פורסם 2008 ביוני 3017 שנים 11. ו UPLOAD של 5k? (לת) שמעון , רמת השרון (29.06.08)המלצתך נרשמה. תודה.בכל אופן,זה צעד מבורך, אבל הוא כמעט ולא ישפיע על כלום במילא.הבעיה היא התשתיות לאירופה וארה"ב. אז נכון שצריך להתחיל קודם כל עם התשתיות בארץ, אבל אם אין תוכנית להמשיך הלאה - זה חסר טעם.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר אין מה לעשות צריך להתחיל ממשהו להוסיף קווים לחול לא יעזור מספיק אם רוב האנשים לא יוכלו לנצל את זה במצב כרגע בארץ כידוע לך יש כמה בעיות שצריך לפתור אבל ברגע שיש רשת של סיבים בכל הארץ הבעיה הגדולה ביותר נפתרה ונשאר עניין של מרכזיות\ספקים \וקווים לחול -שזה החלק היותר קל לביצוע
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים ונשאר עניין של מרכזיות\ספקים \וקווים לחול -שזה החלק היותר קל לביצוע חחחחחח מה??
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר לפרוש רשת כזאת בכל הארץ לערכתי הרבה יותר קשה מאשר לקנות רוחב פס\לשדרג שרתים \ולפרוס עוד קוו תת ימי או כמה חוץ מהכבל התת ימי כל הדברים האחרים זה טיפולים במקומות ספציפיים ולא דבר שצריך לחבר בכל בניין ובניין וכבל תת ימי פורסים בעזרת אוניה שזה אולי עולה המון כסף מבחינה כלכלית אבל מבחינה לוגיסטית אמור להיות קל בהרבה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אתה בחור משעשע, אתה יודע?לא רק שזה הרבה יותר מסובך לוגיסטית לפרוש כבלים תת-ימיים ברחבי האוקיינוס, מאשר בסך הכל לשלם משכורת יומית לכמה טכנאים שבמילא עושים עבודה כזו או אחרת.. אתה מדבר פה על הבדלי עלויות של פי כמה וכמה סדרי גודל..למה נראה לך שאף אחד לא טורח לשדרג את התשתית לחו"ל? כי זו הוצאה של מיליונים שתיקח לה עשרות שנים עד שהיא תצליח להחזיר את עצמה... ולאף חברה עם מטרה להרוויח כסף אין אינטרס לעשות את זה.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לאט לאט1) אף חברה ישראלית לא פרשה קווים תת-ימיים ולמיטב ידיעתי אף חברה ישראלית לא מתכוונת לעשות משו כזה.2) החיבור מהארץ לרשת העולמית מתבצע דרך חברה חיצונית בשם MED1, חברה זו משכירה רוחב פס בין כמה מקומות במזרח התיכון לכיוון אירופה. (תגגלו תראו)3) אני לא סגור על זה אבל אני קראתי איפשהו שיש תכנון לפרוש עוד כבלים תת-ימיים בין אם בעזרת MED1 או שבעזרת חברה אחרת, בכל מקרה על פרישה ע"י חברה ישראלית לא שמעתי.4) עד שאני לא רואה סיב אופטי בשקע שלי בקיר אני לא מאמין לכלום :-P
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים ליבת הרשת בישראל היא כבר סיבית - אי אפשר היה בחיים להעביר על נחושת את הקצבים שאנשים גולשים בהם.מדובר פה על שדרוג שיחבר גם רכזות קטנות בסיבים - אפילו את התיבות חיווט שרואים ברחוב.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לא מדובר פה בFTTH (או סיב-אופטי-לבית) אלא סיבים אופטיים עד לארונות שירות ותשתית נחושת ישנה עד הבית.עדיין מדובר פה בשידרוג מטורף לרשת בישראל, מה שיכול לקדם אותנו קצת יותר אל העולם.אני מקווה להשתתף בניסוי! ;D
פורסם 2008 ביולי 117 שנים לא מדובר פה בFTTH (או סיב-אופטי-לבית) אלא סיבים אופטיים עד לארונות שירות ותשתית נחושת ישנה עד הבית.עדיין מדובר פה בשידרוג מטורף לרשת בישראל, מה שיכול לקדם אותנו קצת יותר אל העולם.אני מקווה להשתתף בניסוי! ;Dזאת אומרת שמה שיהיה זה FTTN, ושימוש בטכנולוגיה כמו VDSL ?עריכה: זה יגרום לשיפור מסוים בפינגים ?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר אני לא מבין למה הכנסתה דיון כזה לאקטואליה ותרבות ? בזק מתכננת לעשות הצגה אם הסיבים האלו ? סיב אופטי רץ לכנסת ?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים The Italian Bob, נוספה לך אזהרה על העלבת משתמש.Huber, אני מבקש לא להגרר.התגובות הרלוונטיות נמחקו.הבא שיגיב ללא קשר לדיון יקבל אזהרה והדיון ינעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.