פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים וואו!הגרפיקאים שם אדירים!!מעניין כמה יעלה המשחק נטו וכמה חבילת האספנים.הם בהחלט יודעים לעשות ייחוד לגיימרים. מי חשב על גולגולת וDOK בעיצוב מיוחד??
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים הודיעו שמי שירכוש מנוי שנתי (בתשלומים) לWoW יקבל את דיאבלו 3 בחינםאין לי מושג כמה זה עולה כי אני לא משחק WoW אבל זה נשמע כמו חתיכת מבצע שווה למי שמשחק
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מנוי חודשי לWOW עולה 13 יורו בערך והם יעשו בטוח אזישהי הנחה. חסכו לי 200 שקל!
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים תהנה (:גם אמר משהו על כניסה לבטא של ההרחבה של WoW משהו על "mount" אם הבנתי נכון, שנראה כמו פגסוס מגניב ועוד כמה דבריםבטח יהיו פרטים בחנות
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים תהנה (:גם אמר משהו על כניסה לבטא של ההרחבה של WoW משהו על "mount" אם הבנתי נכון, שנראה כמו פגסוס מגניב ועוד כמה דבריםבטח יהיו פרטים בחנותhttp://us.battle.net/wow/en/blog/3767193/Sign_Up_for_the_World_of_Warcraft_Annual_Pass_and_Get_Diablo_III_Free-10_21_2011#blog
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר מנוי חודשי לWOW עולה 13 יורו בערך והם יעשו בטוח אזישהי הנחה. חסכו לי 200 שקל!12x13 = 156€לא חסכו לך כלום אם אתה לא משחק WOW.הרי ברור שהם עושים את זה בשביל לצמצם את הירידה הצפוייה במספר השחקנים של WOW ובשביל לנסות ולמכור לשחקנים חדשים את ההרחבות או חיות למשחק.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים אבל אני כן.......אני עדיין צריך לשקול אם אני רוצה להמשיך להרחבה הבאה אבל על פניו זאת נראת עסקה טובה.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים ידוע על מבצעים מיוחדים או בונוסים למי שקונה pre-order?מעבר לזה - ידוע אם יהיה אפשר לקנות את הגולגולת מהגרסת אספנים לחוד?
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים מחבר לפי עמוד המוצר, על הUSB יגיע עותק של דיאבלו 2 + ההרחבה שלו http://us.battle.net/d3/en/services/collectors-edition/
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים אוף היו חייבים לגנוב את המראה של שר הטבעות בסוף? הכל היה כל כך מושלם עד הקטע הזה.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים אלא אם כן היית עושה מנוי חודשי גם בלי המבצע, אני לא חושב שהמבצע הזה שווה משהו. מה שכן, למי שגם בלי המבצע מתכוון לעשות מנוי שנתי ל-WOW, זה מן הסתם משתלם, אבל גם לא יותר מדי, כי אם אתה משחק WOW לא יהיה לך זמן לדיאבלו בכל מקרה.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים אלא אם כן היית עושה מנוי חודשי גם בלי המבצע, אני לא חושב שהמבצע הזה שווה משהו. מה שכן, למי שגם בלי המבצע מתכוון לעשות מנוי שנתי ל-WOW, זה מן הסתם משתלם, אבל גם לא יותר מדי, כי אם אתה משחק WOW לא יהיה לך זמן לדיאבלו בכל מקרה. איזה שטויות
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים המחיר למנוי שנתי (פר חודש) או חודשי הוא זהה. אתה רק כובל את עצמך לשנה הקרובה. מספיק שלא תשחק 3 חודשים וכבר עדיף לך לקנות את דיאבלו בנפרד.כמו שאמרו פה, הם לחוצים מהירידה במספר השחקנים ב WOW ובגלל MMO אחרים שיוצאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.