פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אבל אני מדבר על עצם זה שאם אתה רוצה לנסות הרבה דמויות אתה חייב לעבור את המשחק כפול שלוש... מתישהו זה כבר סתם מייאש.לדעתי בליזארד יכולים לבוא עם פתרון יותר טוב..
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים הראו משחקיות של שחקן יחיד בסרטון אז כן יהיה מצב לשחקן יחיד כמו בקודמים בנוגע לרשת לא ברור לי כרגע
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים טוב מחר אני לא ממש פה בפאנלים החשובים(הכנה לפולין)מישהו אולי יכול לעשות את הסיכומים במקומי? אני לא רוצה לפספס את הפאנלים של D3 (לייזי?)
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אני אשתדל, אבל עולה לי החום אז יש מצב שאני אהיה במיטה בשעות הרלוונטית. :-\ (איך נהיים חולים בחום הזה?!?!)
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מהתרגשותרק שתהיה סגור על השעההפאנל הראשון מתחיל ב11 (שעון ישראל)הפאנל השני מתחיל ב6(שעון ישראל)<-את זה כנראה אני אצליח לסכם לבד
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אני אשתדל ואם אפספס את זה, יש לי מאיפה "להשיג" עריכה: רגע, על איזה פאנל אתה מדבר?? Diablo III Panel World Lore and Environment Art מתחיל ב12 שעון ישראל..
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מה אתם לחוצים diablofans.com מסכמים את זה..לפי איך שהיו השידורים היום אנחנו שעה אחת לפניהם לא?כן
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר לפי איך שהיו השידורים היום אנחנו שעה אחת לפניהם לא? כן, למה אתה אומר ב12?? (כבר אמרתי שעלה לי החום? ) diablofans.com הם אחלה, רק חבל שהשרת שלהם למטה רוב היום
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני אשתדל, אבל עולה לי החום אז יש מצב שאני אהיה במיטה בשעות הרלוונטית. :-\ (איך נהיים חולים בחום הזה?!?!) אני בדיוק יצאתי מהצטננות, מבין אותך לגמרי
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים OMG ראיון של GS עם רוב פרדו http://www.gamespot.com/video/930659/6193139/diablo-iii-interviewהוא אומר שהם הולכים לעשות אותו יותר צבעוני עם תחושה גוטית ואפלה... wtfאני באמת מקווה שהם לא יהרסו את האווירה של D2.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים טוב מחר אני לא ממש פה בפאנלים החשובים(הכנה לפולין)מישהו אולי יכול לעשות את הסיכומים במקומי? אני לא רוצה לפספס את הפאנלים של D3 (לייזי?)אני עושה הקלטות של הראיונות מחר (היום לא הספקתי מההתרגשות), אחרי זה אני אשתדל גם לעשות סיכום כתוב כלשהו.עריכה:רק ב2 הפאנלים של דיאבלו, לשאר מישהו אחר צריך לדאוג (כי רוב הסיכויים שאני פשוט לא אצפה בהם כל הזמן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.