פורסם 2008 ביוני 2917 שנים שלום,רציתי לדעת בידיוק מה הסיבות של המסך הכחול 0x00000024. (הוא מופיע שאני מנסה לשדרג את הווינדוס...) ניסיתי כבר הרבה דברים ולא עזר...חיפשתי בגוגל וכל אחד אומר שם משהו אחר.. במיקרוסופט לא מצאתי תשובה...האם אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות בגלל שהביוס שלי ישן? (סוף 2006..)תודה ומקווה שזה הפורום המתאים...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מהזה ניסיתי הכל ? איך אני יודע מה ניסית ?זה ברוב מקרים בגלל קשיח. תריץ CHKDSK -R או מכלים של קשיח להריץ בדיקה ותיקון שגיאות של קשיח שלך.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר אז זה מה שעשיתי:עשיתי CHKDSK (בדיקה להארדיסק) ועבר בהצלחה, MEMTEST (בדיקת זכרונות) ועבר ללא שום בעיה (אחרי בדיקה של 7 שעות..), עשיתי איחוי, הוצאתי 1GB זכרון (נשארתי עם 2GB..) ולא עזר...ושכחתי להגיד שזה לא בעיה של מקום באהרדיסק כי יש לי 60GB פנוי..אז מה עוד נשאר לעשות?!?!?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים chkdsk לבד לא מספיק.צריך CHKDSK -R ולהריץ מ RECOVERY CONSOLE .ומה חשוב גם זה מה CHKDSK כותב בסוף בסיכום אחרי שרץ. ועם R- צריך סבלנות זה יכול להיות מאד מאד מאד ארוך.זה מבעיה בקובץ NTFS.SYS שעל קשיח ואם CHKDSK לא מצליח לתקןאז תעשה פורמט ארוך ותתקין מחדש. ואם לא עוזר תחליף קשיח.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר אני יודע.. עשיתי את כולם...אני כרגע לא זוכר בידיוק איך כותבים אבל עשיתי הרבה...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר מישהו מוכן לנסות לנתח את הקובץ במקומי... זה ניראה לי מסובך..אני ישלח לו באימייל את הקובץ...דניאל.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מה צריך לנתח ?אני כבר כתבתי שזה בגלל NTFS.SYS מקולקל.לא מאמין לי ? אז אולי מאמין למיקרוסופטThe NTFS_FILE_SYSTEM bug check has a value of 0x00000024. This indicates a problem occurred in ntfs.sys, the driver file that allows the system to read and write to NTFS drives
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר אוקי אבל אם אני ילחץ על התקנה רגילה מתי שאני מתקין את הוויסטה אז זה יפתר? זה נחשב פרמוט בכלל?שאני אומר התקנה רגילה אני מתכוון לאפשרות השניה בהתקנה... "התקנה מותאמת אישית - מוחקת את כל הקבצים במחשב".דניאל.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אתה לחפש שם אפשרות לפרמט הקשיח. לא יודע איך זה בעברית אבל זהצריך לבחור במיוחד בהתקנה זה לא בחלון ראשי !ככה זה בתמונה באנגלית איפו יד של עכבר.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.