עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

כל המשחק הזה קצרצר. מקווה עד יום ראשון להשלים דרגה 60 ב-Hell ואז תתחיל חגיגת ה-Crafting

• תגובות 2k
  • צפיות 543.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מי שהגיעו כבר לסוף ACT 3 בINFERNO...

מה הוא כותב? יכול להיות שנרשמת כבר בעבר? כי אם כן אז תכנס במשתמש שפתחת או שתפתח משתמש חדש עם מייל אחר...

לא ניתן להירשם עם כתובות כמו GMAIL\HOTMAIL וכד'.

פורסם

מוזר, לי זה דווקא נתן עם Gmail...

פורסם

טוב זה ברור שמי שיש לו זמן הוא יכול להגיע לזה בכיף, אני כרגע גם רק במערכה 2 בהתחלה...

פורסם

טוב אז איפה הכי משתלם לקנות סיריאל שאני אוכל לאקטב בבאטלנט אקוונט שלי?

פורסם

טוב אז איפה הכי משתלם לקנות סיריאל שאני אוכל לאקטב בבאטלנט אקוונט שלי?

Cdkeysdirect את שלי קניתי ב

פורסם

ותוך כמה זמן הם שלחו את הסיריאל? כי משום מה זה שעכשיו לא ניתן להזמין אלא רק כ"pre order"...

פורסם

זוכרים את שלב הפרות הסודי של המשחק השני ?

אז הנה שלב חדי הקרן הסודי -

אם זה נחשב ספויילר רציני מדי תגידו.

פורסם

חברה, אגב שלב סודי, הגובלין של הכסף אמרו עליו בז'ורנל שאפשר להיכנס לפורטל שלו ולהגיע לממלכה שממנה הוא הגיע-מישהו הצליח? ניסיתי כמה פעמים אבל בטח צריך איזה משהו.

פורסם

חברים יש למישהו מושג אם אני מפרמט את המחשב שעליו מותקן דיאבלו יימחק לי הגיבור או שהגיבור שמור במערכת של בטל נט?

פורסם

חברים יש למישהו מושג אם אני מפרמט את המחשב שעליו מותקן דיאבלו יימחק לי הגיבור או שהגיבור שמור במערכת של בטל נט?

שמור במערכת שלהם.

בעצם יותר מידי שמור במערכת שלהם, אני מקבל פינגים גבוהים מאד (500-600) ובגלל שכל תזוזה שלי בערך שמורה אצלהם בשרתים אני לא מסוגל לשחק. יש למישהו פתרון לדבר הזה?

פורסם

אזל ל-

Cdkeysdirect המלאי של המפתחות. איך זה יכול להיות?!?!

:nixweiss:

פורסם

הדבר שהכי מבעס אותי במשחק בנתיים זה ה AUCTION HOUSE וכל עניין הSTATS זה כזה COPY PASTE של WOW.

אתה רוצה לבנות דמות חזקה ואז בסוף כל העניין זה לשים +STR לברברי..בדיוק כמו LVL80 שיש מרדף אחרי ה+ ל STATS.

ידעתי שהם יאכזבו, אבל למרות הכל אני נהנה מההפקה המרשימה. לגבי משחקיות, נחיה ונראה. אם יהיה לי כוח ל MULTI.

פורסם

אפשר יותר פרטים על ה AUCTION HOUSE :

האם זה כסף אמיתי ?

איזה פריטים אפשר למכור שם ?

האם רק פריטים נדירים ימכרו , או שגם דברים יותר שכיחים ?

איפה יושבת יתרת הכסף והאם אפשר לקבל זיכוי לכרטיס האשראי ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים