עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

^ אפשר לשנות בכל פעם את המכירה לכסף אמיתי ולא של המשחק, אפשר למכור כל חפץ.

אין לי מושג איפה יושבת יתרת הכסף, אולי ב PAYPAL או בחשבון של BLIZZARD שזה נראה לי עדיף על העמלות המעצבנות של PAYPAL.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדבר שהכי מבעס אותי במשחק בנתיים זה ה AUCTION HOUSE וכל עניין הSTATS זה כזה COPY PASTE של WOW.

אתה רוצה לבנות דמות חזקה ואז בסוף כל העניין זה לשים +STR לברברי..בדיוק כמו LVL80 שיש מרדף אחרי ה+ ל STATS.

ידעתי שהם יאכזבו, אבל למרות הכל אני נהנה מההפקה המרשימה. לגבי משחקיות, נחיה ונראה. אם יהיה לי כוח ל MULTI.

המשחק, בגדול, copy-paste של WOW וזה מאוד בולט.

פורסם

האם המולטי במשחק מתבטא בזה שאני רק יכול לעשות COOP עם עוד 3 חברים או שקיים גם מין מצב MMO למשחק?

פורסם

^ אפשר לשנות בכל פעם את המכירה לכסף אמיתי ולא של המשחק, אפשר למכור כל חפץ.

אין לי מושג איפה יושבת יתרת הכסף, אולי ב PAYPAL או בחשבון של BLIZZARD שזה נראה לי עדיף על העמלות המעצבנות של PAYPAL.

זה בסדר, גם בליזרד יודעים לקחת עמלות יפה מאוד (15% מערך העסקה אם אני לא טועה)

פורסם

למרות הכל אני עדיין מאוד נהנה לשחק אותו, הוא נותן דחף לשחק מה שקשה להגיד על הרבה משחקים היום.

יכול להיות שזה בגלל שזה חדש וחיכינו הרבה זמן ויכול להיות שהוא גם משחק לא רע.

פורסם

לדעתי משחק מאוד כיפי. אין ויכוח. אבל המשחק נבנה על יסודות WOW סביב Auction House שמטרתו להפוך למכרה זהב מס' 2 אחרי דעיכת WOW. אני כבר רואה מיליוני סינים/קוריאנים יושבים מול המחשב 16 שעות ביום במטרה להשיג חפצים פרימיום ולמכור אותם ב-Auction House במחיר שיגרמו לאדם שפוי לדפוק את הראש בקיר ובליזארד כמובן יגזרו 15% עמלה. בשוק האפור אין עמלות כאלה.

פורסם
בשוק האפור אין עמלות כאלה.

חזק. :xyxthumbs:

פורסם

למרות הכל אני עדיין מאוד נהנה לשחק אותו, הוא נותן דחף לשחק מה שקשה להגיד על הרבה משחקים היום.

יכול להיות שזה בגלל שזה חדש וחיכינו הרבה זמן ויכול להיות שהוא גם משחק לא רע.

+1

משחק כיפי וממכר, בדיוק מה שציפיתי ממנו ולכן אין לי ממש טענות מלבד נושא החיבור הקבוע.

הקטע של המכירות היה קיים גם אם לא היה AH כי ברגע שיש למשחק שוק גדול של שחקנים שמוכן לבזבז כסף, יהיו גם מיליוני סינים/קוריאנים שיספקו את הביקוש. בליז פשוט עשתה את זה חוקי ועל הדרך גוזרת קופון. קשה לי ממש להאשים אותם כי זו החלטה עיסקית נכונה.

פורסם

לא מבין את התלונות לגבי חיבור קבוע.

זה שומר לכם את הסטטוס, זה מונע צ'יטים מצד הקליינט. אנשים צריכים לשמוח שיש DRM במקרה הזה

פורסם

ליאור - אתה צודק אבל לדעתי העניין הוא שפשוט יש לאגים מדיי פעם.

אני לא מאשים אותם בזה (יכול להיות שזה כי הבעיה היא בצד שלי) אבל אם זה היה אופליין אז היה פשוט יותר..

פורסם

dj-electric, הכל נכון ולמרות זאת, זה עדיין מציק שאני תלוי בפינג כשאני משחק בסינגל.

לפעמים בא לי לטחון את האינטרנט בזמן משחק ואני לא רוצה שזה יפגע במשחק. מעבר לזה, המצב של השרתים שלהם לא משהו ואני יכול לדמיין מישהו שמשחק hardcore ובגלל בעיות מצידם, הדמות שלו תמות.

האמת, הדבר הכי מעצבן מבחינתי לפחות, זה הtimeout שיש להם עבור inactivity. כלומר, אני משאיר את המשחק בpause (הולך לאכול, לטפל בדברים עבור העבודה וכו) ושאני חוזר, החיבור מנותק וכל מה שעשיתי עד הcheckpoint האחרון הלך. זה לא משהו שאני מצפה ממנו במשחק סינגל פלייר ואין לזה שום הצדקה.

פורסם

מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג את גרסאת האספנים במחיר שפוי? הזמנתי ממדיהגיים ביום ההשקה ב-450 ש"ח ונגמר כבר המלאי :(

פורסם

מה זה יש איזה יום ושעה קבועים שBATLLENET בMAINTANCE?

כבר מהצהריים אי אפשר להתחבר בגלל זה.

פורסם

היום מדובר במשהו מיוחד. לפי ידיעתי התחזוקה מתבצעת ביום שבת 5AM PDT למשך חצי שעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים