עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

דיי..וויתרתי על הבטא..4 פעמים ניסיתי להתקין וכל פעם זה קורס ב15% הורדה דרך הLAUNCHER...

מחכה ליציאה של המשחק:)

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סיימתי את הבטא עם ברברי רמה 8, גרזן דו ידני 15 נזק-שניה ועם דמות עזר TEMPLAR שמרפא אותי.

נהנתי מאד! בהתחלה פקפקתי בכל העסק שאין עץ טאלנטים שאפשר לבחור דברים, ושאפשר להיות רק עם 6 (8? לא זוכר כי אני בעבודה) סקילים בו זמנית.. אבל מצד שני זה הופך את המשחק להרבה יותר זורם ופחות בלגאן לזכור מאקרואים ושיט.

כשהגעתי לבוס הסקילים שבחרתי לא התאימו והוא קרע אותי, פשוט החלפתי סקיל-סט אחרי הרזורקט והצלחתי להרוג אותו.

שאלה למי שסיים את הבטא עם דמויות אחרות- גם המשימה שלכם היתה להרוג את ה skeleton king או משהו כזה?

פורסם

כן, המשימה האחרונה היא להרוג את ה-Skeleton king.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשחק יהיה כרוך בתשלום חודשי כמו WOW ?

פורסם

^^

לא

פורסם

תגידו זה משחק רשת, או שזה קמפיין שגומרים אותו וזהו?

פורסם

מתחילים בקמפיין ואפשר להעביר את הדמות לרשת ולשחק עם כולם.

פורסם

לא מעבירים כלום. אתה בכל רגע יכול לשנות מסינגל למולטי. יותר מזה, אתה יכול לבחור בכל שלב שתרצה.

פורסם

אוקיי, ומה המטרה ברשת? :s05:

פורסם

לשחק עם חברים שלך או עם אנשים נוספים בעולם.. כמו כל משחק רשת אחר +-

בולבול של יופיטר - יצא לך לבדוק אם ניתן אחרי שמעבירים דמות מהסינגל למולטי אז אפשר גם ההפך?

פורסם

בואו נעשה סדר - אין סינגל. אתה חייב חיבור קבוע לאינטרנט, כל הזמן. אתה יכול לפתוח משחק פרטי שאחרים לא יוכלו להצטרף, זה הכי קרוב שאתה יכול להגיע לסינגל פלייר.

פורסם

בוא נעשה לך סדר - יש סינגל. סינגל שאתה חייב חיבור קבוע לאינטרנט. אתה יכול לפתוח את המשחק ולשחק לבד. סינגל = לבד. זה בדיוק סינגל פלייר.

פורסם

בוא נעשה לך סדר - יש סינגל. סינגל שאתה חייב חיבור קבוע לאינטרנט. אתה יכול לפתוח את המשחק ולשחק לבד. סינגל = לבד. זה בדיוק סינגל פלייר.

בוא תנסה לקרוא שוב מה שכתבתי, אבל לאט. אם יש מילים שקשות לך, תגיד. אני מבטיח לעזור.

פורסם

בואו נעשה סדר - אין סינגל. אתה חייב חיבור קבוע לאינטרנט, כל הזמן. אתה יכול לפתוח משחק פרטי שאחרים לא יוכלו להצטרף, זה הכי קרוב שאתה יכול להגיע לסינגל פלייר.

אני חושב שכדאי שאתה תקרא מה שכתבת שוב..

אני משחק כבר לא מעט.. ואני לבד.. זה קטע שכזה במשחקים כשעושים סינגל..

אני בטוח אבל שברגע שאני אעשה מולטי אז יהיו עוד אנשים. הרי קוראים לזה מולטי..

אתה רוצה שאני אשים ניקוד או להגדיל את האותיות?

פורסם

אין צורך לריב רבותי, הבנתי את הנקודה, תודה.

אני כבר אקנה את המשחק ונראה על מה המהומה :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים