פורסם 2008 ביולי 417 שנים ומהבחינה הזאת דיאבלו לא ישעמם אותך - הוא מצריך אותך לחשוב קצת. מצד שני, 80 אחוז מהמשחק זה ללכת ולהרוג מאסות של אויבים.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים המוח האנושי...מצחיק אותי לחשוב שככה הוא מתבזה במשחקי מחשב, סתם זה לא מצחיק.אני מוריד את הסרטון באיכות הגבוהה , אני עדיין לא מצליח לזהות WOW, אולי SC2...נבדוק את העניין.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים בואי נגיד שדיאבלו מעניין אם תתרכזי בעלילה שלו - מה שיפה אבל במשחק זה שהוא בנוי ככה שגם אם לא תשימי לב לעלילה, את תוכלי להמשיך ולהתקדם.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים יש הערכות לגבי תאריך יציאה???אני כ"כ מתלהב מההכרזה על המשחק הזה שאני כבר לא יכול לחכות...לא נראה לי שהייתי בהייפ מאיזשהו משחק ב-4 שנים האחרונות....רק משהו בסדר גודל של דיאבלו 3 יכול להכניס אותי להייפ
פורסם 2008 ביולי 417 שנים יש הערכות לגבי תאריך יציאה???אני כ"כ מתלהב מההכרזה על המשחק הזה שאני כבר לא יכול לחכות...לא נראה לי שהייתי בהייפ מאיזשהו משחק ב-4 שנים האחרונות....רק משהו בסדר גודל של דיאבלו 3 יכול להכניס אותי להייפ לא לפני סוף 2009.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אם זה יוצא בדצמבר 09, בדיוק בשיחרור שלי, אני אהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם...זה כאילו שהמשחק הזה מחכה לי בבקו"ם עם השיחרור. ;D
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני לא מבין מה הבעיה של האנשים פה עם העיצוב...לדעתי הוא מדהים.ההערה היחידה שלי היא שהמשחק קצת "צבעוני" ו "עליז" מדי...הוא צריך להיות יותר חשוך ו"גוטי".
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אם ככה אז הבנת בדיוק את הבעיה של אנשים עם העיצוב, זאת הבעיה.. כנראה לא קראת את העצומה או הבטת בתמונות הדוגמא שקישרו אליהן שם.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני חייב לאמר.גם אם יצא דיאבלו 3 אין מה להגיד מחזור או טחינת מים.הדבר היחיד שבאמת מפריע לי זה הקריינות בסרטונים, כל מיני משפטים שנשמעים דרך קול חופר של נערה בגיל הטיפש20 שאומרת משפטים בסגנון:wars where lad, people have died but now we fight againכאילו, כבר בניתם משחק חדש, עלילה חדשה והכל, אז למה לחזור על אותה קריינות מעצבנת שעישתם גם בוורקראפט וגם בSC, דחילאק, קצת מקוריות.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים אני מקווה שיצא כמה שיותר מהר, אבל כמו שאני מכיר את בליזארד אני מעריך שזה יצא רק עוד איזהנ שנתיים
פורסם 2008 ביולי 517 שנים שמתי לב לכך שגיימספוט עדכנו את תאריך היציאה של המשחקואתם לא רוצים לדעת...31/12/09
פורסם 2008 ביולי 517 שנים אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף מה לחכות עכשיו עוד שנה וחצי מההההההההההההההמשחק שהם הראו נראה סבבה,שישחררו אותו עכשיו וזהוו חחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.