עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

יפה שאתם כל כך בטוחים. נחיה ונראה.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה בטוחים? זה שיש ל SC2 דמו חופשי ופתוח לכולם זו עובדה, זו לא השערה.

לגבי דיאבלו אני רק יכול להניח או לקוות שהמצב יהיה זהה, אני לא בטוח לגבי זה.

פורסם

תכל'ס זה לא צריך להפתיע אף אחד שהמשחק ידרוש אינטרנט 24/7. אולי לעצבן, וגם זה לא יותר מדי לכל מי שלא מתכוון לשחק מאמצע המדבר. בכל מקרה אם הדמות שלך היא multiplayer אין שום דרך פרקטית שיתנו לך להמשיך להתקדם איתה שאתה באמצע המדבר בכל מקרה, אז זה רק אם אתה מתכוון לשחק באמצע המדבר וגם לשחק 100% מהזמן לבד או לשחק בדמויות שונות לגמרי כשאתה במדבר מאלו שאתה משחק כשאתה בבית. ככה שאחוז האנשים שזה צריך באמת באמת להפריע לו ברמה של למנוע ממנו לקנות את המשחק הוא מזערי ביותר אם בכלל קיים.

כל ההתלהמות הזו והקריאה להחרמת המשחק מפגרת לגמרי. יכולים להוריד חצי מהמשחק והוא עדיין כנראה יהיה יותר משתלם מכמעט כל משחק אחר שקיים היום, ובטח ובטח יותר משתלם מרוב המשחקים שאלו שקוראים לחרם קונים באופן קבוע. תכל'ס אם תחשבו לרגע, אם ל-SC2 לא היה סינגל בכלל הייתי עדיין קונה אותו במחיר מלא כי גם בלי סינגל הוא מעל ומעבר לכמעט כל משחק שאני מכיר.

בסוף אפשר להתלונן עד אינסוף, אבל כל עוד זה יוצר לבליזארד קשיים לדעתם התמודדות איתם תזיק למשחק יותר מאשר תעזור (למשל איזה האקר שהצליח לשבור את המשחק בזכות זה שהיה לו 100% מהתוכן על המחשב האישי שלו), זה כמו להתלונן לקיר. ובסוף תכל'ס גם אני מוכן לוותר על סינגל אם זה אומר האקר אחד פחות במולטי. רק שבזק בינלאומי לא יעשו לי קונצים והכל יהיה בסדר.

ולכל החכמים שחושבים שהם ישחקו בפרוץ, בליזארד עוד מימי דיאבלו 2 הראו שהם יודעים להילחם בפיראטיות יפה מאד - בדיאבלו 2 פרוצים יכלו לשחק רק לבד בסינגל, ב-lan או עם כל ה-cheaters של open battle.net. ב-warcraft 3 כבר נכנסה מערכת שמתאימה לך יריבים ברמה שלך במולטי ומערכת של מציאת משחקי custom שיכלת לשחק בה רק עם משחק מקורי, ותכל'ס לכל מי ששיחק במשחק יותר מכמה שעות זה היה רוב מה שהוא עשה במשחק (כלומר פרוצים קיבלו שוב רק סינגל ויכולת לשחק רק עם חברים ב-lan). ב-WOW בכלל שרתים פרוצים לא דומים בכלל למשחק המקורי ועדיף כבר לא לשחק בכלל מאשר לשחק עליהם... ב-SC2 שוב כמו WC3 רק ששם אפילו LAN אין ולשחק בסינגל פרוץ נהיה עוד יותר קשה מפעם. ב-Diablo 3 אתם יכולים לצפות שחוויית המשחק של השחקנים בגרסאות פרוצות למיניהן תהיה רק פחות טובה. כמו ב-SC2, כנראה שמי שבאמת רוצה לנסות את המשחק לראות אם הוא שווה משהו פשוט ישחק ב-free trial. אם אחרי זה לא אהבת אני בספק שתרצה להסתבך עם גרסא פרוצה שגם ככה תעשה לך יותר כאב ראש מכיף.

פורסם

מה בטוחים? זה שיש ל SC2 דמו חופשי ופתוח לכולם זו עובדה, זו לא השערה.

לגבי דיאבלו אני רק יכול להניח או לקוות שהמצב יהיה זהה, אני לא בטוח לגבי זה.

רק שדיברתי על דיאבלו לא על SC2.

פורסם

כן רק שאנחנו הגבנו למה שאמרת על SC2 קצת הבנת הנקרא:

אם זה הולך להיות כמו SC2 אז זה לא כזה נורא, רק שלא יהיה לייטנסי במשחק עצמו בגלל איכות החיבור ל-B.NET.

מעצבן אותי שצריך לזרוק כמעט 300 שקל בשביל לבדוק משחק, המנייקים לא ישימו דמו כמו שהם לא שמו לSC2.

היו מספיק GUEST PASSES. אני בטוח שאם הייתי מבקש בנחמדות ממישהו היית מקבל. (בבירור תגובה שמדברת על SC2...)

ל SC2 יש דמו חופשי שלא מצריך שום guest pass

נכון שבחודש-חודשיים הראשונים זה היה מבוסס הזמנות, אבל לאחר מכן זה הפך לפתוח לכולם.

יפה שאתם כל כך בטוחים. נחיה ונראה.

WAT?

פורסם

זה שלא הבנת שאני עונה לך כסיכום על דיאבלו זה בעיה שלך.

:kopfpatsch:

פורסם

מעניין אם יוציאו starter edition בדומה למה שעשו לאחרונה עם סטארקרפט

פורסם

תראה אני לא קונה לשנייה את הסיפור העלוב הזה שהם מנסים לדחוף לנו. אם זה לא נגד פיראטיות, אז למה אין מוד אפוליין ? למה אני לא יכול לשחק מתי שבא לי אפילו אם זה יוזר שאני לא אוכל להשתמש בו אונליין ? מה שהם שכחו שיש אנשים שמשחקים במשחק בשביל הכיף בשביל החוויה, לא בשביל להרוויח כמה גרושים מלמכור איזה חפץ או בשביל להיות מס' אחד בעולם ב PVP.

אני מאמין שהם יריגשו את זה מהקהילה איך שיצא המשחק, ואני גם מאמין שהם יכניסו איזשהו מוד אופליין כזה בסופו של דבר.

שוב אישית, לי זה לא מפריע, אין לי בעיות עם האינטרנט ואין לי כוונות לשחק בדרכים לכן אני אקנה את המשחק בכל מקרה, אבל יש הרבה שכן היו רוצים לשחק מתי שבא להם איפה שבא להם, אולי אותם בליזארד יפסידו ועוד כל מיני אנשי דעות למיניהם, שלא ירצו לקנות את המשחק מתוך עקרונות (וכל הכבוד להם).

He went on to add that piracy and DRM really weren't a topic of conversation when discussing how the team wanted the connection to operate. Instead, they focused on the feature-set and storing the player character in the cloud.

באמת .. בליזארד .. לפחות תגידו את האמת, אישית אני אעריך אותכם הרבה יותר

פורסם

בליזרד מזמן הפכה לתעשיית כסף, הם פחות משקיעים במה שנתן להם הצלחה בהתחלה, ויותר משקיעים במה שמניב להם כסף.

דבר שיעיד על כך, זה זה שה - AH בדיאבלו יהיה בתשלום אמיתי, כך בכל מכירה יהיה Desposit שילך לבליזרד.

אחרי wow הם ממש לא מעוניינים לפתח עוד משחקים שלא יניבו להם רווחים אחרי קניית המשחק, להוציא את sc2 שגם ממנו הצליחו ע"י טרילוגייה.

בנוסף לכל אני חושב שבליזרד north ממש חסרה כאן, דיאבלו 3 נראה צבעוני מדי, במיחד במשחק עם כמה שחקנים, כל כמות הצבע של "הקסמים" מאוד מוגזמת, כך לא ניתן לראות מי עושה מה וכמה.

בתור שחקן ששיחק בדיאבלו 1-2 מספר לא מבוטל של שעות, לא בטוח שארכוש את המשחק.

פורסם

מספיק שיהיו 2 האקרים פחות בגלל זה, הם ירוויחו יותר מכמה שהם יפסידו מכמה מחוסרי אינטרנט שלא יקנו את המשחק בגלל זה.

לא שאני בעד ביטול האפשרות למשחק offline, אבל זה לא כאילו אי אפשר לחיות עם זה, וזה לא כאילו זה הופך את המשחק למשהו לא שווה שלא כדאי לקנות שלא נדבר על להחרים. במיוחד אם חושבים על כל המשחקים הגרועים ברמה קטסטרופלית שאנשים קונים היום.

פורסם
במיוחד אם חושבים על כל המשחקים הגרועים ברמה קטסטרופלית שאנשים קונים היום.

זה הסיבה הכי נורמלית לקנות את המשחק הזה, רק בגלל ההקשעה שלהם.

פורסם

בליזרד מזמן הפכה לתעשיית כסף, הם פחות משקיעים במה שנתן להם הצלחה בהתחלה, ויותר משקיעים במה שמניב להם כסף.

דבר שיעיד על כך, זה זה שה - AH בדיאבלו יהיה בתשלום אמיתי, כך בכל מכירה יהיה Desposit שילך לבליזרד.

אחרי wow הם ממש לא מעוניינים לפתח עוד משחקים שלא יניבו להם רווחים אחרי קניית המשחק, להוציא את sc2 שגם ממנו הצליחו ע"י טרילוגייה.

בנוסף לכל אני חושב שבליזרד north ממש חסרה כאן, דיאבלו 3 נראה צבעוני מדי, במיחד במשחק עם כמה שחקנים, כל כמות הצבע של "הקסמים" מאוד מוגזמת, כך לא ניתן לראות מי עושה מה וכמה.

בתור שחקן ששיחק בדיאבלו 1-2 מספר לא מבוטל של שעות, לא בטוח שארכוש את המשחק.

Diablo 3 North

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-first-screenshots-from-blizzard-norths-version-of-diablo-iii/

לטעמי נראה הרבה יותר "דיאבלו" מאשר מה שיש עכשיו,מי איתי?

פורסם

Diablo 3 North

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-first-screenshots-from-blizzard-norths-version-of-diablo-iii/

לטעמי נראה הרבה יותר "דיאבלו" מאשר מה שיש עכשיו,מי איתי?

אני אגיד לך מה, בתור חובב של דיאבלו 1, זה נראה פשוט מעולה, בתור חובב GOD OF WAR שלא יכול לשחק אותו אני רוצה את דיאבלו הנוכחי.

קשה לענות על זה.

פורסם

נראה כמו דיאבלו 2 עם גרפיקה משופרת....

תכל'ס ממה שראינו עד עכשיו נראה שכל הדברים שהם עושים משפרים את המשחק לטובה, כמובן במידה ויעשו אותם כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים