עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

לא יודע מי זה עידן זיירמן, אבל הוא מתנסח כמו ילד בן 12.

כולנו נקנה את המשחק הזה, כי הוא יהיה מעולה. זה הכל. אפילו הטלפון שלי מחובר לאינטרנט 24-7.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

לאחר SC2 אני כבר לא כזה בטוח.

פורסם

מה קרה עם SC2?

פורסם

הוא...איך נגיד את זה... קצת לא משהו?

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר. =\

פורסם

לא משהו? אני לא מבין.

פורסם

מישהו יכול להסביר לו מה זה "לא משהו"? אני לא מכיר פירוש אחר.

פורסם

על טעם ועל ריח, אין להתווכח - חלאס ;)

בכך מיקרה:

כולנו נקנה את המשחק הזה, כי הוא יהיה מעולה. זה הכל. אפילו הטלפון שלי מחובר לאינטרנט 24-7.

עם כל הצער שבדבר (לקרוא במבטא כבד של בן-אליעזר :P ) אני נאלץ להסכים

מרגיז אותי שהפכו את המשחק ממוצר לשירות אבל... דיאבלו 3... אין מה לעשות - יש דברים שחזקים ממך...

פורסם

כן, גם אני חושב. כש-AC2 עלה לי 150 שקל ואף פעם לא פעל בגלל ש-Ubisoft מעאפנים, הבטחתי לעצמי לא לעשות שוב את הטעות הזאת. כמו שאמרו פע כבר, עם Blizzard מותר.

פורסם
According to Bridenbecker, the decision has nothing to do with DRM and everything to do with how the game functions

::)

פורסם

גם סטארקרפט2 דורש חיבור תמידי לאינטרנט ואני לא חושב שזה השפיע על אף אחד

באמת שאני לא זוכר מתי פעם אחרונה שיחקתי משחק ולא הייתי באותו זמן מחובר לאינטרנט

פורסם

רגע אין את הקקה הזה גם ב STARCRAFT 2 כבר?

אם זה הולך להיות כמו SC2 אז זה לא כזה נורא, רק שלא יהיה לייטנסי במשחק עצמו בגלל איכות החיבור ל-B.NET.

מעצבן אותי שצריך לזרוק כמעט 300 שקל בשביל לבדוק משחק, המנייקים לא ישימו דמו כמו שהם לא שמו לSC2.

פורסם

אם זה הולך להיות כמו SC2 אז זה לא כזה נורא, רק שלא יהיה לייטנסי במשחק עצמו בגלל איכות החיבור ל-B.NET.

מעצבן אותי שצריך לזרוק כמעט 300 שקל בשביל לבדוק משחק, המנייקים לא ישימו דמו כמו שהם לא שמו לSC2.

היו מספיק GUEST PASSES. אני בטוח שאם הייתי מבקש בנחמדות ממישהו היית מקבל.

פורסם

ל SC2 יש דמו חופשי שלא מצריך שום guest pass

נכון שבחודש-חודשיים הראשונים זה היה מבוסס הזמנות, אבל לאחר מכן זה הפך לפתוח לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים