עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

באנגליה המשחק נמכר באזור ה33 פאונדס וזה בערך 195~ ש"ח אז אם מישהו מכיר חנות טובה שם אני אשמח לדעת.

מצאתי חנות שמוכרת cd-keys מישהו מכיר\שמע עליהם?

http://www.onlinekeystore.com/Diablo-III-CD-KEY-EU.html

חיפשתי קצת וממה שראיתי אנשים דיי מרוצים מהם.

זה יוצא הרבה יותר זול מכל מקום אחר שראיתי, מעניין אם מישהו יוכל להשיג עסקה טובה יותר בקנייה קבוצתית.

עכשיו מצאתי כמה שאומרים שהם רמאים :\ אז נמשיך לחפש.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמאזון ובבסט ביי האמריקאי זה עולה 60$:

http://www.amazon.com/Diablo-III-Standard-Edition-Pc/dp/B00178630A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331835465&sr=8-1

http://www.bestbuy.com/site/Diablo+III+-+Mac/Windows/1800081.p?id=1218292463150&skuId=1800081&st=diablo%203&lp=2&cp=1

למי שיש גישה נוחה לארה"ב זה מומלץ לדעתי יותר מהמבצע המקורי של 60 אירו.

פורסם

אם מישהו מוצא מחיר טוב על האספנים שיודיע לי... ;)

פורסם

ב game.co.uk המחיר סביר, גם אחרי שמוסיפים את עלות המשלוח. כשקניתי מהם משחק ביום ראשון (שזה לא יום עבודה שם) המשחק היה אצלי בתיבה בחמישי בצהריים, כלומר קצת פחות מ-4 ימי עבודה.

אני אחכה קצת לראות אם יש סיכוי לקנייה קבוצתית בארץ במחיר דומה או זול יותר, וגם אנסה לברר איתם במייל אם הזמנה מוקדמת מבטיחה הגעה של עותק בזמן.

פורסם

יש דרך לשלם 60$ ולקבל את המשחק בדואר בדיוק ב15 במאי?

או שאני אצטרך לעשות הזמנה דיגיטלית?

פורסם

מה עם הנציגים של כל החנויות ARCADIA BUG וכדומה? לא רוצים לארגן לנו איזה קניה קבוצתית למשחק, או לפחות שיתנו הערכה כמה זה יעלה בארץ-ומתי?

אין לי חשק לחכות למשלוח מחו"ל + לשלם עוד על המשלוחה.

פורסם

סיכוי טוב שגם אחרי משלוח זה יעלה פחות מבארץ, אלא אם כן תתארגן איזה קנייה קבוצתית בדומה למה שהיה ב-Starcraft 2. כמובן שכבר מנסים לארגן דברים כאלה, אבל עדיין אין מחיר ככה שצריך עוד לחכות.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לקנות אונליין מבליזארד? אם זה באירו אז פרוקסי או VPN קטן לארה"ב וזה בדולרים.

למי בכלל יש עדיין כונן אופטי היום בשביל להתקין משחקים מ CD?

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לקנות אונליין מבליזארד? אם זה באירו אז פרוקסי או VPN קטן לארה"ב וזה בדולרים.

בקטע של גיבויי, למרות שאתה צודק בעקרון כל דבר מגובה כבר באינטרנט ואפשר להוריד..

פורסם

איך אתה מתקין OS?

פורסם

השאלה היא, אם אני קונה דרך VPN האם לאחר מכן כל התחברות למשחק תצטרך להתבצע דרך ה-VPN? (כי לכאורה החשבון Battle.net הוא חשבון אמריקאי)

איך אתה מתקין OS?

אפשר להתקין בעזרת DOK, פשוט וקל.

פורסם

השאלה היא, אם אני קונה דרך VPN האם לאחר מכן כל התחברות למשחק תצטרך להתבצע דרך ה-VPN? (כי לכאורה החשבון Battle.net הוא חשבון אמריקאי)

והתשובה היא:

Please note that your game-client version does not hinder your ability to select which regional game servers – the Americas, Europe, or Asia – that you play on

פורסם

בקטע של גיבויי, למרות שאתה צודק בעקרון כל דבר מגובה כבר באינטרנט ואפשר להוריד..

עכשיו שאני חושב על זה יהיה כזה עומס על השרתים של בליזארד ביום ההפצה שאין מצב שאני לוקח את הצ'אנס הזה..

נקנה נממן קצת את החנויות בארץ סה"כ זה לטובתנו.

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה יהיה כזה עומס על השרתים של בליזארד ביום ההפצה שאין מצב שאני לוקח את הצ'אנס הזה..

נקנה נממן קצת את החנויות בארץ סה"כ זה לטובתנו.

אני קניתי דרך battle.net ועשיתי pre download למשחק כך שאין את הבעיה שאתה מדבר עליה

פורסם

טוב זה כי יש לך תקציב, ;D אני יהיה לי רק במאי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים