פורסם 2012 במרץ 1513 שנים באנגליה המשחק נמכר באזור ה33 פאונדס וזה בערך 195~ ש"ח אז אם מישהו מכיר חנות טובה שם אני אשמח לדעת.מצאתי חנות שמוכרת cd-keys מישהו מכיר\שמע עליהם?http://www.onlinekeystore.com/Diablo-III-CD-KEY-EU.html חיפשתי קצת וממה שראיתי אנשים דיי מרוצים מהם.זה יוצא הרבה יותר זול מכל מקום אחר שראיתי, מעניין אם מישהו יוכל להשיג עסקה טובה יותר בקנייה קבוצתית.עכשיו מצאתי כמה שאומרים שהם רמאים :\ אז נמשיך לחפש.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים באמאזון ובבסט ביי האמריקאי זה עולה 60$:http://www.amazon.com/Diablo-III-Standard-Edition-Pc/dp/B00178630A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331835465&sr=8-1 http://www.bestbuy.com/site/Diablo+III+-+Mac/Windows/1800081.p?id=1218292463150&skuId=1800081&st=diablo%203&lp=2&cp=1 למי שיש גישה נוחה לארה"ב זה מומלץ לדעתי יותר מהמבצע המקורי של 60 אירו.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים ב game.co.uk המחיר סביר, גם אחרי שמוסיפים את עלות המשלוח. כשקניתי מהם משחק ביום ראשון (שזה לא יום עבודה שם) המשחק היה אצלי בתיבה בחמישי בצהריים, כלומר קצת פחות מ-4 ימי עבודה.אני אחכה קצת לראות אם יש סיכוי לקנייה קבוצתית בארץ במחיר דומה או זול יותר, וגם אנסה לברר איתם במייל אם הזמנה מוקדמת מבטיחה הגעה של עותק בזמן.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים יש דרך לשלם 60$ ולקבל את המשחק בדואר בדיוק ב15 במאי?או שאני אצטרך לעשות הזמנה דיגיטלית?
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מה עם הנציגים של כל החנויות ARCADIA BUG וכדומה? לא רוצים לארגן לנו איזה קניה קבוצתית למשחק, או לפחות שיתנו הערכה כמה זה יעלה בארץ-ומתי?אין לי חשק לחכות למשלוח מחו"ל + לשלם עוד על המשלוחה.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים סיכוי טוב שגם אחרי משלוח זה יעלה פחות מבארץ, אלא אם כן תתארגן איזה קנייה קבוצתית בדומה למה שהיה ב-Starcraft 2. כמובן שכבר מנסים לארגן דברים כאלה, אבל עדיין אין מחיר ככה שצריך עוד לחכות.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אני לא מבין מה הבעיה לקנות אונליין מבליזארד? אם זה באירו אז פרוקסי או VPN קטן לארה"ב וזה בדולרים.למי בכלל יש עדיין כונן אופטי היום בשביל להתקין משחקים מ CD?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אני לא מבין מה הבעיה לקנות אונליין מבליזארד? אם זה באירו אז פרוקסי או VPN קטן לארה"ב וזה בדולרים.למי בכלל יש עדיין כונן אופטי היום בשביל להתקין משחקים מ CD?בקטע של גיבויי, למרות שאתה צודק בעקרון כל דבר מגובה כבר באינטרנט ואפשר להוריד..
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים למי בכלל יש עדיין כונן אופטי היום בשביל להתקין משחקים מ CD?איך אתה מתקין OS?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אני לא מבין מה הבעיה לקנות אונליין מבליזארד? אם זה באירו אז פרוקסי או VPN קטן לארה"ב וזה בדולרים.למי בכלל יש עדיין כונן אופטי היום בשביל להתקין משחקים מ CD?השאלה היא, אם אני קונה דרך VPN האם לאחר מכן כל התחברות למשחק תצטרך להתבצע דרך ה-VPN? (כי לכאורה החשבון Battle.net הוא חשבון אמריקאי)איך אתה מתקין OS? אפשר להתקין בעזרת DOK, פשוט וקל.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים השאלה היא, אם אני קונה דרך VPN האם לאחר מכן כל התחברות למשחק תצטרך להתבצע דרך ה-VPN? (כי לכאורה החשבון Battle.net הוא חשבון אמריקאי)והתשובה היא:Please note that your game-client version does not hinder your ability to select which regional game servers – the Americas, Europe, or Asia – that you play on
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים בקטע של גיבויי, למרות שאתה צודק בעקרון כל דבר מגובה כבר באינטרנט ואפשר להוריד..עכשיו שאני חושב על זה יהיה כזה עומס על השרתים של בליזארד ביום ההפצה שאין מצב שאני לוקח את הצ'אנס הזה..נקנה נממן קצת את החנויות בארץ סה"כ זה לטובתנו.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים עכשיו שאני חושב על זה יהיה כזה עומס על השרתים של בליזארד ביום ההפצה שאין מצב שאני לוקח את הצ'אנס הזה..נקנה נממן קצת את החנויות בארץ סה"כ זה לטובתנו.אני קניתי דרך battle.net ועשיתי pre download למשחק כך שאין את הבעיה שאתה מדבר עליה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.