אחר שם לינק למוצר שהם מוכרים. הם גם מביאים דגמים של ניידים אחרים שלא משווקים בארץ. זה לא אומר כלום ואני מתכוון להתייחס לזה בתור השקה רשמית בארץ, כי זה לא.

3. שתי האפשרויות שהצעת לא נכונות. גם אנחנו נדהמנו מכך ושאלנו אם המחשב ישווק עם כרטיס המסך של NVIDIA ונאמר לנו שכן. אם יחליטו בסופו של דבר ב-HP להציע גם (או רק) גרסה עם כרטיס מסך משולב, הרי שזה אומר שהם הטעו אותנו במסע"ת שלהם ואין לנו שליטה על זה.

עושה רושם שאתה קשור לתחום המכירות (ואם אני טועה, סליחה). אם יש לך בעיה עם זה שהם שמו כרטיס מסך של חברה אחרת, למה שלא תפנה אליהם ותשאל?

איפה בדיוק כתבנו שמחשבי קומפאק יגיעו עם מאיץ גרפי של ATI? נכתב מפורשות שהם מגיעים עם מאיץ גרפי משולב של אינטל מדגם X3100.

לא ידעתי שיש מחשבים דומים במחיר ובמפרט של לנובו, אחרת הייתי מציין. אודה אם תשים לינקים למחשבים אלו, שנמכרים בארץ. ובכל מקרה, זה רק מראה שב-HP מבינים שיש שוק והם לא רוצים שרק לנובו תהנה ממנו.

תחילה - אני ממש לא קשור לתחום המכירות. אני סטודנט בן 24 אשר עוקב בדריכות אחרי הנייד הזה מהרגע שהושק, היות ויש לי חבר עם נייד מהדור הראשון שהשרשים אותי מאוד, וכמעט קניתי אחד מהדור השני כשזה הושק (ומזל שלא קניתי!). לכן אני חם עליו מאוד ועוקב אחר המחירים והנתונים שלו בדריכות.

שנית - אתה צודק בדבר אחד. בדקתי את עצמי והנייד הזה אכן הושק בברלין, כמה ימים אחרי קומפיוטקס.

וכעת ללינקים שתומכים בכל מה שאמרתי,

אתר רשמי ורציני ביותר לתחום הטאבלטים:

http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=1213

As you can see the HD 3200 absolutely blows away any other tablet on the market in regards to graphics performance, even the LG and Gateway that have dedicated graphics cards. These numbers bring it up to par with an Nvidia 8400gs which is extremely impressive. While certainly not designed for gaming, it is more than capable of playing even some newer games, you just have to adjust the resolution and eye candy to something below high. So far the only two games I've tried are SimCity4 and Sins of a Solar Empire, both of which run very well at native resolution with varying effects ranging from medium to high.

http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=1218

Radeon HD 3200 Graphics

The Radeon HD 3200 Graphics Processing Unit (GPU) at the center of Puma is perhaps the most exciting part of the platform, and rightfully so. It offers several features that Intel's IGPs simply can't touch and NVIDIA is struggling to keep up with.

First and foremost, the HD 3200 is one of the most - if not THE most - power-efficient IGPs available today. At the same time, it's easily the fastest, being basically an entire Radeon HD 2400 with virtually no changes made to it. As a result, it shares the benefits of that lineage, including two key features: 5.1 sound over HDMI and UVD (Unified Video Decoder). While sound over HDMI isn't a huge development, it's supported natively in the Radeon HD 3200, making design simpler for OEMs. It also allows easy connection to high-definition televisions, and personally I think laptops serving double duty as media center computers may wind up becoming a growing niche because of this.

UVD ...

The second, the Unified Video Decoder (UVD), is a big deal. UVD allows the computer to offload video decoding from the central processor to the graphics processor. While this isn't a big deal for watching DVDs or most any standard definition fare, watching high-definition content can cause processor usage to shoot straight up or even max out completely, leaving you with stuttering video. The inclusion of UVD allows for Blu-ray to continue trickling down the market as well as improving battery life by reducing processor strain in decoding high-definition video.

עוד קישור, הפעם מToms hardware אשר מראה יכולות הרצת וידאו בHD לארכיטקטורת הPUMA:

http://www.tomshardware.com/news/AMD-Puma-Griffin-Turion-Ultra,5565.html

Not surprisingly, AMD found that its own chipset crushes Intels chipset in common benchmarks as well as HD video performance and even suggests that its hybrid graphics solutions is about 70% faster than a Core 2 Duo notebook with Nvidias 8400M graphics chip.

עדיין חושב שיש סיכוי שהנייד מגיע עם כ.מסך של Nvidia? ומי יותר טוב להראות לך שאתה טועה מאשר האתר של HP העולמית?? http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=series_detail&category=notebooks&series_name=tx2500z_series&jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20Pavilion%20tx2500z%20CTO%20Notebook%20PC〈=en&cc=us

Graphics card

Bring your favorite applications and games to life

Help me decide Choices:

ATI Radeon HD 3200 Graphics

שים לב שהבחירה היא רק עם HD3200. פשוט אין אפשרות אחרת לנייד הזה, HP לא מייצרים אחרים.

אז מה ביססתי כאן בהתאם לשאלותכם...:

א. סדרת tx2500 מהדור השלישי מגיעה בארכיטקטורת PUMA, וכרטיס מסך HD3200 של ATI.

ב. HD3200 הוא הכרטיס הגרפי המשולב לניידים הטוב ביותר בשוק שקיים היום. הוא יכול להריץ תכני הבחנה גבוה.

ג. כמעט כל מה שכתוב בכתבה שלכם על הנייד הזה מוטעה, והסיבה לטעויות אינה מעניינת אותי (תפסיק להפנות אותי לHP, כי אני לא אעשה את זה). פשוט רציתי להביא את זה לתשומת לבכם. אם זה לא מעניין אותך - תגיד לי ואני אפסיק לקשקש.

בסופו של דבר כמו שאמרתי יש 2 אפשרויות.

1. מדובר באי הבנה שלכם, או יבואן מטומטם שלא יודע בכלל מה הוא מביא לארץ (קשה לי מאוד להאמין... הPUMA זה משהו שאמור להגדיל את המכירות והיבואן לא יפספס הזדמנות להשוויץ במשהו שלאחרים אין).

2. לא ראיתם את הדור השלישי מסדרת TX2500.

הדור השני (סדרת TX2000 שכאמור כמעט קניתי) מגיעים עם כ.מסך Nvidia GO 6150 אם זכרוני אינו מטעה אותי, אבל הם לא מכילים מעבדי Turion Ultra או בכלל ארכיטקטורת PUMA.

שלא תבין לא נכון... זה לא שהסדרה הקודמת לא טובה, היא מעולה, אבל לא מגיעה לקרסוליים של הדור השלישי מבחינת ביצועים גרפיים.

קישור מToms Guide עם ביקורת על tx2000 מהדור הקודם. אני ממליץ לך מאוד לקרוא מה ההערות ששלחו הקוראים (בנוגע לtx2500)

http://www.tomsguide.com/us/HP-Tablet-tx2000z,review-1106-2.html

פורסם
  • מחבר

עשיתי מעשה ופניתי ל-HP כדי לקבל הבהרה בנושא. מסתבר שמישהו שם פישל והציג מחשב בגרסת דמו שלא תשווק בארץ. הגרסה שתשווק היא זו שציינת, מבוססת 100% פלטפורמת פומה, עם כרטיס מסך מובנה מדגם HD 3200.

פורסם

מישהו בHP הולך להיות מובטל :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים