עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

הם אומרים שזה יקח עוד קצת זמן והם יודיעו ב-

BREAKING NEWS שזה יהיה פתוח לכולם..

למה תמיד אומרים שעה ולא עומדים בה..עדיף להגיד בערך זה פחות מאכזב.

עריכה-

הם טוענים שזה נפתח, עדיין לא מצליח להתחבר לי..מישהו כן הצליח?

[attachment deleted by admin]

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יענה לך למה

או בגלל הספק

או שכולם מתנפלים על המשחק ונוצר פקק

פורסם

זה התחיל כבר לפי החדשות במשחק, אבל אני לא מצליח להתחבר (Error 3003, שבד"כ אומר בעיה בשרתים...).

פורסם

הסרברים עולים באש עכשיו אז בטח ייקח קצת זמן.

פורסם

אגב, כולם פה זה אירופה כן? שאני בוחר THE AMERICANS(מצחיק שהם בחרו בשם הזה) אני מקבל ישר 3005 -ניתוק אוטומטי..

בשאר אני מקבל 3003

פורסם

אם אני לא טועה זה לא משנה מה אתה בוחר כרגע, אני לא חושב שהPTR באירופה

פורסם

טוב אם מישהו מצליח להיכנס שיגיד..

פורסם

brox הליח אני עדיין מקבבל 37

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לקנות אונליין מבליזארד? אם זה באירו אז פרוקסי או VPN קטן לארה"ב וזה בדולרים.

למי בכלל יש עדיין כונן אופטי היום בשביל להתקין משחקים מ CD?

א. amazon.co.uk עוד יותר זול מלקנות בדולרים, בין אם זה דיגיטלי או מ-amazon.com (שניהם 60$ לעומת 33 פאונד).

ב. נגיד והצלחת לפתוח משתמש אמריקאי (אתה צריך מתשמש חדש, לא קיים שכבר רשום כאירופאי), יכול להיות שכשיהיה real money auction house תוכל להשתמש בו רק בשרתים האמריקאים. הם עדיין לא הכריזו רשמית מה יהיו המגבלות של ה-real money auction house, אבל רמזו משהו לכיוון הזה. ראה הוזהרת.

ג. בגלל שאתה צריך משתמש חדש, הוא יהיה נפרד מהקודם, מה שיכול להציק אם יש לך כבר משחקים של בליזארד, למשל אם אתה רוצה לדבר עם חברים ב-realID. הם יצטרכו להוסיף אותך שוב ועוד כל מיני דברים מציקים. ובגלל סעיף א' אפילו לא חסכת כסף בעניין.

ד. אפשר להוריד מראש גם אם לא קנית דיגיטלית. המשחק אצלי כבר על המחשב אפילו שלא קניתי דיגיטלית. הדיסק לא הולך לצאת מהקופסא (ואני כנראה לא אראה אפילו את הקופסא עד שדוד שלי יבוא לביקור בארץ).

בקשר לבטא, איכשהו הצלחתי לשחק באזור 8 בערב, ואיך שסיימתי את הבטא עם הדמות הראשונה ואספתי את השלל השרתים נפלו ומאז כמובן לא הצלחתי להיכנס כמו כולם. הם אומרים שהם גילו בעיות והם עובדים עליהן, ובינתיים רק מספר מוגבל של שחקנים יכול לשחק בוא זמנית. בכל מקרה, שימו לב שאתם מוגדרים על "the americas", אחרת בכלל אין סיכוי שיעבוד לכם (כלומר, תקבלו error 3003).

פורסם

אתה צודק בקשר להזמנת CD, זה מה שעשיתי בזמנו עם SC2 (וה CD באמת לא יצא מהקופסא).

אני אזמין מאיפה שיהיה זול קצת אחרי שהמשחק ייצא. (לא דחוף לי העניין של לשחק ישר כשיוצא).

פורסם

BlizzardCS ‏ @BlizzardCS

"We've temporarily capped #D3 open beta concurrency until we can address some stability issues. Expect Error 37 and login failure."

פורסם

אוקיי וואו..

סוף סוף הבנתי למה לא הצלחתי להיכנס, היה לי חשבון של אירופה וצריך אימייל נפרד לאמריקה ששם כרגע הבטא-אין מה לנסות בשאר השרתים.

איזה משחק...שיחקתי 3 שעות ולצערי אני צריך לעצור אבל באמת היה תחושה מצוינת, הרגשתי בהתחלה שהגרפיקה קצת מעפנה והזכירה יותר מדי את WOW אבל אחרי שעה של משחק זה חזר להרגיש דיאבלו..סחטיין עליהם. נראה כמה זה יחזיק ;D

פורסם

שאלה למבינים,כי אני לא מהתחום כל כך,

אני כבר עם דימון האנטר lvl 10',למה הדמות שלי לא יכולה להרביץ עם פאקינג חרב?

רק חץ וקשת כל הזמן,זה הקטע שלה בעצם, אין לחימה פנים מול פנים?

או שבהמשך זה נפתח?

תודה...

פורסם

אני לא כזה מבין בדיאבלו החדש, אבל גם לי בתור ברברי החץ וקשת נעול לי-פשוט תיצור ברברי. נדמה לי גם שכתוב בכל דמות לפני שיוצרים אותה באיזה כלי נשק היא מעדיפה להשתמש.

פורסם

דברים מעט שונים במערכת קרבות החדשה. נקודות DPS הן כמו שהן לפי הנשק.

לגבי ההגבלות והכל אין מה לעשות בדיוק בשביל זה יש ביטא.

חבל שהגבילו לדרגה 13, היה קל מאוד להגיע.

לגבי PVP כרגע כמו שבליזארד הצהירו אין אפשרות, זה יתווסף בהמשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים