עבור לתוכן

מחפש ספק כוח שקט וטוב - אין הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את ספק הכוח שלי שקיים לי במחשב משום שהבנתי שהוא זה שמייצר את הרעש העיקרי הקיים אצלי במחשב כיום.

אז ככה, אני אפרט קצת על המחשב שיש לי.

המחשב בין שבועיים, קניתי אחד חדש וזה המפרט שלו.

לוח אם של חברת MSI מדגם P35 Platinum Combo

מעבד Intel Core 2 Duo E8400

זיכרון OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper

דיסק קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB

כרטיס מסך inno3D Geforce 8400GS HDMI 512MB DDR2 PCI-E

מארז Thermaltake Soprano DX + Window Black VE7000BWS

מסך Samsung 20 206BW 2Ms LCD WideScreen Display - מחובר ביציאה האנלוגית של כרטיס המסך

מסך שני Samsung 20 2053BW 2Ms 1:8000 LCD WideScreen - מחובר ביציאה הדיגיטלית של כרטיס המסך

צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 BLACK

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro

ספק כוח שיש לי במחשב הוא מבית Thermaltake בהספק 400W יש בו מאוורר 120MM

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי ספק כוח שיתאים למחשב שלי ושיהיה שקט שלא ישמעו אותו בכלל.

תקציב אינו מהווה בעיה פה, אך יחד עם זאת שימו לב שאין צורך בהגזמות בנושא, משהו שיתאים לי ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך, זה מה שאני מחפש.

לא מתכוון לעשות OC בעתיד, לא מתעסק עם הדברים האלו.

אולי בעתיד הקרוב אני יחליף את כרטיס המסך לאחד כזה בעל שתי יציאות DVI שיתאים לי לחיבור שתי המסכים שלי בצורה איכותית יותר מאשר היום הם מחוברים.

אם זה קשור, אז יש לציין, כי אני מחבר את המחשב שלי למערכת הקולנוע הביתית שלי באמצעות כבל אופטי לשם העברת הסאונד ושמיעה של המוזיקה דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי.

בנוסף לכך לפעמים אני מחבר את המחשב ל LCD שיש לי פה באמצעות כבר DVI ליציאה HDMI

אשמח לתשובה מאנשים בעלי ניסיון עם המוצר שהם ממליצים,

שימו לב מה שחשוב לי פה זה ליצור שקט מוחלט במחשב, החלפתי את כל המאווררים במארז ועכשיו הגיע זמנו של הספק שכנראה הוא המרעיש הגדול מכולם שם.

תודה ושיהיה המשך יום טוב.

פורסם

שקט מוחלט לא יהיה לך כי זה ספק פסיבי (אתה מוכן לשלם עבורו המון כסף?) אבל VX450 יתן לך תמורה מעולה בכל הנוגע לשקט,איכות,וחוזק לעתיד.

מצאתי בישבילך ספק פסיבי במחיר סביר יחסית (תלוי מזה סביר בישבילך) אבל לטעמי חבל על הכסף.

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=st30nf&area=usa

הוא עולה כ-650 ש"ח

פורסם
  • מחבר

מה זה שקט מוחלט מבחינתך ?

אני רוצה שלא ישמעו את המחשב ברגע שהמחשב דלוק ויש שקט מוחלט בחדר שלי.

וכמו שאמרתי אין לי בעיית תקציב, העיקר שזה יתאים לדרישות שלי.

שקט מוחלט ויתאים למפרט של המחשב שלי.

נ.ב

נראה לך שמספיק לי 450W אני לא מבין גדול, אבל 90 אחוז מהדיונים שראיתי פה מדברים על ספקים של 550W ומעלה, אין לי צורך לחשוב על הכיוון הזה ?

שלא יהיה מצב שאני אצטרך להחליף את הספק בעתיד הקרוב בגלל איזשהי אי-התאמה.

תודה על העזרה

לגבי התגובה השנייה שלך, אני לא מבין גדול בתחום הזה, אשמח אם תוכל לפרט לי מה זה ספק פסיבי ואם יש לי צורך בכלל בדבר כזה.

פורסם

אם תיקח את ה-300W הפסיבי ללא המאוררים כמעט כל שדרוג לחומרה עדכנית יגרור צורך בהחלפת הספק.

אם תרצה יש לך בכ-800 ש"ח ספק של 400W כזה שיהיה עדיף אבל שוב,חומרה ממש חזקה לא כ"כ תוכל להריץ איתו כיום,בטח שלא בעתיד.

אלו החסרונות של הדברים האלה..

לכן לך היא,פשוט ללכת לחנות ולנסות לשמוע VX450 ולהחליט אם מתאים לך או לא

פורסם
  • מחבר

לשאלתי שוב, האם באמת יש לי צורך בספק פסיבי ? אני חושב שלא, אשמח לשמוע את דעתך.

לשאלתי השניה, אתה חושב ש 450W יספיק לי ? גם בעתיד אם אני ארצה לשדרג חלקים במחשב, במיוחד שאני בטוח שכרטיס מסך אני הולך להחליף כמו שציינתי בהודעה המקורית, יכול להיות שאני אוסיף עוד זיכרון בעתיד ודיסקים קשיחים, הכל יכול להיות.

השאלה אם הספק לא יהווה בעיה בעתיד.

ולשאלתי האחרונה, מבחינת שקט של ספק לא פסיבי, האם הספק שאתה ממליץ שקט יחסית למתחרים הקיימים בשוק ?

יש לך המלצות לספקים נוספים ?

אשמח אם תתן לי פרטים על קניית הספק ברשת.

לגבי המלצתך שאני אלך לחנות לשמוע את הספק באוזניי, קשה לי להאמין שחנות תסכים לחלק הזה ויפתחו ספק רק בשביל להשמיע לי אותו בחנות.

פורסם

VX450 בהחלט נחשב לאחד הששקטים שיש ובנוסף גם לאיכותי שבהם.

לדעתי? הוא יספיק. ז"א גם אם תיקח מרובע ליבה ו-4850 (כ.מסך) וגם יחד עם שני כוננים קשיחים ואוברקלוק נחמד הוא יספיק.

אתה חושב שתלך על חומרה חזקה יותר? בתוספת 50 ש"ח יש לך VX550 שחזק ממנו משמעותית,אולי כדאי לך לשקול אחד כזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני יגיע לחומרה שציינת, אבל בהחלט שווה לשקול את השדרוג ל 550W בתוספת של 50 ש"ח.

אני חושב שבעתיד יותר יהיה לי שווה את זה, תמיד צריך לחשוב על העתיד.

בכל מקרה כמו שאמרתי אני מתכוון בתור התחלה לשדרג את כרטיס המסך לאחד עם שתי יציאות DVI.

אני לא משתמש במחשב למשחקים או כל דבר כזה, אני עובד עם המחשב לצורכי עבודות תכנות בלבד, כך שלא נראה לי שאני אתעסק עם הנושא של OC.

אשמח אם תוכל לציין לי את הדגם המדוייק של ה 550W ואם אתה מכיר חנות אמינה לקנות בו את המוצר, אשמח לקבל לינק לשם.

תודה על העזרה.

תגיד שאלה נוספת, לא שווה לבדוק ספקים אחרים מהחברה שהמלצת עליה ?[br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 23:15:20

אולי משהו של חברת Enermax אני מבין שהם המובילים בתחום של הספקים ?
פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה עברתי על המאמר ששלחת לי

ואני מתלבט איזה ספק אני צריך לקחת מבין הרשימה הבאה

• Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V
    765 ש"ח
  • Enermax Modu82+ 525W 40A @ 12V
    560 ש"ח
  • Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular
    540 ש"ח
  • Corsair 550VX 41A @ 12V
    457 ש"ח
  • Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI
    436 ש"ח

אשמח לקבל המלצה מבין ה 5 שאני מעוניין בהם, לפי המאמר שלך, מיינתי את השקטים ביותר לפי הטבלה שלהם, עכשיו אשמח אם תתייחסו להספקים שם, כי לקחתי מאותו דגם שתי הספקים.

אני צריך שהספק יהיה שקט ביותר, ושיתאים למפרט שלי וגם לשדרוגים בעתיד במידה ויהיו כאלו (כבר אומר שכרטיס מסך בטוח יוחלף לאחד בעל 2 DVI).

תודה לעוזרים ותודה ל"מבוגר" ;)

פורסם

למה אפחדלא הציע לו SEASONIC? כך ספק סיסוניק יהיה לך שקט

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל פרטים נוספים לגבי דגם ממומלץ מהחברה שרשמת.

בנוסף לכך אשמח לקבל את דעתך לגבי דגם ספציפי מהרשימה שרשמתי עבור ספק שיתאים לדרישות שציינתי.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מסכים SEASONIC מצויינים יש לי אחד כזה של 1250W .

יש אופציה על הספק להחליט אם אתה רוצה שהמאוור היה במצב נורמל שזה מסתובב קבוע או מצב חכם שהוא במצב מנוחה נעצר ומפעיל את עצמו כאשר יש צורך .

אחלה ספק מרוצה ביותר ממנו, המחיר שלא קצת גבוה בסביביות 1300שח אבל הוא שווה אתזה.

ציינת שאין בעיה בתקציב

פורסם

הקפצת ו"ענית" על דברים שנרשמו לפני 5 שנים - יותר לא רלוונטי מזה לא יכול להיות. שים לב לזמנים!

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים